İstanbul'da Fal - Falcılar

Elif’in numarasını alabilir miyim ben de?

Bende yok bi arkadaştan isteyeceğim. Bulunca atarım evet bilir Zeynep hanım

Kızlar az önce eski bi konuda üsküdarda aynalı arzu diye bir falcı duydum. Acaba bileniniz baktıranınız varmı ? İlginç geldi bana ayna falı
Arkadaşım baktırdı. Harf sorarak isim biliyor sonra ben bildim diye sallıyor

MERHABALAR! Zeyneple randevulaştik ya bu aksam ya yarin aksam fal bakacak bana, ibaninizi mesajla atarsiniz dedim "benim sms hakkim yok, soylerim sen yazarsin" dedi. Iki yil once de baktirdigimda onla bu sorunu yaşamiştim, iban yerine hesap no soyluyor ama şube bilgisi falan veremiyordur. Ben de dogal olarak parayi boyle gonderemiyorum deyince "acele et yollamayacaksan başkasi var sirada" diye sıkıstiriyordu beni. Elinde Zeynep'in ibani olan bana mesajla yollayabilirse minnettar kalirim. Tekirdağ Zeynep.

Hep böyle yapıyor

bu ara can sıkıntısından resmen arandım buradan trans zeynep’in numarasını aldım aradım. O kadar kaba konuştu ki neye uğradığımı şaşırdım. Kesinlikle baktırmayacağım. Böyle bir insana değil 150 tl bir lira bile kazandırmam. Enerjisi çok kötüydü. Zaten fal falan bu işler çok boş kendimizi oyalıyoruz sadece ama bu kadar da saygısız olunmaz

Merhabalar instagram kullanmadığım için Naktaya ulaşamadım. Elinde numarası olan varsa bana yollayabilir mi?

Evet, bazı şeyleri gerçekten biliyor

Sorma bide kontörü yok iban atamıyor abi sen günde 2000 kazanan insansın sahtekar. Uyuz etti şu an beni banada bu çocuk seni s…. Sadece demişti deli

Sorma bide kontörü yok iban atamıyor abi sen günde 2000 kazanan insansın sahtekar. Uyuz etti şu an beni banada bu çocuk seni s…. Sadece demişti deli
Ay allah korusun herkesi bu tarz insanlardan… Sadece kadın hakkında yazılan şeyleri okuyunca bile kanım çekiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…