Ya fal zaten biraz terapi gibi bir şey açıkçası . O kadar geleceği bilebilselerdi falcılık yapmazlardı . Eskiden çok modum düştüğünde koşar gider baktırırdım. Ben öyle hatırlıyorum ki bi ara taksimde günde 3 4 fal baktırırdık keyfine zevkimizdi resmen arkadaşımla. Uzun yıllardır bıraktım tabi. Artık canım sıkkınsa veya vakit geçirme amaçlı you tube da fal videoları izliyorum sadece. Her gün atan oluyor muhakkak . Onlar da iyi geliyor. Maksat terapi olsunOlmaz bacım olmaz. Neden dersen kimse bilmio hepsi kandırıo bir tane çıkan fal yok ya bi de iddia edip duruolar utanmadan yok gelip diycen yok bende burdayım sende burdasın yok göreceksin. Yalan hep
Bana buradan bir arkadaş dedi onu tavsiye üzerine gittim. Genel durumdan bahsetti çok detay vermio. Dediklerine zaman var çıkarsa derim.iyi mi?(tuğba)
Dönse bir baktirirsin. Ama yok ki ortada bende baktiramiorum. Ondan dolayı bakırköy e dadandım. Laf cafeye gittim orada da bir tane iyi falci yok.necmiye bize de bakar mı?
onlar tamamen boş. bende çok gitmiştim.Dönse bir baktirirsin. Ama yok ki ortada bende baktiramiorum. Ondan dolayı bakırköy e dadandım. Laf cafeye gittim orada da bir tane iyi falci yok.
Aynı senin durumdayım. Şu niko çok moralimi bozdu cidden. Çok korkuttu beni çıkmaz inşallah.bende bırakıp bırakıp tekrar başlıyorum.
bağımlılık gibi.
sonunçta yok ama?hep eski nişanlım yüzünden başladım bu işlere.
yok çıkmaz merak etme. onun amacı moral bozmak o da normal biri değil bence .Aynı senin durumdayım. Şu niko çok moralimi bozdu cidden. Çok korkuttu beni çıkmaz inşallah.
Sanada öle moral bozucu şeyler mi dedi inan o kadar kötü şeyler söledi ki sana anlatamam. Sevmediğin boşanmış dul çocukları olan biriyle mecburiyetten evlenicen dedi istanbulu terkedicen dedi sonra kanser olucan dedi sonra aileni 3 yil içinde kaybedicen dedi. Parasız pulsuz sokaklara düşüp mecbur olup evlenip gidecekmişim o adamla bi de ne dedi bana gelip bunları anlatacaksin dedi.yok çıkmaz merak etme. onun amacı moral bozmak o da normal biri değil bence .
banada kanser dedi???Sanada öle moral bozucu şeyler mi dedi inan o kadar kötü şeyler söledi ki sana anlatamam. Sevmediğin boşanmış dul çocukları olan biriyle mecburiyetten evlenicen dedi istanbulu terkedicen dedi sonra kanser olucan dedi sonra aileni 3 yil içinde kaybedicen dedi. Parasız pulsuz sokaklara düşüp mecbur olup evlenip gidecekmişim o adamla bi de ne dedi bana gelip bunları anlatacaksin dedi.
Iyi de aynı şeyleri demiş ikimize debanada kanser dedi???
anneme akıl hastanesine düşecek dedi???
babam ölecek dedi(bu iyi haber)
ablam için kocaya kaçacak dedi(ablam evli, ikizleri var)???
saçmaladı durdu ........
o zaman boşa üzülme .Iyi de aynı şeyleri demiş ikimize de
Durduk yere mi dedi. Aslında çok da güzel dış görünüşü durup durup bana gözlerin güzel senin dio halbuki onunki benden güzel. Anlamadım yani niye böle yapio acaba çıkar mı diye işte olumsuzlar çıkıo diye diorumiyice uçmuş bence zaten çok görmüyorum kınamıyorumda ama hormon almaktan (trans birey olduğu için)kendini kaybetmiş onu bırak fal bakarken bana memelerini tutarak bunları küçülteceğim bile dedi???
ne kadar sağlıklı bir düşün derim.
yok çıkmaz .konuya odaklanma derim. bende taktım bir ara ama boş düşünceler bunlar.Durduk yere mi dedi. Aslında çok da güzel dış görünüşü durup durup bana gözlerin güzel senin dio halbuki onunki benden güzel. Anlamadım yani niye böle yapio acaba çıkar mı diye işte olumsuzlar çıkıo diye diorum
Diğerlerine ne demiş yine böle şeyler mi??yok çıkmaz .konuya odaklanma derim. bende taktım bir ara ama boş düşünceler bunlar.
o dönem estetik ameliyat olacaktı sanırım bu yüzden söyledi
aslında özet olarak boş biri ve boş fal.
benzer felaketler sıralamıştı.sonuçta insanların korktuğu başlıklar belli;sevdiklerinin ölümü,ayrılıklar,yanlızlık ,hastalıklar vs....Diğerlerine ne demiş yine böle şeyler mi??
Umarım beni rahatlatmak için demiosundur yani herkese aynı şeyler der mi insan?? Cok garip ya ama müşteri de kaybetmio niye tıklım tıklım 5 saat sıra bekleniobenzer felaketler sıralamıştı.sonuçta insanların korktuğu başlıklar belli;sevdiklerinin ölümü,ayrılıklar,yanlızlık ,hastalıklar vs....
yani bu falı bende bakarım bu kadar basit aslında.
sanki diğer falcılarıda beklemiyormuyuz. çıksaydı bana çıkardı .Umarım beni rahatlatmak için demiosundur yani herkese aynı şeyler der mi insan?? Cok garip ya ama müşteri de kaybetmio niye tıklım tıklım 5 saat sıra beklenio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?