İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba anlıkta siz kimi önerirsiniz?

Arkadaşlar necmiye nin kardeşi hast olduğu için hala dönemedi. Bende giremedim yazamadım. Inanın bende sizin gibi bekliorum. Onun yerine en son toprağa gittim. Artık bu dipsiz kuyudan yoruldum ama olmuo işte. Son zamanlarda topraktan memnun kalan var mı?? Anda bilemediği oldu mu?? Nolur yaa bir yorum yapın baktiranlar

Merhaba anlıkta siz kimi önerirsiniz?
cnm sütlükahve neslihan bende anda çıkıyordu yanlız son bir defa gittim hemde yeni gittim patladı bilgin olsun.
eğer gitmediysen deneyebilirsin.
symbolde (taksim)kuzey vardı galiba anda çıkmıştı .

toprak bana ne hayaller kurdurdu sağolsun (eski nişanlımla ilgili)ama boş çıktı malesef.

bu arada mi kafe handenin çok adı geçmiş ben ulaşamadım. bilgisi olan var mı?
bir ara çok iyi denmiş.

kadınlar kahvesinde zehra iyimiş dediler.
deneyen var mı?

cnm sütlükahve neslihan bende anda çıkıyordu yanlız son bir defa gittim hemde yeni gittim patladı bilgin olsun.
eğer gitmediysen deneyebilirsin.
symbolde (taksim)kuzey vardı galiba anda çıkmıştı .
Öle atti ki bana neslihan bu som gidişimde anlatamam artık neslihan a uzun sure gitmiycem ne anı bildi ne gelecek zaten geleceği hep bilmioru ama anda da yanılıo baya baya artık artık değmez 2 dakika bakıo dalga geçer gibi. Neslihan sayfasını uzun bir süre kapatıorum. Var mı yeni biri??

dejavu seyhan nasıl?gittim ama patladı sanki ???emin olamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…