- 8 Ağustos 2018
- 1.439
- 3.411
- 133
Zeynep genelde vade vermez ama ben de bir kere verdi ve tuttuMerhaba aranızda Zeynep’e baktıranlara birşey sormak istiyorum. Genelde vade söyler mi? Bana yok dedi bir iki kez sordum ama vade gösterilmiyor dedi. Aynı durumu yaşayan var mı?
Merhaba anlıkta siz kimi önerirsiniz?cnm yorum yapmak istemiyordum ama bu konuda farz oldu.
şimdi aslında zeynep çatlak matlak ama işin özünü biliyor.
o paraya bir iki sorunun cevabını ve arada saçma sapan cümleler duymak isterseniz baktırın
nankörlük etmeyeyim geçen sene abuk subukta baksa sorularımın cevabını almıştım fakat benim için ilk ve son oldu.
onun yerine anı bilen daha normal insanlarda var sonuçta .kadın çatlak ve saygısız.
teli açınca ne var be diyecek kadar hem de......
TeşekkürlerZeynep genelde vade vermez ama ben de bir kere verdi ve tuttu
cnm sütlükahve neslihan bende anda çıkıyordu yanlız son bir defa gittim hemde yeni gittim patladı bilgin olsun.Merhaba anlıkta siz kimi önerirsiniz?
toprak bana ne hayaller kurdurdu sağolsun (eski nişanlımla ilgili)ama boş çıktı malesef.Arkadaşlar necmiye nin kardeşi hast olduğu için hala dönemedi. Bende giremedim yazamadım. Inanın bende sizin gibi bekliorum. Onun yerine en son toprağa gittim. Artık bu dipsiz kuyudan yoruldum ama olmuo işte. Son zamanlarda topraktan memnun kalan var mı?? Anda bilemediği oldu mu?? Nolur yaa bir yorum yapın baktiranlar
Hadi yaa bak şimdi iyice sinirlerim bozuldu.toprak bana ne hayaller kurdurdu sağolsun (eski nişanlımla ilgili)ama boş çıktı malesef.
O da benim eski sevgilimle ne hayaller kurdurmustu sakın sakınbu arada mi kafe handenin çok adı geçmiş ben ulaşamadım. bilgisi olan var mı?
bir ara çok iyi denmiş.
Öle atti ki bana neslihan bu som gidişimde anlatamam artık neslihan a uzun sure gitmiycem ne anı bildi ne gelecek zaten geleceği hep bilmioru ama anda da yanılıo baya baya artık artık değmez 2 dakika bakıo dalga geçer gibi. Neslihan sayfasını uzun bir süre kapatıorum. Var mı yeni biri??cnm sütlükahve neslihan bende anda çıkıyordu yanlız son bir defa gittim hemde yeni gittim patladı bilgin olsun.
eğer gitmediysen deneyebilirsin.
symbolde (taksim)kuzey vardı galiba anda çıkmıştı .
çok üzgünüm o da fos bir de saatlerce beklersin bin naz niyazla bakarNikoya gidenler yorum yazabilir mı?? Çıkanlar ve çıkmayalar??
Naz niyaz önemli değil çıkıo mu diye merak ediorumçok üzgünüm o da fos bir de saatlerce beklersin bin naz niyazla bakar
Orada neşe abla vardı. Az birşey bilmistidejavu seyhan nasıl?gittim ama patladı sanki ???emin olamadım.
ona fos demişlerdi.Orada neşe abla vardı. Az birşey bilmisti
Sadece sana mı çıkmadı yoksa başka duyduklarında var mı??çıkmıyor net bilgi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?