var .o gün kiminle gittiysem çıkmadı.Sadece sana mı çıkmadı yoksa başka duyduklarında var mı??
Necmiye bizim burada oturuo. Genelde çıkıo. Kardeşi ağır hasta diye gitti daha da dönmedi. Gelse ona baktırcam. Bakırköy enfal e gittin mi??bu necmiye kim?çıkıyor mu?
yok cnm.iyi mi?Necmiye bizim burada oturuo. Genelde çıkıo. Kardeşi ağır hasta diye gitti daha da dönmedi. Gelse ona baktırcam. Bakırköy enfal e gittin mi??
Kim için diosunama çok iddalıdır
Yanı ehh işte. Çok süper falci yok yok olsa şimdi bu saatte çıkıp gidicem.yok cnm.iyi mi?
enfal içinKim için diosun
Iddialidir dediğin kim senin?? Enfal iddia etmio çok.enfal için
niko cnm ben enfale gitmedim.Iddialidir dediğin kim senin?? Enfal iddia etmio çok.
Bana son falları çıkmadı. Hemde baya çıkmadı anda iyi gibi o da her zaman değil yanienfal çıkmadı diyenler olmuştu
Evet yaa bana dedi kesin bana geleceksin dedi tekrar çok korkuttu beni öle kötü şeyler söledi ki sana anlatamamniko cnm ben enfale gitmedim.
Ahh ahh keşke olsa keşke. Yok kardeşim yok yok hepsi çöp. Biraz necmiye abla iyi gibi toprak iyi diyecem sen onada kötü dedin şimdi bilemedim iyice aklım karıştı.yok ya ben yine uzun bir ara vereceğim galiba .
falcı yok anladım.
banada kötü bakmıştı ama çıkmaz korkmaEvet yaa bana dedi kesin bana geleceksin dedi tekrar çok korkuttu beni öle kötü şeyler söledi ki sana anlatamam
Kadınlar kahvesinde meryem vardı çoook eskiden 13 14 sene kadar önce bahsettiğimkadınlar kahvesinde zehra iyimiş dediler.
deneyen var mı?
ya toprağın enerjisi iyi ama falı çıkmıyorAhh ahh keşke olsa keşke. Yok kardeşim yok yok hepsi çöp. Biraz necmiye abla iyi gibi toprak iyi diyecem sen onada kötü dedin şimdi bilemedim iyice aklım karıştı.
Duruo uzun saçlı esmer. O da çıkmio ah ahKadınlar kahvesinde meryem vardı çoook eskiden 13 14 sene kadar önce bahsettiğimo zaman ilk sevgilim için gitmiştim ona baya çıkmıştı falı. Kadınlar kahvesi diyince aklıma geldi. O zaman meşhurdu zaten. Duruyor mu acaba bilen var mı ? Yaşlıydı gerçi .
ben ona gittim ama isim benzerliği mi bilemem fena değil yoklukta gidilir .Kadınlar kahvesinde meryem vardı çoook eskiden 13 14 sene kadar önce bahsettiğimo zaman ilk sevgilim için gitmiştim ona baya çıkmıştı falı. Kadınlar kahvesi diyince aklıma geldi. O zaman meşhurdu zaten. Duruyor mu acaba bilen var mı ? Yaşlıydı gerçi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?