Hayatım bende yok oyle soru cevapsa hic gereği yok ben oyle sevmiyorum kendisi anlatmali görmeli öngörüsü olmalı anlat cevapla yuzde elli kolay kazanmiyoruz . Necmiy abla da mermaid250 biliyor haber edecektiMerhaba, Nakta’ya baktırdığımda konuşma şeklinde olmadı. Merak ettiğim soruları kendisine ilettim, ses kaydı üzerinden sorularıma yanıt verdi. Bana söyledikleri için henüz zaman var olağan durumu iyi yorumladı, süreci bekliyorum. Necmiye ablayı bilmiyorum daha doğrusu numarasını bulamıyorum:) Sizde var mıdır?var ise özelden gönderebilir misiniz?
İnstagram dan bakıyor fal_nakta diye hesabı var bence dene bildikleri oldu baktardığım bir isim .Pardon mesajımı alıntılamışsınız ama bende Nakta diye biri yoktu. Kimdir necidir iyiyse ben de baktırayım :)
Ben belirli aralıklarla gidiyorum kendi adıma yaşadığım çok durum oldu fallarından.:) sonuç olarak naktanın ilk falını herkes beğeniyor sonrası için denenmez gibi geldi bana yorumlardan
Ben belirli aralıklarla gidiyorum kendi adıma yaşadığım çok durum oldu fallarından.
Ben dün Naktanın diğer fallarınıda dinledim. İlk falından sonra boştu dedim ama arada bildiği çok şeyde varmış. Boş biri değilTek bana mı uymadıbana baktığı fal bomboştu tekrar denesem mi acaba?
Ben dün Naktanın diğer fallarınıda dinledim. İlk falından sonra boştu dedim ama arada bildiği çok şeyde varmış. Boş biri değil
Unuttum. 2 sene önce baktırmışım hep 150 vardır o zamanlar 100 düFiyatı neydi?
Insta sayfasında detaylı yazıyor fiyatlarıUnuttum. 2 sene önce baktırmışım hep 150 vardır o zamanlar 100 dü
Banada bu asla olmaz ihtimal dahi vermiyorum 0 dediği şey oldu hemde söylediğinin tam tersi şekilde oldu. Asıl konuydu. Hatta 2yıl önce baktırdığımdada söylediği şeyden etkilenip olumsuz düşünmüştüm oysaki tam tersi olumlu olabilecek bir durummuş 1. ağızdan öğrendim o yüzden Nakta benim için asla birdaha fal baktırmayacağım bir insandır. İnsanları yanlış yönlendirdiği içinde onu kınıyorum :)Ben belirli aralıklarla gidiyorum kendi adıma yaşadığım çok durum oldu fallarından.
Tarot var 70 tl ayrıntılı tarot a daha uzun bakıyor 100 tl.Diğerleri için fiyat listesi yolluyor ..Fiyatı neydi?
Sen daha önce bazı konular çıktı filan demiştin öyle hatırlıyorum durumlar mi değişti tekrar ?Banada bu asla olmaz ihtimal dahi vermiyorum 0 dediği şey oldu hemde söylediğinin tam tersi şekilde oldu. Asıl konuydu. Hatta 2yıl önce baktırdığımdada söylediği şeyden etkilenip olumsuz düşünmüştüm oysaki tam tersi olumlu olabilecek bir durummuş 1. ağızdan öğrendim o yüzden Nakta benim için asla birdaha fal baktırmayacağım bir insandır. İnsanları yanlış yönlendirdiği içinde onu kınıyorum :)
Unuttum. 2 sene önce baktırmışım hep 150 vardır o
100 tl ayrıntlı tarot normal tarot 70 ayrıntılı da uzun bakıyor ben genelde tarot tercih ettiğim için biliyorum. Diğerlerinin fiyatını da sorarsınız .Unuttum. 2 sene önce baktırmışım hep 150 vardır o zamanlar 100 dü
Hayır ilk baktırdığım yıllar önceki söylediği şeyi hep doğru diye gördüm çünkü ozamanki düşüncelerimde öyleydi kaldıki ozamanda birebir çıkan bişey olmadı ama ben öyle düşündüm. Ama yıl bugün olmuş 1.ağızlardan hemde yalan olmayacak derecede doğru olmadığını söylediği şeyin öğrendim. Onu geçiyorum 2ay önce bana bu imkansız asla olamaz olursa ..... vs gibi iddilalı bir cümle kullanıp olmasıda ayrıca beni sinir krizine soktu dinledikçe hala sinirlerim tepeme çıkıyo sadece o değil buradaki birçok kişi ben böyle bir insanların hakkına girme daha görmedim. Fal işi benim için seyreldi zaten. Bilen demicem doğru hisseden 1-2 kişi oldu onun haric hepsi zırvalamış.Sen daha önce bazı konular çıktı filan demiştin öyle hatırlıyorum durumlar mi değişti tekrar ?
Merhaba, Nakta’ya baktırdığımda konuşma şeklinde olmadı. Merak ettiğim soruları kendisine ilettim, ses kaydı üzerinden sorularıma yanıt verdi. Bana söyledikleri için henüz zaman var olağan durumu iyi yorumladı, süreci bekliyorum. Necmiye ablayı bilmiyorum daha doğrusu numarasını bulamıyorum:) Sizde var mıdır?var ise özelden gönderebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?