- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Çok çıkan olmuş ama ya çok diyen var bi de ben gördüm orada hep sıra var. Herkes iyi dio sana kimler ciktiya toprağın enerjisi iyi ama falı çıkmıyor
Aa belki de o gün günündeydi ya da rast gerdi demekkiDuruo uzun saçlı esmer. O da çıkmio ah ah
ya bende gaçan sene neslihan % 100 çıkmıştıÇok çıkan olmuş ama ya çok diyen var bi de ben gördüm orada hep sıra var. Herkes iyi dio sana kimler cikti
aslında o kadınsa enerjisi filan iyi ama o kadar çıkmıyorAa belki de o gün günündeydi ya da rast gerdi demekkiBAna o zamanlar baktığı fal çıkmıştı. Hiç de unutmam köpek olacak köpeeek demişti 17 yaşında falandım herhalde o zaman. Bir daha yolum düşmedi ama nedense unutmam o falı
Zeynep banada bilmişti. Yarım saat aynı şeyi tekrar etti durdu o da ayrı iki şey bildi işte. Kafam kafam üstüne diyip durdu bi de iyi değilim çok kötüyüm diyip durdu. Neslihan asıl konuda çok ama çok kötü patladı bendeya bende gaçan sene neslihan % 100 çıkmıştı
bir olay vardı acil hatta kadının gizli planlarını ortaya çıkartacak kadar çok korkmuştum ama bu gidişim olmadı nedense.
bunun dışında çatlak zeynep bir iki şey bilmişti.
bir de kuzeydi galiba symbolde bir iki şey bilen
Eray asmin de ki mı?? Bir ayşe varmış bin tl ye bu o mu??mesela eraya ben çok şaşırmıştım çıkmadı
osmaniyede ayşe vardı çıkmadı
asmin eray ama falı bırakmış zaten çıkmadıEray asmin de ki mı?? Bir ayşe varmış bin tl ye bu o mu??
Ayy cidden yesilkoyde ki küba caddedeki esra ölecek birini bildi ama diğer dedikleri tam 0. Fulya berbat mirza berbat asla dedikleri çıkmadı.nişantaşı symbolde mirza biraz çıkıyor fulyada
bir de yeşilköyde esra ölecek birini bildi
Odur herhalde uzun kıvırcık siyah saçlıydı . Ama dediğimin üstünden çok fazla geçti yani şuan 31 yaşımdayım öyle düşününaslında o kadınsa enerjisi filan iyi ama o kadar çıkmıyor
Olmaz bacım olmaz. Neden dersen kimse bilmio hepsi kandırıo bir tane çıkan fal yok ya bi de iddia edip duruolar utanmadan yok gelip diycen yok bende burdayım sende burdasın yok göreceksin. Yalan hepOdur herhalde uzun kıvırcık siyah saçlıydı . Ama dediğimin üstünden çok fazla geçti yani şuan 31 yaşımdayım öyle düşününbir daha hiç gitmedim açıkçası sadece kadınlar kahvesini görünce aklımda yer ettiği için yazayım dedim. Belki size bi faydası olur diye
Bana bilemedi mirza 0 o da yanı en azından bana bilmediğini gördüm. Esra sadece ölüm mu bilio diosun yani. Çünkü tek bir dediği çıkmadı.zaten ben esraya birileri hasta olunca gidiyorum öğrenmek için yoksa falı boş fallardan biri ama mirzaya şaşırdım
O çok kötü yaa. Bakırköy de bir tek toprak gidilebilir. Bir de violet cafede tuğba ya gittim ona giden var mı??birde destaksiz atanlardan nalan uçanmıydı neydi o vardı kadın sırf sallamıştı
evet .hasta olan birileri için gidilir yoksa birşey bildiği yok bence.Bana bilemedi mirza 0 o da yanı en azından bana bilmediğini gördüm. Esra sadece ölüm mu bilio diosun yani. Çünkü tek bir dediği çıkmadı.
iyi mi?(tuğba)O çok kötü yaa. Bakırköy de bir tek toprak gidilebilir. Bir de violet cafede tuğba ya gittim ona giden var mı??
Bana çıkanlar necmiye chioma sonra toprak biraz o kadar gerisi bilemedi en çok gülistan a verdiğim paraya aciorum bir tek işimi bildi o kadar dediklerinin tam tersi ciktibunca zaman geçti hiç çıkan olmadı mı size ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?