- 23 Ağustos 2012
- 51.965
- En iyi cevaplar
- 1
- 242.150
- 898
sana tutan genelde bana da tutuyor. Havin e iyi demişsin. O kaç papel :)
bu kim. Acil bilgi bekliyorum :))))
Ortada 2 Elif dönüyor, benimki geçen yıl popüler oldu ben de baktırdım. Bana ilk falı basbayaı çıktı enerjisi de bana iyi geliyor. Havinin enerjisi de iyi geldi bu arada hiç ağırlık falan hissetmedim.
Bu senin baktirdigin Elif ben de seviyorum enerjisini ama gelecek hic cikmadi bende, anda gecmiste superdi ama.Ortada 2 Elif dönüyor, benimki geçen yıl popüler oldu ben de baktırdım. Bana ilk falı basbayaı çıktı enerjisi de bana iyi geliyor. Havinin enerjisi de iyi geldi bu arada hiç ağırlık falan hissetmedim.
Senin Elif ne kadara bakıyor ?
Ben bu aksam bu elife baktirdim numarasini senden almistimOrtada 2 Elif dönüyor, benimki geçen yıl popüler oldu ben de baktırdım. Bana ilk falı basbayaı çıktı enerjisi de bana iyi geliyor. Havinin enerjisi de iyi geldi bu arada hiç ağırlık falan hissetmedim.
Ben bu aksam bu elife baktirdim numarasini senden almistimMissCherryBlossom , gecmis ve anda cok iyiydi, suya bakar bakmaz meslegimi bildi, yuksek lisans egitimimi bildi. Gelecekle ilgili soyledikleri icin ise ekim ve kasimi bekliycem, gelecek cikar mi cikmaz mi bilmem ama kotu bi falci degil bence biseyleri goruyo biliyo. Ayrica hic soru falan sormadan agzimi aramadan direkt kendi giriş yapti fala
300 kayme civarı, sanırım tüm Elifler 300 kaymeye bakıyor
Evet cok iyi gercekten, telde ve onlineda biz fal baktirmayi unutmusuz, azicik ucundan bilene bildi diyoruz ama Elif gercek bir falci. Sen soylemeden her seyi biliyo ve bende bilemeyecegi detaylari bildi yani atip tutmasi mumkun olmayan seyler. Yalniz gelecekte maalesef cok pembeye bagliyor, fal baktiran kim varsa gelecekte sordugu kisiyle evlilik, birlesme gormus ve konustuklarim icinde gelecek tutan neredeyse yok, birBen bu aksam bu elife baktirdim numarasini senden almistimMissCherryBlossom , gecmis ve anda cok iyiydi, suya bakar bakmaz meslegimi bildi, yuksek lisans egitimimi bildi. Gelecekle ilgili soyledikleri icin ise ekim ve kasimi bekliycem, gelecek cikar mi cikmaz mi bilmem ama kotu bi falci degil bence biseyleri goruyo biliyo. Ayrica hic soru falan sormadan agzimi aramadan direkt kendi giriş yapti fala
Evet cok iyi gercekten, telde ve onlineda biz fal baktirmayi unutmusuz, azicik ucundan bilene bildi diyoruz ama Elif gercek bir falci. Sen soylemeden her seyi biliyo ve bende bilemeyecegi detaylari bildi yani atip tutmasi mumkun olmayan seyler. Yalniz gelecekte maalesef cok pembeye bagliyor, fal baktiran kim varsa gelecekte sordugu kisiyle evlilik, birlesme gormus ve konustuklarim icinde gelecek tutan neredeyse yok, birMissCherryBlossom Cherry'ye ilk fal cikmis bir de oneren kisiye sordugumda o bildi demisti, baska da gelecek cikani duymadim.
Reiki bir enerji cesidi ama isteklerin olmasi icin kullanildigini hic duymamistim. Meditasyonla reiki enerjisi gonderebiliyorsun, telepatiyle birlestirmis olabilirler bunu telapati meditasyonuyla enerji gonderip imajinasyon yapiyorsun ve gelecekte olmasini istedigin seyleri bir sekilde afirme ediyorsun, sanirim sordugun sey buna benziyor reiki enerjisinden faydaanarak bunu yapiyor olabilirler.Kızlar yani fal ile çok alakası yok gibi ama fal vs işleri ile ilgilenenlerin olduğu bir topic olduğu için buraya yazıyorum. Belki bununla da ilgilenenleriniz olmuştur diye. Bazı isteklerimizin olması için reiki uygulaması falan yapanlar var bunları deneyeniniz oldu mu ? Ya da bu hususta bilgisi olan var mıdır acaba ?
Oo baya bilmis. Bende de gecmiste superdi hatta bir yerde gozlerim doldu o kadar ozel bir seyi bildi. Anlik baktirilabilir ayrica gelecek hicbir falci bilmiyor en azindan anda iyi Elif bir de sohbeti guzel, enerjimi yukseltmisti.Gelecek için bence de pembeye gidiyor sankim
Öte yandan ucundan bile tutan kimse olmayınca dediklerinin bazıları çıkınca çıktı yazdım ne yapayım.. İlk falında buluşacaksınız diyip orman önü su da var diye tarif etmişti, tarif ettiği yerde buluştuk bizim hıyarto un evi oluyorBasbayağı dediği şekilde oldu yani.
Hmm anladım ben kendim böyle şeyleri deniyorum deniyorum bi oldu gibi oluyo heh diyorum oluyor sonra bir bakıyorum ki aaa alakası yokReiki bir enerji cesidi ama isteklerin olmasi icin kullanildigini hic duymamistim. Meditasyonla reiki enerjisi gonderebiliyorsun, telepatiyle birlestirmis olabilirler bunu telapati meditasyonuyla enerji gonderip imajinasyon yapiyorsun ve gelecekte olmasini istedigin seyleri bir sekilde afirme ediyorsun, sanirim sordugun sey buna benziyor reiki enerjisinden faydaanarak bunu yapiyor olabilirler.
Enerjiyle yapilan her sey, telepati ve meditasyon vs basarili olmak icin yaparken hic rahatsiz olmaman, tam konsantrasyonla yapman ve olacagina dair hicbir suphenin olmamasi gerekiyor ama en onemlisi yaptiktan sonra tamamen unutman.Hmm anladım ben kendim böyle şeyleri deniyorum deniyorum bi oldu gibi oluyo heh diyorum oluyor sonra bir bakıyorum ki aaa alakası yokdedim ben kendi başıma yapamıyorum ya da bir şeyleri bir yerde yalnış yapıyorum . Belki başkası benim yerime yapabilir. Ya da artık nasıl oluyorsa
İşte o beklentiye girmeme işi yaş işEnerjiyle yapilan her sey, telepati ve meditasyon vs basarili olmak icin yaparken hic rahatsiz olmaman, tam konsantrasyonla yapman ve olacagina dair hicbir suphenin olmamasi gerekiyor ama en onemlisi yaptiktan sonra tamamen unutman.
Olacagindan emin olarak unutman gerekiyor iste en zor kismi burasi, cogu insan beklentiye girip sonucu bekliyor, farkinda olmasan da evrene o beklenti enerjisini yayiyorsun ve gerceklesmiyor. Mesela bazen icimizden gecen olur ya, bir seyi bir anda cok isteriz kalpten gecer ama sonra unuturuz ve o sey olur. Hatta olunca sasiririz, demek ki icten istemissiz deriz iste bunu bilincli yapmak gerekiyor ve gercekten zor oluyor bilincli ve planlayarak yapmak. Bir seyi isterken kalbimizden gecen o 1-2 saliselik zamanda aslinda o istege cok yuklu bir enerji gonderip bir anda kesmis oluyoruz, bir beklentiye girmiyoruz cunku planli bir istek olmuyor ayni sekilde enerji calismasinda da ayni gucte enerji yukleyip birakman gerekiyor.
En zor kismi, zaten kolay olmadigi icin herkesin yapabildigi bri sey degil.İşte o beklentiye girmeme işi yaş işözellikle birini seviyorsan onunla alakalı bir şeyse fln. Çünkü ister istemez aşık olduğun kişiyi düşünüyorsun zaten onu nasıl başarıcaz sorun orda
Peki başkası yapabilir mi bizim yerimize ?En zor kismi, zaten kolay olmadigi icin herkesin yapabildigi bri sey degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?