İstanbul'da Fal - Falcılar

Nakta bende şu sekilde evet biliyor ama tutarsiz bazen tam alamiyor enerjiyi tam net degil , ama yinede bende tuttu çogu dedigi .mesela meslekleri ,burçlari karistirdigi oluyor . Ama kisilik analizleri dogru olaylarda dogru

Dün gece uyuyamadım naktaya 2 sene önce baktırdığım falları dinledim. Evet gerçekten nokta atışları aşırı olmuş hatta gece bile şok oldum ve ipucu vermemişim. Ama bazı yerlerde de çok alakasız konuşmuş bence denemek isteyen deneyebilir

Gazi Mah. Hicran’a fal baktırdınız mı ?
Her yazandan alıntı yapıp Hicran’ı mı soracaksınız? Birkaç defa yazmışsınız zaten, baktırmış olan gorup yazardı cevap, demek ki baktıran olmamış. Konuyu takip ederim zaten bugune kadar Hicran diye bir falcı da duymadım

Bu hangi Elif ya senin dediğin 51 11 ile bitiyor telefonu. Ahahaha beni nasıl tanımadın atarlı yorumlarım efsane değil mi
Espri olsun diye takılma ...
Bana espiriden cok biraz kıskanma var gibi geldi, nedense. En sinir oldugum şey buraya gelip bir ders verenler bir de fala verilen parayı eleştirenler, cidden zengin olabilir ve 300 lira liranın için cok cuzzi bir rakam olabilir herkes kendisi karar versin cok rahatsız edici oluyor bu tarz “espirili” yorumları okumak.

Bende orta şekerliydi ama verdiğim oaraya acımamıştım. Bildiği kadar bilemediği de oldu ama fiyatı çok uçuk değil ve uzun bakıyor, enerjisi guzel bir suru de soru sorabiliyorsun. Gelecek zaten çok yorum yapmadı, yaz aylarında bir kaç kısmet dedi ama daha biriyle bile tanışmadığımı düşünürsek gelecek söylediği az şey bile çıkmamış oluyor.

Evet soracağım. Sizi niye bu kadar rahatsız ediyor bu. Ne bu septik tavırlar? Buranın jandarması değil kimse.

Duymamışsınız işte. Konuyu baştan sona kadar okumadığınız için bilmiyorsunuz bari
fikir belirtmeyin

Kıskanmak ??? Çok uzatma taraftarı değilim kimsenin bütçesi de beni ilgilendirmez zaten altı üstü eğlenmek için yapılan bir aktiviteyi burada bu şekilde tartışma yaratacak şekilde konuşuyor olmak çok ilginç...

merhaba kızlar yeşilköy küba cafe falcı esra yı şiddetle öneriyorum. hayatımda kimse yokken sonu E harfli biriyle sevgili olcaksın dedi 2 gün sonra sonu E harfiyle biten kişiyle sevgili olduk,9 aydır beraberiz. ayrıca annemin ve babamın adını direk söyledi İbrahim kim? dedi tek nokta atışıyla ve kendisi babam. türkiyede milyonlarca erkek ismi var direk ibrahim diyerek babamın adını bildi.. ve daha birçok şey. şuanki sevgilimin boşanmış biri olduğunuda bildi. ya boşanmak üzere ya boşandı ama mahkeme var dedi, biz tanıştığımızda yeni boşanmıştı vs... bir çok şeyi bildi. yeşilköy garanti bankasının üstünde tarot bakıyor, fiyat sadece nakit 100 tl, toplam 10-12 dk bakıyor, tatlı bir kadın.

Böyle ikna olmayiz falcinin tc kimlik numarasini da verin. Acemi bi reklam olmuş üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…