İstanbul'da Fal - Falcılar

işin kötü tarafı baktırırken sanki çıkıyor gibi oluyor sonra yok çıkmıyor.

bulamazsınız ama ankarada nilüfer vardı(teli yok)birde şirin onların falı bende %100 çıkmıştır.
istanbulda onlar gibisi yok.

Zeynep ile alakalı bu yorumu birden fazla kişiden okudum, saygısız olduğuyla alakalı ama buna hep şaşırıyorum Evet biraz sert bir ses tonu var ama bana hep efendim canım isminiz neydi canım diye açıyor telefonu ve her fal bakmasında da çok saygılı konuşuyor. O yüzden hep şaşırıyorum mesela atıyorum daha olumsuz bir şey söyleyecekse bile hep kırmadan söylemeye çalışıyor. Bana denk geliyor herhalde bu kadının iyi ruh halleri Benim tek şikayetim evdeki seslerrrrr.

Merhaba aranızda Zeynep’e baktıranlara birşey sormak istiyorum. Genelde vade söyler mi? Bana yok dedi bir iki kez sordum ama vade gösterilmiyor dedi. Aynı durumu yaşayan var mı?
Bana ilk falında 21 gün içinde dedi 4.gün oldu dediği. Sonra bir kere de bir iki ay içinde diye bir vade vermişti bir konu hakkında. Ama yakın bir zamanda olacak diyorlar diyerek geçiştirdiği de oldu.

Bana ilk falında 21 gün içinde dedi 4.gün oldu dediği. Sonra bir kere de bir iki ay içinde diye bir vade vermişti bir konu hakkında. Ama yakın bir zamanda olacak diyorlar diyerek geçiştirdiği de oldu.
Demek ki sizinle enerjisi tutmuş. Olabilir.

Zeynep zamanı tutturmuo ama konunun sonucu için bence yorumu doğru

Zeynep zamanı tutturmuo ama konunun sonucu için bence yorumu doğru
işin final kısmını biliyor ama çok dolaştırıp laf kalabalığı yapıyor.yani falın özeti bir cümle o arada saçma sapan elli cümle tekrarı yapıyor.sanırım dolgu olsun diye.

işin final kısmını biliyor ama çok dolaştırıp laf kalabalığı yapıyor.yani falın özeti bir cümle o arada saçma sapan elli cümle tekrarı yapıyor.sanırım dolgu olsun diye.
Bende 15-20 gün süre vermişti. Hala bekliyorum. Süre olarak çıkmadı ama dediği eninde sonunda çıkar diyen çok kişi var.Umutlanayım mı bilemedim.

Havin ve Nihalde süre çıkar mı? Bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…