EvetTrans zeynep telefonda mı bakıypr kızlar? Biri bana da atabilir mi numarasını?
Teşekkür ederm cevabınız için.
Elif’in numarasını alabilir miyim ben de?Ben de ara ara yazdığım gibi tekrar paylaşmak isterim baktırdığım kişileri;
NAKTA: İlk falı inanılmazdı, bi arkadaşım övmüştü. Şok etti nişanlı eski sevgilim için 5 aylık bi nişan dedi, gerçekten 5 ay sonra bitti. Diğer bastırdığımda bazı şeyleri salladı, ama bazı şeyleri… bildiği şeyler oluyor.
ELMİRA: Bu kadar övülmesi anlamsız, dediklerinin tam tersini yaşadım, anı bile bilemedi. İş yerinde kalacaksın dedi ertesi gün işten çıktım.
NİHAL: o kadar önerildi baktırdım. Hiç bir geleceği çıkmadı. Anı bile bilemedi, seni çok seviyor dediği çocuk benden Nefret ediyordu.
TRANS ZEYNEP: Küfürlü konuşmasıyla ve sert uslubuyla beni rahatsız etse de anı gerçekten bilmiş. Bunu şimdi anlıyorum, varlıkları kesinlikle var.
ELİF: Anı gerçekten biliyor, geleceği göreceğiz. Dün yine baktırdım. Bana iş yerinde seni üzen biri var dedi (patronumla flörtüm oldu aramız bozuldu ve işe gitmiyorum o yüzden) bunu bilmesi şaşırttı. Biri beni cinsel olarak istiyordu, sadece o kişinin adını söyledim ve sordum, direkt bu seninle yatmak istiyor dedi.
GONCA POLAT: Tamamen boşmuş eskiden severdim. Hiç bir dediği çıkmaz anı az çok bilir. Bence boşa para harcamayın.
Bende yok bi arkadaştan isteyeceğim. Bulunca atarım evet bilir Zeynep hanımTeşekkür ederm cevabınız için.
Ben gelecekle ilgili şeylerw inanmıyorum ama şu an birinin aklındakileri öğrenmek istiyorum. Anda beğenildiği için zeynepe baktırayım diyorum. Sizce nasıl? Bir de numarasını atabilir misiniz bana
Atarsanız çok sevinirimBende yok bi arkadaştan isteyeceğim. Bulunca atarım evet bilir Zeynep hanım
Arkadaşım baktırdı. Harf sorarak isim biliyor sonra ben bildim diye sallıyorKızlar az önce eski bi konuda üsküdarda aynalı arzu diye bir falcı duydum. Acaba bileniniz baktıranınız varmı ? İlginç geldi bana ayna falı
Hep böyle yapıyorMERHABALAR! Zeyneple randevulaştik ya bu aksam ya yarin aksam fal bakacak bana, ibaninizi mesajla atarsiniz dedim "benim sms hakkim yok, soylerim sen yazarsin" dedi. Iki yil once de baktirdigimda onla bu sorunu yaşamiştim, iban yerine hesap no soyluyor ama şube bilgisi falan veremiyordur. Ben de dogal olarak parayi boyle gonderemiyorum deyince "acele et yollamayacaksan başkasi var sirada" diye sıkıstiriyordu beni. Elinde Zeynep'in ibani olan bana mesajla yollayabilirse minnettar kalirim. Tekirdağ Zeynep.
Evet doğruKizlar nakta bende guzel detaylar biliyor hala cikan fallari var fakat zaman kavramini tutturamiyor bence sizde nasil
Numara vermez @fal_nakta adıMerhabalar instagram kullanmadığım için Naktaya ulaşamadım. Elinde numarası olan varsa bana yollayabilir mi?
Evet, bazı şeyleri gerçekten biliyorNakta geçmişle alakalı uydurulabilme ihtimali olmayan aşırı detay bir kaç durumu çok net bilmişti. Karşıdaki kişinin fikirlerini bence olduğu gibi söylüyor. Ama gelecekle ilgili söyledikleri çok uzun vadeli ve fazla detaylı,uçuk şeylerdi. Henüz çıkan yok.
Sorma bide kontörü yok iban atamıyor abi sen günde 2000 kazanan insansın sahtekar. Uyuz etti şu an beni banada bu çocuk seni s…. Sadece demişti delibu ara can sıkıntısından resmen arandım buradan trans zeynep’in numarasını aldım aradım. O kadar kaba konuştu ki neye uğradığımı şaşırdım. Kesinlikle baktırmayacağım. Böyle bir insana değil 150 tl bir lira bile kazandırmam. Enerjisi çok kötüydü. Zaten fal falan bu işler çok boş kendimizi oyalıyoruz sadece ama bu kadar da saygısız olunmaz
Ay allah korusun herkesi bu tarz insanlardan… Sadece kadın hakkında yazılan şeyleri okuyunca bile kanım çekiliyorSorma bide kontörü yok iban atamıyor abi sen günde 2000 kazanan insansın sahtekar. Uyuz etti şu an beni banada bu çocuk seni s…. Sadece demişti deli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?