- 14 Mart 2021
- 160
- 59
- 48
- 32
O kız kendiyle dalga geçsin tarotla para kazandığı içinya ben googleden araştırırken yorumları gördüm böyle siteleri hiç kullanmadım bazı falcılar kendi reklamını yapıyorsa bilemem ben burada bazı falcılardan muzdariplik gördüğüm için kayıt oldum ki kız falcı değil tarotcu ben memnun kaldım dile getirdim kızın ne reklamcılığı kaldı ne de bir şey çok komik kız görse dalga geçer
Canımsın,ben de seni seviyorum bilmukabeleYa kontes çok güldüm ya. Biliosun severim seni. Haklisin valla. Var mı birileri diyince böle kişiler çıkıp soluo biliosun tecrübetecrübeli kıdemli kişiler var burada zaten gitmiycez
Uvvv o kadar iyiydi demek vay be biz şokkkSelamlar arkadaslar anonim olarak yorumlara bakarak ben twitter uygulamasından bir kadın keşfettim fal kutusu melisa adı. Ücretler biraz piyasaya göre pahalı gelmişti baktırınca hiçte pahalı bakmadığını fark ettim. Denemelik en ucuz bakımına gittim ilişki için listesinde bakımları açıklama ile yazıyor ben biraz randevu bekledim. Ücreti önden alıyor saati gelince arıyor ilk bir şüphe ettim çünkü hiç bilmediğim birisi. Kadınlarkulubunde çokca adı geçtiği için biraz güvenilir geldi bekledim. Saati gelince beni aradı ve aşırı şok oldum. Birisi uzun uzun kadın hakkında yazmış şak şak söylüyor diye evet dediği gibi şak şak söylüyor siz üzüleceksiniz düşüncesine girip kem küm etmeden bakıyor sormak istediğiniz soru varsa onun içinde ayrı bir açılım yapıyor ben çok fazla tatmin oldum. Bugün baktırdım anca müsait oldum yazdım. Söylediği şeylerin çıkmasını beklicem kesinlikle
Hala böyle çabalara çok gülüyorumUvvv o kadar iyiydi demek vay be biz şokkk
Sesli güldüm bi alemsiniz kızlar ya hepiniz...Uvvv o kadar iyiydi demek vay be biz şokkk
Laf kafe canan? Bu kafe neredeydiBende birini sormak istiyorum kızlar Avcılar Canan bileniniz varmı numarası .. 81 ile bitiyo Laf kafe Canan değil galiba o olup olmadığını teyit etmek istiyorum sadece
Siz n’aptınız vade bekliyordunuz çıkan falınız oldu muArtık kimse bisey yazmıyor...
Valla ykm Pınar en son Ekim demişti is için... Ekim'den önce asla dedi... Ekim geldi on gün geçti olan yok... Olursa yazarım. Baktırdığım 3 falcı daha var ha bugün ha yarın geldi gelecek... yok şöyle oldu yok böyle oldu vs vs vs. Bilmiyorum ki hepsi salladı iste, yok neye üzülüyorum biliyor musunuz burada adı geçen en iyileri bunlar. Baktirdiklarimiz...Siz n’aptınız vade bekliyordunuz çıkan falınız oldu mu
YKM pınar bana dönmedi telefonumu da açmadı üzüldümValla ykm Pınar en son Ekim demişti is için... Ekim'den önce asla dedi... Ekim geldi on gün geçti olan yok... Olursa yazarım. Baktırdığım 3 falcı daha var ha bugün ha yarın geldi gelecek... yok şöyle oldu yok böyle oldu vs vs vs. Bilmiyorum ki hepsi salladı iste, yok neye üzülüyorum biliyor musunuz burada adı geçen en iyileri bunlar. Baktirdiklarimiz...
Ben YKM Pınarın bazı şeylerini yaşadım yani yarım yaşadım sanki örnek veriyorum ablam için yurt dışında iş teklifi alacak 3ay içinde iş değişikliği olacak ve kademe atlıcak dedi yurt dışında olmadı ama şehir içinde oldu ve dediği tarihte dediği gibi kademe atlayarak ve dediği özelliklerde ama yurt dışı değil mesela banada söylediği işte x şöyle yapcak dedi cidden öyle yaptı ama stratejik ol dedi ben zaten olamam miğdem kaldırmıyor benim o durumları ama arkasından söylediği bazı şeyleri yaşamadım x kişi için söylediği durum üzerinden 3-4ay geçti vade üzerinden yani sadece kardeşimde tutumuş oluyo oda yurt dışı kısmı tutmadı :)) Zaten telefonları açmıyo kadın asla yaValla ykm Pınar en son Ekim demişti is için... Ekim'den önce asla dedi... Ekim geldi on gün geçti olan yok... Olursa yazarım. Baktırdığım 3 falcı daha var ha bugün ha yarın geldi gelecek... yok şöyle oldu yok böyle oldu vs vs vs. Bilmiyorum ki hepsi salladı iste, yok neye üzülüyorum biliyor musunuz burada adı geçen en iyileri bunlar. Baktirdiklarimiz...
Ekim geldi artık, çıkarsa son gün olsa da yazarım insallah arkadaşlar ama bana taaa ocakta baktı. Cikan tek kısım araç kazası şimdilik. Kadına zaten bir daha ulaşamadım, sanırım kimseye açmıyor.Ben YKM Pınarın bazı şeylerini yaşadım yani yarım yaşadım sanki örnek veriyorum ablam için yurt dışında iş teklifi alacak 3ay içinde iş değişikliği olacak ve kademe atlıcak dedi yurt dışında olmadı ama şehir içinde oldu ve dediği tarihte dediği gibi kademe atlayarak ve dediği özelliklerde ama yurt dışı değil mesela banada söylediği işte x şöyle yapcak dedi cidden öyle yaptı ama stratejik ol dedi ben zaten olamam miğdem kaldırmıyor benim o durumları ama arkasından söylediği bazı şeyleri yaşamadım x kişi için söylediği durum üzerinden 3-4ay geçti vade üzerinden yani sadece kardeşimde tutumuş oluyo oda yurt dışı kısmı tutmadı :)) Zaten telefonları açmıyo kadın asla ya
Çorumlu Yasemin de mi patladı pembegül hanımEkim geldi artık, çıkarsa son gün olsa da yazarım insallah arkadaşlar ama bana taaa ocakta baktı. Cikan tek kısım araç kazası şimdilik. Kadına zaten bir daha ulaşamadım, sanırım kimseye açmıyor.
O zaman vermedi. Yasemin hanım sakin fal bakan biri. Kendi anlatıyor. Pınar dan farklı konuşmadı Pınar nokta nokta tarihle gitti. Fal bu neticede ama çıkan olursa yani bilgileri almayı başarmış olanı yazarim. Gaybi Allah tan başkası elbette bilemez de kısmi gayba girenler oluyor ya hani. Bilmiyorum ki. Burada forumda adı geçenlerin en iyisine baktırdım. Ufak tefek olayları da tutturuyorlar mi bilmiyorum. Cikan olursa yazarım hepimiz seviniriz çünkü az çok aynı kişileri denedik Heidi ye herkes pek bilemez az çok Pınar ona tutturmuş mesela. BakalımÇorumlu Yasemin de mi patladı pembegül hanım
zeynepin telefon numarasını biliyorsanız bana yazabilir misiniz lütfenCanim nakta zeynep elifsucan bunlari begeniyorum dene bence bu ama herkeste farkli
Valla ilgin yoks benim nacizane fikrim uzak dur. Ama illa deneyeceksen zeynep i. Telefonda bakıo yarim saat kadar çok tekrarlar bir sürü arkadan ses duyarsın. Bana bildiği şeyler olmuştu ama bilmediğim birseyi bana demedi yani aldatıldığımi gorememistikızlar falla nerdeyse hiç ilgisi olmayan biriyim. zeynep diye bir falcıyı çok öneren olmuş. telefonunu bilen var mı. ya da istanbulda belli bir yerde bakıyor mu direkt giderdim bugün. ne kadara bakıyor. yanıtlarsanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?