İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben de ara ara yazdığım gibi tekrar paylaşmak isterim baktırdığım kişileri;

NAKTA: İlk falı inanılmazdı, bi arkadaşım övmüştü. Şok etti nişanlı eski sevgilim için 5 aylık bi nişan dedi, gerçekten 5 ay sonra bitti. Diğer bastırdığımda bazı şeyleri salladı, ama bazı şeyleri… bildiği şeyler oluyor.

ELMİRA: Bu kadar övülmesi anlamsız, dediklerinin tam tersini yaşadım, anı bile bilemedi. İş yerinde kalacaksın dedi ertesi gün işten çıktım.

NİHAL: o kadar önerildi baktırdım. Hiç bir geleceği çıkmadı. Anı bile bilemedi, seni çok seviyor dediği çocuk benden Nefret ediyordu.

TRANS ZEYNEP: Küfürlü konuşmasıyla ve sert uslubuyla beni rahatsız etse de anı gerçekten bilmiş. Bunu şimdi anlıyorum, varlıkları kesinlikle var.

ELİF: Anı gerçekten biliyor, geleceği göreceğiz. Dün yine baktırdım. Bana iş yerinde seni üzen biri var dedi (patronumla flörtüm oldu aramız bozuldu ve işe gitmiyorum o yüzden) bunu bilmesi şaşırttı. Biri beni cinsel olarak istiyordu, sadece o kişinin adını söyledim ve sordum, direkt bu seninle yatmak istiyor dedi.

GONCA POLAT: Tamamen boşmuş eskiden severdim. Hiç bir dediği çıkmaz anı az çok bilir. Bence boşa para harcamayın.
 
Elif in numarasını alabilir miyim ve ücreti nedir acaba ? Bu arada bilgilendirme için çok teşekkürler
 
300. Mesaj atarsanız yardımcı olabilirim herkese
cnm lütfen yazacaklarımı yalnış anlama ama bence elif tamamen beyin okuyor.
ne düşünüyorsak onu söylüyor.
burada herkes bir umut baktırıyor da elif bence tamamen tıs artı 250 tl ye çok acıdım .
falı beş kuruş etmez.(kişisel fikrim)
zaten şunu gördüm ki en iyi çıkan falcı bile sadece anı ve çok yakın geleceği yorumlayabiliyor gerisi hikaye.....
 
Evet benim de beynimi okudu. İş konusunda da. Aslında daha çok denediğim var ama hepsi boş diye yazmadım
 
Evet benim de beynimi okudu. İş konusunda da. Aslında daha çok denediğim var ama hepsi boş diye yazmadım
cnm valla 250 tl o kadına çok.
beyin okuma için değmez. benim en çok acıdığım fallardan biri oldu .
 
kızlar selam, forumu uzun süredir takip ediyorum.. acaba aranizda bu topiğe yazılanlara gidip kursun döktüren varmi? ya da tanidiğiniz var mi? her isim ters ve benim böyle bir seye ihtiyacim var
 
son iki günde fal olaylarının iyice yalan olduğuna ikna oldum diyebilrim.
benim son dönemde baktırdıım ve çıkacağına % 100 gözüyle baktığım sütlükahve neslihan bile patladıysa ki anda çok iyidir o zaman fallar yalan.
kadın o kadar emin konuşuyordu ki ve de mantıklı sonra bir telefon geldi ben mosmor oldum yani özet bilgi ocakta fal işine uzun bir ara vermiştim son dönemde de bende eskiden çıktığı için neslihana bir de dejavu seyhan ve elife baktırdım ama malesef yok olmuyor tutmadı bu sefer.
 
Aslında hepimiz biliyoruz yalan… ama bir umut kapısı. Bu arada Neslihan soru sorarak mı ilerliyor?
 
Biri bana trans Zeynep’in telefonunu atabilir mi kaybetmişim
 
Trans zeynep telefonda mı bakıypr kızlar? Biri bana da atabilir mi numarasını?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…