Baskasi yapamaz sanirim ama emin degilim.Peki başkası yapabilir mi bizim yerimize ?
Elif in numarasını alabilir miyim ve ücreti nedir acaba ? Bu arada bilgilendirme için çok teşekkürlerBen de ara ara yazdığım gibi tekrar paylaşmak isterim baktırdığım kişileri;
NAKTA: İlk falı inanılmazdı, bi arkadaşım övmüştü. Şok etti nişanlı eski sevgilim için 5 aylık bi nişan dedi, gerçekten 5 ay sonra bitti. Diğer bastırdığımda bazı şeyleri salladı, ama bazı şeyleri… bildiği şeyler oluyor.
ELMİRA: Bu kadar övülmesi anlamsız, dediklerinin tam tersini yaşadım, anı bile bilemedi. İş yerinde kalacaksın dedi ertesi gün işten çıktım.
NİHAL: o kadar önerildi baktırdım. Hiç bir geleceği çıkmadı. Anı bile bilemedi, seni çok seviyor dediği çocuk benden Nefret ediyordu.
TRANS ZEYNEP: Küfürlü konuşmasıyla ve sert uslubuyla beni rahatsız etse de anı gerçekten bilmiş. Bunu şimdi anlıyorum, varlıkları kesinlikle var.
ELİF: Anı gerçekten biliyor, geleceği göreceğiz. Dün yine baktırdım. Bana iş yerinde seni üzen biri var dedi (patronumla flörtüm oldu aramız bozuldu ve işe gitmiyorum o yüzden) bunu bilmesi şaşırttı. Biri beni cinsel olarak istiyordu, sadece o kişinin adını söyledim ve sordum, direkt bu seninle yatmak istiyor dedi.
GONCA POLAT: Tamamen boşmuş eskiden severdim. Hiç bir dediği çıkmaz anı az çok bilir. Bence boşa para harcamayın.
300. Mesaj atarsanız yardımcı olabilirim herkeseElif in numarasını alabilir miyim ve ücreti nedir acaba ? Bu arada bilgilendirme için çok teşekkürler
cnm lütfen yazacaklarımı yalnış anlama ama bence elif tamamen beyin okuyor.300. Mesaj atarsanız yardımcı olabilirim herkese
Evet benim de beynimi okudu. İş konusunda da. Aslında daha çok denediğim var ama hepsi boş diye yazmadımcnm lütfen yazacaklarımı yalnış anlama ama bence elif tamamen beyin okuyor.
ne düşünüyorsak onu söylüyor.
burada herkes bir umut baktırıyor da elif bence tamamen tıs artı 250 tl ye çok acıdım .
falı beş kuruş etmez.(kişisel fikrim)
zaten şunu gördüm ki en iyi çıkan falcı bile sadece anı ve çok yakın geleceği yorumlayabiliyor gerisi hikaye.....
cnm valla 250 tl o kadına çok.Evet benim de beynimi okudu. İş konusunda da. Aslında daha çok denediğim var ama hepsi boş diye yazmadım
Aslında hepimiz biliyoruz yalan… ama bir umut kapısı. Bu arada Neslihan soru sorarak mı ilerliyor?son iki günde fal olaylarının iyice yalan olduğuna ikna oldum diyebilrim.
benim son dönemde baktırdıım ve çıkacağına % 100 gözüyle baktığım sütlükahve neslihan bile patladıysa ki anda çok iyidir o zaman fallar yalan.
kadın o kadar emin konuşuyordu ki ve de mantıklı sonra bir telefon geldi ben mosmor oldum yani özet bilgi ocakta fal işine uzun bir ara vermiştim son dönemde de bende eskiden çıktığı için neslihana bir de dejavu seyhan ve elife baktırdım ama malesef yok olmuyor tutmadı bu sefer.
yok cnm sana soru sormanı söylüyor anda iyi ama gelecek yok.Aslında hepimiz biliyoruz yalan… ama bir umut kapısı. Bu arada Neslihan soru sorarak mı ilerliyor?
Kaya tuzu ve sirkeli suyla ara ara banyo yaparsanız faydasını görürsünüzkeske benim dediğimi de bi taksaydiniz
Canım trans Zeynep kim bilgi verebilirmisinAslında hepimiz biliyoruz yalan… ama bir umut kapısı. Bu arada Neslihan soru sorarak mı ilerliyor?
Burda ünlü bir falcı. Cinleri var. Sudan bakar çok hızlı konuşur aynı cümleyi 100 kere söyler. Anı bilir değişik bir kadın.Canım trans Zeynep kim bilgi verebilirmisin
Fiyatı ne kadarBurda ünlü bir falcı. Cinleri var. Sudan bakar çok hızlı konuşur aynı cümleyi 100 kere söyler. Anı bilir değişik bir kadın.
100 dü 150 yapmışFiyatı ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?