İstanbul'da Fal - Falcılar

O kız kendiyle dalga geçsin tarotla para kazandığı için

Uvvv o kadar iyiydi demek vay be biz şokkk

Bende birini sormak istiyorum kızlar Avcılar Canan bileniniz varmı numarası .. 81 ile bitiyo Laf kafe Canan değil galiba o olup olmadığını teyit etmek istiyorum sadece

Siz n’aptınız vade bekliyordunuz çıkan falınız oldu mu
Valla ykm Pınar en son Ekim demişti is için... Ekim'den önce asla dedi... Ekim geldi on gün geçti olan yok... Olursa yazarım. Baktırdığım 3 falcı daha var ha bugün ha yarın geldi gelecek... yok şöyle oldu yok böyle oldu vs vs vs. Bilmiyorum ki hepsi salladı iste, yok neye üzülüyorum biliyor musunuz burada adı geçen en iyileri bunlar. Baktirdiklarimiz...

YKM pınar bana dönmedi telefonumu da açmadı üzüldüm

Ben YKM Pınarın bazı şeylerini yaşadım yani yarım yaşadım sanki örnek veriyorum ablam için yurt dışında iş teklifi alacak 3ay içinde iş değişikliği olacak ve kademe atlıcak dedi yurt dışında olmadı ama şehir içinde oldu ve dediği tarihte dediği gibi kademe atlayarak ve dediği özelliklerde ama yurt dışı değil mesela banada söylediği işte x şöyle yapcak dedi cidden öyle yaptı ama stratejik ol dedi ben zaten olamam miğdem kaldırmıyor benim o durumları ama arkasından söylediği bazı şeyleri yaşamadım x kişi için söylediği durum üzerinden 3-4ay geçti vade üzerinden yani sadece kardeşimde tutumuş oluyo oda yurt dışı kısmı tutmadı :)) Zaten telefonları açmıyo kadın asla ya

Ekim geldi artık, çıkarsa son gün olsa da yazarım insallah arkadaşlar ama bana taaa ocakta baktı. Cikan tek kısım araç kazası şimdilik. Kadına zaten bir daha ulaşamadım, sanırım kimseye açmıyor.

Çorumlu Yasemin de mi patladı pembegül hanım
O zaman vermedi. Yasemin hanım sakin fal bakan biri. Kendi anlatıyor. Pınar dan farklı konuşmadı Pınar nokta nokta tarihle gitti. Fal bu neticede ama çıkan olursa yani bilgileri almayı başarmış olanı yazarim. Gaybi Allah tan başkası elbette bilemez de kısmi gayba girenler oluyor ya hani. Bilmiyorum ki. Burada forumda adı geçenlerin en iyisine baktırdım. Ufak tefek olayları da tutturuyorlar mi bilmiyorum. Cikan olursa yazarım hepimiz seviniriz çünkü az çok aynı kişileri denedik Heidi ye herkes pek bilemez az çok Pınar ona tutturmuş mesela. Bakalım

kızlar falla nerdeyse hiç ilgisi olmayan biriyim. zeynep diye bir falcıyı çok öneren olmuş. telefonunu bilen var mı. ya da istanbulda belli bir yerde bakıyor mu direkt giderdim bugün. ne kadara bakıyor. yanıtlarsanız çok sevinirim.

Sadece karşi tarafın duygu ve düşüncelerini güzel veren birini önerebilir misiniz ? Bu ara yine fal baktirma dürtüsü geldi lütfen bu konuda fikir verirseniz sevinirim .

Valla ilgin yoks benim nacizane fikrim uzak dur. Ama illa deneyeceksen zeynep i. Telefonda bakıo yarim saat kadar çok tekrarlar bir sürü arkadan ses duyarsın. Bana bildiği şeyler olmuştu ama bilmediğim birseyi bana demedi yani aldatıldığımi gorememisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…