Her yazandan alıntı yapıp Hicran’ı mı soracaksınız? Birkaç defa yazmışsınız zaten, baktırmış olan gorup yazardı cevap, demek ki baktıran olmamış. Konuyu takip ederim zaten bugune kadar Hicran diye bir falcı da duymadımGazi Mah. Hicran’a fal baktırdınız mı ?
Bende ilk falında da hiç birşey çıkmamıştı:) sonuç olarak naktanın ilk falını herkes beğeniyor sonrası için denenmez gibi geldi bana yorumlardan
Bu hangi Elif ya senin dediğin 51 11 ile bitiyor telefonu. Ahahaha beni nasıl tanımadın atarlı yorumlarım efsane değil mi
Bana espiriden cok biraz kıskanma var gibi geldi, nedense. En sinir oldugum şey buraya gelip bir ders verenler bir de fala verilen parayı eleştirenler, cidden zengin olabilir ve 300 lira liranın için cok cuzzi bir rakam olabilir herkes kendisi karar versin cok rahatsız edici oluyor bu tarz “espirili” yorumları okumak.Espri olsun diye takılma ...
Bende orta şekerliydi ama verdiğim oaraya acımamıştım. Bildiği kadar bilemediği de oldu ama fiyatı çok uçuk değil ve uzun bakıyor, enerjisi guzel bir suru de soru sorabiliyorsun. Gelecek zaten çok yorum yapmadı, yaz aylarında bir kaç kısmet dedi ama daha biriyle bile tanışmadığımı düşünürsek gelecek söylediği az şey bile çıkmamış oluyor.Daha öncede yazmıştım lütfen buradaki yorumlara aldanıp havin adlı falcıya bakım yaptırmayın paranız çöpe gider bende asla bilemedi baştan savma başkasına bakar gibi bakım yaptı belki de en pişman olduğum faldır
Evet soracağım. Sizi niye bu kadar rahatsız ediyor bu. Ne bu septik tavırlar? Buranın jandarması değil kimse.Her yazandan alıntı yapıp Hicran’ı mı soracaksınız? Birkaç defa yazmışsınız zaten, baktırmış olan gorup yazardı cevap, demek ki baktıran olmamış. Konuyu takip ederim zaten bugune kadar Hicran diye bir falcı da duymadım
Duymamışsınız işte. Konuyu baştan sona kadar okumadığınız için bilmiyorsunuz bariHer yazandan alıntı yapıp Hicran’ı mı soracaksınız? Birkaç defa yazmışsınız zaten, baktırmış olan gorup yazardı cevap, demek ki baktıran olmamış. Konuyu takip ederim zaten bugune kadar Hicran diye bir falcı da duymadım
Uzak durun, falci bile degil, insanlara aklina gore seyler soyleyip para kopariyo, herkesi deneyin ama onu aslaTarot online akademiye fal baktıran varmı
Ahahahahahha kahkaha attımUzak durun, falci bile degil, insanlara aklina gore seyler soyleyip para kopariyo, herkesi deneyin ama onu asla
Kesinlikle falci degill paranizi aliyor hic tavsiye etmemUzak durun, falci bile degil, insanlara aklina gore seyler soyleyip para kopariyo, herkesi deneyin ama onu asla
Bana espiriden cok biraz kıskanma var gibi geldi, nedense. En sinir oldugum şey buraya gelip bir ders verenler bir de fala verilen parayı eleştirenler, cidden zengin olabilir ve 300 lira liranın için cok cuzzi bir rakam olabilir herkes kendisi karar versin cok rahatsız edici oluyor bu tarz “espirili” yorumları okumak.
Böyle ikna olmayiz falcinin tc kimlik numarasini da verin. Acemi bi reklam olmuş üzgünüm.merhaba kızlar yeşilköy küba cafe falcı esra yı şiddetle öneriyorum. hayatımda kimse yokken sonu E harfli biriyle sevgili olcaksın dedi 2 gün sonra sonu E harfiyle biten kişiyle sevgili olduk,9 aydır beraberiz. ayrıca annemin ve babamın adını direk söyledi İbrahim kim? dedi tek nokta atışıyla ve kendisi babam. türkiyede milyonlarca erkek ismi var direk ibrahim diyerek babamın adını bildi.. ve daha birçok şey. şuanki sevgilimin boşanmış biri olduğunuda bildi. ya boşanmak üzere ya boşandı ama mahkeme var dedi, biz tanıştığımızda yeni boşanmıştı vs... bir çok şeyi bildi. yeşilköy garanti bankasının üstünde tarot bakıyor, fiyat sadece nakit 100 tl, toplam 10-12 dk bakıyor, tatlı bir kadın.
ne reklamı anlamadımBöyle ikna olmayiz falcinin tc kimlik numarasini da verin. Acemi bi reklam olmuş üzgünüm.
Bana da bakmıştı geçen yıl. Bomboş olduğunu hatırlıyorum.Tek bana mı uymadıbana baktığı fal bomboştu tekrar denesem mi acaba?
sana tutan genelde bana da tutuyor. Havin e iyi demişsin. O kaç papel :)Tek bana mı uymadıbana baktığı fal bomboştu tekrar denesem mi acaba?
bu kim. Acil bilgi bekliyorum :))))Kız nick mi değiştirdin tanıyamadım
Elif mi bunları diyen? Gelecek olumlu mu olumsuz muydu?
Elifin ilk falını ben de çok çok beğenmiştim. Aynen çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?