Arkadaslar merhaba,
bugün 2 yere fala gittim.Bi tanesi Maltepe Çanga Serkan rezalet falı dinlemeden yarıda bıraktım önceden 3 ay önce baktığı falla tam tersini söledi ve saçmaladı iğrençti ilk dedi yüzük atmışsın yok öle bişi sonra çevirdi platoniksin dedi yok öle bişi iş konusunda aşkta salladı salladı ve azarladı artık dayanamadım kalktım yazık oldu 25 milyonuma haram olsun berbat berbat berbat
sonra NOSTRADAMUS ZEYNEBE GİTTİM valla son 3 aydır gitmediğim falcı kalmadı SÜPPERDİ fal olayım bitti alacagım cevabı aldım been pozitif çok şeker biri önceden de baktırmıştım ama unutmuşum yani çok gelecege gitmedi ama süpperrrrrr yani reklam yapmayı sevmem ama bi insan işindebaşarılıysa onun ekmegini kazanmasını isterim gidin begenmezseniz her türlü kavganıza ve hakaretinize hazırım son nokta süpperdi
bu kadıköy'deki değil mi, hani kağıda yazarak bakan?
kızlarrr ben emineyi aradım 20 den bakıyormuşş.merak etmiyor değilim tebi birde melehat var yılların falcısı diye bahsedenler olmuş
karasız kaldımm hangisine gitsem acaba EMİNE & MELEHAT ???ikisnden birine gitmiş olup yorum alabileceğim birileri varmı rica etsemm....
emineyi soran arkadaşım kartal soğanlıktaki emineydi.zaten bir kişi gitmiş ve yorum yapmışşş
bende gidicem ve size yorumumu yazıcamm :))inş bendede frekans tutar :))
Arkadaşlar şu anda eve döndüm Emine hanıma fal baktırmaktan...3 kişi gittik..3ümüzüde şaşırtmayı başardı :)
Öncelikle çok tatlı bir bayan..Biz biraz çekinerek gittik ama hiç gerek yokmuş...Bazen bazı insanların frekansı tutuyor ve daha iyi fal bakılıyor olayına katılıyorum..Benimde 6 yıldır her sene 1 - 2 defa gittiğim bir falcım var artık ablam gibi oldu :) Ve şimdiye kadar bana bakıpta ıskaladığı hiçbir şey olmadı..Onu tanıdıktan sonra geleceği bir şekilde bilebilen yada hissedebilen insanların varlığına inandım ben..O yüzden başka insanlara gitmek biraz riskli geliyordu bana açıkçası..Ama Emine Hanıma çok yakında oturduğumuz için bir denemek istedik..İyikide denemişiz...
Biliyorsunuz kahve falı bakıyor..Hepimize aynı odada baktı biz sorun yok gizlimiz saklımız yok birbirimizden deyince..O yüzden arkadaşlarımın fallarınıda dinledim tamamen..Hepsini değerlendirebiliyorum...
Kendi falımdan başlarsam..Bence gayet başarılıydı..Geçmişte olan merak ettiğim bazı şeyleri gayet güzel açıkladı..Şu anıda aynı şekilde bildi..Hatta çok doğru ve net tesbitler yaptı...Öyle şeyleri söylediki şoka girdim en başta:) Fal bittikten sonra istediğiniz kadar soru sorabiliyorsunuz..Hepsini yanıtlıyor..Arkadaşlarımın fallarıda gayet başarılıydı..Geçmiş ve şu an tesbitleri iyiydi..Ama geleceği bilemiyoruz tabi bekleyip görmemiz lazım...
Yakın zamanlar için bazı şeyler söyledi 3 ümüzede..Eğer çıkarsa size yazarım yine..Şu anda beklemekten başka çaremiz yok :)
ilk ben söyleyim bence 112 tane falcının ismi konuşulmuştur:))) ve bunların sadece ve sadece 5 yada 7 tanesi barajı gecebılmıstır...
geçmişten beri konusulan çoğunlukta berbat lafı yemeyen...gül..yiğit..rita..tarık..serhan abla ..melehat abla ..burdan pek gıden yok heralde yakınlarda yorum yazmamıslar ama kotude yazmamıslar eskiler..başkada aklıma gelmıyorr varsa sızz soyleyın..
şimdii konuşulanlar..gülden...serhan abla..enfal...arap melehatin öğrencisi....
en popüler...bilinmiyor:)))) yani sitenin tamamına gore baktıgımda bırının dedı ötekini tutmuyor...:))
lafı gecip begenılıp sonra begenılmeyıp sonra tekrardanbegenılenler..sonra yıne begenılmeyenler:..beylikduzu perihan..mercan...briz hanım...
ben kadıköyü pek bilmiyorum arkadaslar cıdden serhan ablaya gıdecek olan benıde gotursun:)) yada daha once serhan ablayla kadıkoyde bulusan bırısı soyleyebılırmı hangı cafede bulusuyorlar..
seyhan hala bakırköyde sunway cafede sanırım ama gidipte ben memnun kaldım diyene rastlamadım.çok hızlı konuşuyor birşey anlaşılmıyor hep aynı şeyleri tekrarlıyor diyorlardı.
gülde yeşilköyde bakıyo ondan memnun olanlar var ama 1 kez bana söyledikleri çıkmadı
rita için meselaa acıkcasıı hıc bılemedıı hıcc begenmedım denılmesıne sasırdım cunku o kadın yılların falcısııdır...yanı cok kotu baksa 30 yıl bu meslegı yapamazdıı ayrıca o zamanında 50 lıraya bakıyordu sımı azaltmıs ucresını..belkide formdan dusmustur:)) arap melehat hele ...ne kadındıı ytaww odum patlıyodu kendısınden bıde acayıp kufurbaz bı kadın..ama cok sevımlı bı yandanda ..bı bunu bılırdıkk bız falcı dıyee..ama sımdı dedıgım gıbı elımızı carpsak falcıı dolasıyor etraf..
yaww bu arap melehatın ogrencısı dedıler bı araa o kim anlamadım ben..bılenınız varsa soyleyın merak ettım?
çok haklısın canım, herkese göre farklı oluyor yorumlar, kafalar karışıyor iyice...
bir şey sorabilir miyim sana bu beylikdüzündeki Perihan isimli falcı tarot mu bakıyor? alışveriş merkezindeki cafe de mi çalışıyor? eğer bahsedilen kişi oysa bana çok yakın hemen deneyip yorumumu yaparım...
teşekkürler canım, gül ve seyhan'a kesin gidicem çünkü denemeden hepsini eledim yorumlara göre, listemde kimse kalmadı :) sadece fal uğruna çoook uzaklara gitmicem.
gül yeşilköyde hangi cafede bakıyordu?
valla canım rita'yı beğenmeyen gitmeyin diyen benim. o soğuk bodrum katında saf saf beklerken üşüdüğüme yanarım. eskiden iyi bakardı, annem yazlıktaki teyzeler falan hep rita derdi. ama şimdi ba-ka-mı-yor! malesef:) adı kalmış.. bi giden bi daha gitmiyor zaten. artık kötü malesef.
arap melahat'in de anını yakalamak lazım. öğrencisini diyen de benim bir kere dedim sadece:)) öyle bi haber aldım, öğrencisi var, herkese bakmaz, kocası kızıyor diye ama gerisi gelmedi malesef( ağzıma bal çalındı o kadar (
böyle işte.
valla rita eskiden iyiydi ama artık bakamıyor diye altını çizdiğin iyi oldu ..yakın zamanda gıttıgınden şu anki durumunu bilmiş olduk... aklımda kalmıştı bu melehatin öğrencisi diyee..o zaman tekrar haber alırsan bize de haber ver:))
bu arada ben bakırkoy istasyon cafedeki ömüre baktırmıstım yorumum ıyı yondeydi..yani geçmiş konusunda şaka maka bildi..vee kadın rahat yanı soru sormana kızmıyor..sizden giden varmı bu aralar?siz ne düşünüyor sunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?