evet, o yüzden bu topik bir harikaAy allah korusun herkesi bu tarz insanlardan… Sadece kadın hakkında yazılan şeyleri okuyunca bile kanım çekiliyor
trans zeynebi bilmem de arzu aşşşırı kabaydı. berbat ötesiydi. zaten o da çıkmadı
bilmiyorum ki, bi ara 'beyin cerrahı' diye anılan benim baktırdığım. baya popülerdi buradaAyna falı yazılan Arzu mu? Bence bu onun adını kullanan başka biri, aynı kişi değil
Cidden benim tek falcım naktadır bu arada. Muhabbetimiz oturdu artık çok kibar, çok tatlı. Bu ne böyle. Bana da tutturuyor. Gelecekle ilgili söylediklerinin zaman olarak özellikle çıkmadığı oluyor tabii ki ama geriye dönüp dinlediğimde hep çok şaşırıyorum. Bu ara ona çok baktırdığım için başka birini aramıştım.Ay allah korusun herkesi bu tarz insanlardan… Sadece kadın hakkında yazılan şeyleri okuyunca bile kanım çekiliyor
Anda bilmiş miydi size peki?trans zeynebi bilmem de arzu aşşşırı kabaydı. berbat ötesiydi. zaten o da çıkmadı
hayır, hiçbir şekilde bilemedi.Anda bilmiş miydi size peki?
Ne olursa olsun trans Zeynep’in anı bildiği bir gerçekAy allah korusun herkesi bu tarz insanlardan… Sadece kadın hakkında yazılan şeyleri okuyunca bile kanım çekiliyor
Ya Allah aşkına buna yorum yapmadan geçemicem o kadın bana bu asla olmaz sen bu işi tamamen unut hatta tüm olasılıkları sil dedi daha üstünde 1ay geçmeden bu konuyla ilgili tüm şartlar oluştu üstelik onun dediği gibi yapmadım yapsaydım benm hakkıma girmiş olucaktı. Onu geçiyorum üstüne birde işimle ilgili önce 6ay önce burayı bırakmalısın burası asla ve asla seni geliştirmeyecek zaman kaybediyosun kendine hakszılık ediyosun diyip 6ay sonra baktırdığımda buradan asla çıkmamalısın 2sene sabit kalmalısın çok iyi yerlere geliceksin yoksa çok sıkıntılı süreçler yaşıcaksın dediya bana ya düşünün benim cinlerim tepeme çıktı bu nasıl bir hakka girmedir. Şimdi hangisi doğru ben belki çıksaydım hayatım sıkıntıya giricekti. Hadi çıkmadım şimdi diyelim okadar çok fırsat geliyorki şuan ya kaçırırsam. Yani bir falcıyı överken bence dikkatli olunması gerektiğini birde gerçekten bu iş böylemi bunu düşünmek lazım. Yani daha anlatamayacağım bir sürü detay. İşine gelmeyen şeylerde olasılıklı konuşmalar. Ya etkileniyosunuz kızlar ister istemez bazı falcılar insanı çok kötü etkiliyo bunlardan biri Chioma, Biri Niko, biri Nakta bunlar insanı inanılmaz kötü etkiliyor ve ister istemez onların söylemlerine kafa takıp kendinizi yorup belkide olmayacak şeyleri olduruyosunuz bu tarz falcıları sevmiyorum ben ya nedemek olmayacak birşeyi olacak demek. Yada olacak birşeye olmucak bundan hemen kurtul demek nasıl bir hakka girmedir. Ayrıca anda söylenen şeyleri doğru olduğuna yüzdeyüz nasıl emin olabilirsiniz.Cidden benim tek falcım naktadır bu arada. Muhabbetimiz oturdu artık çok kibar, çok tatlı. Bu ne böyle. Bana da tutturuyor. Gelecekle ilgili söylediklerinin zaman olarak özellikle çıkmadığı oluyor tabii ki ama geriye dönüp dinlediğimde hep çok şaşırıyorum. Bu ara ona çok baktırdığım için başka birini aramıştım.
Anda iyi, karşımızdaki kişinin aklını nakta gibi iyi okuyacak biri var mıdır? Tabii uslubu düzgün biri.
Yani açıkçası ne diyeceğimi bilemedim. Yanlış anlamayın lütfen ama bence fala bakış açınızda bir sıkıntı var. Fal hu doğru çıkmama ihtimali her zaman daha yüksektir. Ben asla fal ile hayatımda iş bırakmak veya birinden ayrılmak gibi bir karar vermem. Böyle bir kararımı da etkilemez. Kimseyi de etkilememeli. Sadece bir hoşluk, bir heyecan olsun diye baktırıyoruz hepimiz. Çoğunlukla duymak istediklerimizi duymak istiyoruz. Nakta’nın söyledikleri allah kelamı değil tabii ki. Bana da çıkmayan şeyler oluyor ama o kadar çok nokta atışı söyledikleri var ki özellikle anla ve karşımdaki kişinin aklındqkilerle ilgili o yüzden düşünce gücünün etkili olduğunu düşünüyorum. Nakta’ya son iki erkek arkadaşım ile ilgili hirkaç defa fal baktırdım ikisi için de söyledikleri her zaman çok doğruydu. Ama mesela şöyle biriyle tanışıcaksın falan dediği insanlarla hiç tanışmadım. Burada da bir sürü insan nakta’nın anda iyi olduğunu söyler, benim yakın arkadaşlarımdan çok baktıran oldu onlarda da aynı şey oldu. O yüzden kendisi hakkındq iyi bir şey söylerken çekinmem. Mesela son erkek arkadaşımla tanıştığımda ilk baktığı falda “bu adamın hiç ilişkisi olmamış doğru dürüst takılmalar dışında” demişti ben de yuh kaç yaşındq adam demiştim ama sonra didikleyinxe biraz doğru çıktı, yine bu adamın babası ile olan ilişkisini çok aurıntılı bir şekilde bildi. En basitinden bu adamla son konuşmamızda spesifik bir yerde oturmak istiyorum, yemek yemek soybet etmek istiyorum yaz akşamlarında gibi şeyler söylemişti. Biz ayrıldık ve nakta falında “x’de oturmak akşam serinini sohbet etmek keyifli bir şekilde yemek yemek istiyormuş ama içinden gelmiyor” gibi bir şeyler söyledi. Ben artık şaşırmıyorum bile böyle şeyler söylediğinde. Bundan önceki erkek arkadaşım için geçtiğimiz ekimde temmuzda bir şansınız daha olabilir bir konuşmalar olacak ama olmayacak demiş. Sonra dinleyinxe farkettim biz gerçekten temmuz sonunda iki üç defa görüştük ama bir şey olmadı.Ya Allah aşkına buna yorum yapmadan geçemicem o kadın bana bu asla olmaz sen bu işi tamamen unut hatta tüm olasılıkları sil dedi daha üstünde 1ay geçmeden bu konuyla ilgili tüm şartlar oluştu üstelik onun dediği gibi yapmadım yapsaydım benm hakkıma girmiş olucaktı. Onu geçiyorum üstüne birde işimle ilgili önce 6ay önce burayı bırakmalısın burası asla ve asla seni geliştirmeyecek zaman kaybediyosun kendine hakszılık ediyosun diyip 6ay sonra baktırdığımda buradan asla çıkmamalısın 2sene sabit kalmalısın çok iyi yerlere geliceksin yoksa çok sıkıntılı süreçler yaşıcaksın dediya bana ya düşünün benim cinlerim tepeme çıktı bu nasıl bir hakka girmedir. Şimdi hangisi doğru ben belki çıksaydım hayatım sıkıntıya giricekti. Hadi çıkmadım şimdi diyelim okadar çok fırsat geliyorki şuan ya kaçırırsam. Yani bir falcıyı överken bence dikkatli olunması gerektiğini birde gerçekten bu iş böylemi bunu düşünmek lazım. Yani daha anlatamayacağım bir sürü detay. İşine gelmeyen şeylerde olasılıklı konuşmalar. Ya etkileniyosunuz kızlar ister istemez bazı falcılar insanı çok kötü etkiliyo bunlardan biri Chioma, Biri Niko, biri Nakta bunlar insanı inanılmaz kötü etkiliyor ve ister istemez onların söylemlerine kafa takıp kendinizi yorup belkide olmayacak şeyleri olduruyosunuz bu tarz falcıları sevmiyorum ben ya nedemek olmayacak birşeyi olacak demek. Yada olacak birşeye olmucak bundan hemen kurtul demek nasıl bir hakka girmedir. Ayrıca anda söylenen şeyleri doğru olduğuna yüzdeyüz nasıl emin olabilirsiniz.
Yoo ben fala göre hareket ettiğimi söylemiyorum. Siz çok fazlaca övdüğünüz için dedim. Ama insanlara bu şekilde şunu yap bunu yap demek doğru değil, birde bunu mesleki bir vasıf altında yapıyorsanız suç zaten bence falcıların önce bunu bilmesi gerekir. Öngörüde bulunmak farklı bunu yapmazsan bu gelir başına demek çok çirkin bir yaklaşım. Ayrıca hadi bunu geçiyorum söylediği şeylerin düşüncelerin doğru olduğuna nasıl %100 inanabilirsiniz ispatlamadığınız sürece bu sadece sizin düşüncenizi olmuş olduğunu gösterirki ben buna şahit oldum umarım sizlerde olursunuz :)Yani açıkçası ne diyeceğimi bilemedim. Yanlış anlamayın lütfen ama bence fala bakış açınızda bir sıkıntı var. Fal hu doğru çıkmama ihtimali her zaman daha yüksektir. Ben asla fal ile hayatımda iş bırakmak veya birinden ayrılmak gibi bir karar vermem. Böyle bir kararımı da etkilemez. Kimseyi de etkilememeli. Sadece bir hoşluk, bir heyecan olsun diye baktırıyoruz hepimiz. Çoğunlukla duymak istediklerimizi duymak istiyoruz. Nakta’nın söyledikleri allah kelamı değil tabii ki. Bana da çıkmayan şeyler oluyor ama o kadar çok nokta atışı söyledikleri var ki özellikle anla ve karşımdaki kişinin aklındqkilerle ilgili o yüzden düşünce gücünün etkili olduğunu düşünüyorum. Nakta’ya son iki erkek arkadaşım ile ilgili hirkaç defa fal baktırdım ikisi için de söyledikleri her zaman çok doğruydu. Ama mesela şöyle biriyle tanışıcaksın falan dediği insanlarla hiç tanışmadım. Burada da bir sürü insan nakta’nın anda iyi olduğunu söyler, benim yakın arkadaşlarımdan çok baktıran oldu onlarda da aynı şey oldu. O yüzden kendisi hakkındq iyi bir şey söylerken çekinmem. Mesela son erkek arkadaşımla tanıştığımda ilk baktığı falda “bu adamın hiç ilişkisi olmamış doğru dürüst takılmalar dışında” demişti ben de yuh kaç yaşındq adam demiştim ama sonra didikleyinxe biraz doğru çıktı, yine bu adamın babası ile olan ilişkisini çok aurıntılı bir şekilde bildi. En basitinden bu adamla son konuşmamızda spesifik bir yerde oturmak istiyorum, yemek yemek soybet etmek istiyorum yaz akşamlarında gibi şeyler söylemişti. Biz ayrıldık ve nakta falında “x’de oturmak akşam serinini sohbet etmek keyifli bir şekilde yemek yemek istiyormuş ama içinden gelmiyor” gibi bir şeyler söyledi. Ben artık şaşırmıyorum bile böyle şeyler söylediğinde. Bundan önceki erkek arkadaşım için geçtiğimiz ekimde temmuzda bir şansınız daha olabilir bir konuşmalar olacak ama olmayacak demiş. Sonra dinleyinxe farkettim biz gerçekten temmuz sonunda iki üç defa görüştük ama bir şey olmadı.
Sizinle enerjisi tutmamış olabilir, kaldı ki bir kez daha söylüyorum gelecekle ilgili dünyanın en iyi falcısı gelse bile çıkmama ihtimali daha yüksek. aklıselim bir insansanız ve burada fala servet yatıran insanları, kendi fal deneyimlerinizi gözden geçirirseniz bunun sağlamasını da yapmışsınızdır zaten. O yüzden bir falcıya hakka girmek falan denmez bence. Mantıkdışı geliyor bana bu yaklaşımlar kusura bakmayın.
Valla bana da çıkıyor dedikleri o yüzden baKırıyorum ve bence enerji meselesi bana da mesela iş veya diğer şeyler hakkında fikirlerini söylüyor hislerini gayette doğal söylemesi hissettiğini söylüyor ama ben tabiki hayatımı kendi istediğim şekilde yönlendiriyorım.Ama eski erkek arkadaşımı nasıl tanışıp ayrılıcaüımızk gireceğim işi karşıma çıkan 2 farklı flört diyebileceğim insanı burcunu bilmiş biridir .Özellikle kişi karakter ve durum okumada üstüne yok bir de demet e batırırım 7 dakika demet o da mesela bilir baNa.Bu 2 si favorim ,Ama nakta kesinlike daha detaylı ve durugörüsü yüksek ama tabi enerji meselesi fal bu herkesle uyuşmak zorunda değil .Yani açıkçası ne diyeceğimi bilemedim. Yanlış anlamayın lütfen ama bence fala bakış açınızda bir sıkıntı var. Fal hu doğru çıkmama ihtimali her zaman daha yüksektir. Ben asla fal ile hayatımda iş bırakmak veya birinden ayrılmak gibi bir karar vermem. Böyle bir kararımı da etkilemez. Kimseyi de etkilememeli. Sadece bir hoşluk, bir heyecan olsun diye baktırıyoruz hepimiz. Çoğunlukla duymak istediklerimizi duymak istiyoruz. Nakta’nın söyledikleri allah kelamı değil tabii ki. Bana da çıkmayan şeyler oluyor ama o kadar çok nokta atışı söyledikleri var ki özellikle anla ve karşımdaki kişinin aklındqkilerle ilgili o yüzden düşünce gücünün etkili olduğunu düşünüyorum. Nakta’ya son iki erkek arkadaşım ile ilgili hirkaç defa fal baktırdım ikisi için de söyledikleri her zaman çok doğruydu. Ama mesela şöyle biriyle tanışıcaksın falan dediği insanlarla hiç tanışmadım. Burada da bir sürü insan nakta’nın anda iyi olduğunu söyler, benim yakın arkadaşlarımdan çok baktıran oldu onlarda da aynı şey oldu. O yüzden kendisi hakkındq iyi bir şey söylerken çekinmem. Mesela son erkek arkadaşımla tanıştığımda ilk baktığı falda “bu adamın hiç ilişkisi olmamış doğru dürüst takılmalar dışında” demişti ben de yuh kaç yaşındq adam demiştim ama sonra didikleyinxe biraz doğru çıktı, yine bu adamın babası ile olan ilişkisini çok aurıntılı bir şekilde bildi. En basitinden bu adamla son konuşmamızda spesifik bir yerde oturmak istiyorum, yemek yemek soybet etmek istiyorum yaz akşamlarında gibi şeyler söylemişti. Biz ayrıldık ve nakta falında “x’de oturmak akşam serinini sohbet etmek keyifli bir şekilde yemek yemek istiyormuş ama içinden gelmiyor” gibi bir şeyler söyledi. Ben artık şaşırmıyorum bile böyle şeyler söylediğinde. Bundan önceki erkek arkadaşım için geçtiğimiz ekimde temmuzda bir şansınız daha olabilir bir konuşmalar olacak ama olmayacak demiş. Sonra dinleyinxe farkettim biz gerçekten temmuz sonunda iki üç defa görüştük ama bir şey olmadı.
Sizinle enerjisi tutmamış olabilir, kaldı ki bir kez daha söylüyorum gelecekle ilgili dünyanın en iyi falcısı gelse bile çıkmama ihtimali daha yüksek. aklıselim bir insansanız ve burada fala servet yatıran insanları, kendi fal deneyimlerinizi gözden geçirirseniz bunun sağlamasını da yapmışsınızdır zaten. O yüzden bir falcıya hakka girmek falan denmez bence. Mantıkdışı geliyor bana bu yaklaşımlar kusura bakmayın.
Ya neden hep Nakta konuşulunca siz ortaya çıkıyorsunuz ben anlamadım. Burda tetikte biri Naktayla ilgili yorum yazsında bende cevap vereyim diye bekliyorsunuz herhâlde.Valla bana da çıkıyor dedikleri o yüzden baKırıyorum ve bence enerji meselesi bana da mesela iş veya diğer şeyler hakkında fikirlerini söylüyor hislerini gayette doğal söylemesi hissettiğini söylüyor ama ben tabiki hayatımı kendi istediğim şekilde yönlendiriyorım.Ama eski erkek arkadaşımı nasıl tanışıp ayrılıcaüımızk gireceğim işi karşıma çıkan 2 farklı flört diyebileceğim insanı burcunu bilmiş biridir .Özellikle kişi karakter ve durum okumada üstüne yok bir de demet e batırırım 7 dakika demet o da mesela bilir baNa.Bu 2 si favorim ,Ama nakta kesinlike daha detaylı ve durugörüsü yüksek ama tabi enerji meselesi fal bu herkesle uyuşmak zorunda değil .
Çünkü memnunum herkes fikrini beyan etmekte özgür forum bunun için var ,nakta dışında da baktırdığım isimler var soran olursa da söylerim özellikle Binnaz tellwe biryolun var çok baktırdım geçmişte aratabilirsiniz ama çoğu çöp para zaman kaybı kafa karışıklığı ama son 1 2 isimde karar kıldım biride nakta o yüzden onlarla ilgili konu geçtiğinde de memnuniyetimi söylüyorum. Biray vardı mesela Binnaz da ondan da memnundum ama ayrıldı nerededir acaba canım Biray pozitif enerji:)). Ares var beğenirim arada atarım.Ama en çok son zamanda attığım Nakta ve Demettir.Eski üyeyim çok kişi denedim memnun kaldıklarında yola devam etmek en doğal hakkım .Çıkan fala çıktı çıkmayana çıkmadı derim en doğal hakkım.Ya siz neden hep Nakta konuşulunca ortaya çıkıyosunuz ben anlamadım
cnm yorum yapmak istemiyordum ama bu konuda farz oldu.Merhaba aranızda Zeynep’e baktıranlara birşey sormak istiyorum. Genelde vade söyler mi? Bana yok dedi bir iki kez sordum ama vade gösterilmiyor dedi. Aynı durumu yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?