- 13 Şubat 2019
- 1.605
- 1.044
- 133
- 40
Sana bilen kimdi var mı çıkan??sanki diğer falcılarıda beklemiyormuyuz. çıksaydı bana çıkardı .
artı benim diğer yorumlarımı oku gözümü budaktan sakınmam merak etme.
yani seni mutlu edecek diye yalan söylemem. bende neyse odur.
daha önce yazdığım gibi geçen sene neslihan kısmen çatlak zeynep biraz mirza biraz fulya ortaya karışık bişeyler olmuştu.Sana bilen kimdi var mı çıkan??
Neslihan ikidir bende berbat. Tam 3 dakika bakıo hemen kalkıo masadan.daha önce yazdığım gibi geçen sene neslihan kısmen çatlak zeynep biraz mirza biraz fulya ortaya karışık bişeyler olmuştu.
sonuç yine sıfır gibi.
Neslihan için onu hep hissediorumişin kötü tarafı baktırırken sanki çıkıyor gibi oluyor sonra yok çıkmıyor.
bence sık gitmemek lazım.çıkınca gitmek gerek.Neslihan ikidir bende berbat. Tam 3 dakika bakıo hemen kalkıo masadan.
Bulamam tabii nerdeler kimbilirbulamazsınız ama ankarada nilüfer vardı(teli yok)birde şirin onların falı bende %100 çıkmıştır.
istanbulda onlar gibisi yok.
bak yine söylüyorum neslihan kesinlikle boş bir kadın değil.Neslihan için onu hep hissediorum
Bence de boş değil ama esas konuda çok fena patladı çok hemde o da yetmezmiş gibi feci sallio son iki falinda atip tutuobak yine söylüyorum neslihan kesinlikle boş bir kadın değil.
belki onunda sorunları var bu ara bilemeyiz ki
sık gitme benceBence de boş değil ama esas konuda çok fena patladı çok hemde o da yetmezmiş gibi feci sallio son iki falinda atip tutuo
Bir 6 ay gitmeme kararı aldimsık gitme bence
Toprak bari çıksın sana o da çıkmamış.Bir 6 ay gitmeme kararı aldim
Zeynep ile alakalı bu yorumu birden fazla kişiden okudum, saygısız olduğuyla alakalı ama buna hep şaşırıyorumcnm yorum yapmak istemiyordum ama bu konuda farz oldu.
şimdi aslında zeynep çatlak matlak ama işin özünü biliyor.
o paraya bir iki sorunun cevabını ve arada saçma sapan cümleler duymak isterseniz baktırın
nankörlük etmeyeyim geçen sene abuk subukta baksa sorularımın cevabını almıştım fakat benim için ilk ve son oldu.
onun yerine anı bilen daha normal insanlarda var sonuçta .kadın çatlak ve saygısız.
teli açınca ne var be diyecek kadar hem de......
Bana ilk falında 21 gün içinde dedi 4.gün oldu dediği. Sonra bir kere de bir iki ay içinde diye bir vade vermişti bir konu hakkında. Ama yakın bir zamanda olacak diyorlar diyerek geçiştirdiği de oldu.Merhaba aranızda Zeynep’e baktıranlara birşey sormak istiyorum. Genelde vade söyler mi? Bana yok dedi bir iki kez sordum ama vade gösterilmiyor dedi. Aynı durumu yaşayan var mı?
Demek ki sizinle enerjisi tutmuş. Olabilir.Bana ilk falında 21 gün içinde dedi 4.gün oldu dediği. Sonra bir kere de bir iki ay içinde diye bir vade vermişti bir konu hakkında. Ama yakın bir zamanda olacak diyorlar diyerek geçiştirdiği de oldu.
Zeynep zamanı tutturmuo ama konunun sonucu için bence yorumu doğruBana ilk falında 21 gün içinde dedi 4.gün oldu dediği. Sonra bir kere de bir iki ay içinde diye bir vade vermişti bir konu hakkında. Ama yakın bir zamanda olacak diyorlar diyerek geçiştirdiği de oldu.
işin final kısmını biliyor ama çok dolaştırıp laf kalabalığı yapıyor.yani falın özeti bir cümle o arada saçma sapan elli cümle tekrarı yapıyor.sanırım dolgu olsun diye.Zeynep zamanı tutturmuo ama konunun sonucu için bence yorumu doğru
Bende 15-20 gün süre vermişti. Hala bekliyorum. Süre olarak çıkmadı ama dediği eninde sonunda çıkar diyen çok kişi var.Umutlanayım mı bilemedim.işin final kısmını biliyor ama çok dolaştırıp laf kalabalığı yapıyor.yani falın özeti bir cümle o arada saçma sapan elli cümle tekrarı yapıyor.sanırım dolgu olsun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?