İstanbul'da Fal - Falcılar

Banada çok olumsuz baktı hayırsız hakkında dedi hep umut veremem sevmiş ama olmaz dedi.Zeynep bana şöyle vade verdi 1 buçuk 2 ay en geç dedi bir durum için

Zeynep gecende bana aglayacaksin dedi olumsuz bakti
Ozaman tam tersi olcak gülceksin muhtemelen :) çünkü özelden bana kim mesaj atıyosa hep olumlu bakmış ama sonuç bende dahil olumsuz :)) onun için diyorum ya zaten geçenlerdeki falı inanılmaz saçmaydıki ne an ne geçmiş nede beni bilebildi diğer baktırdıklarımda en azından birşeyler biliyordu ama şu garip Zeynebe hep ben soru soruyorum ona göre yorum yapıyo bunuda farkettim zaten şuana kadarki 1-2 kişi hariç tüm falcılar Geçen Hafta Carşamba itibariyle bende çok kötü patladı hatta o günden beri inanılmaz bir tiksinti oluştu bende fala karşı o yüzden baktırmıyorum enerjisini sevdiğim 2kişi var bu ruh halim geçerse onlara baktırırım en fazla onlarıda özelden söylerim burda artık isim söylemicem

Banada çok olumsuz baktı hayırsız hakkında dedi hep umut veremem sevmiş ama olmaz dedi.Zeynep bana şöyle vade verdi 1 buçuk 2 ay en geç dedi bir durum için

arkadasima yakinda demis.
bana bir sene once baktiginda yaz mevsimi, temmuz falan demisti. simdi hic vade vermeden yakinda demesini cozemedik

arkadasima yakinda demis.
bana bir sene once baktiginda yaz mevsimi, temmuz falan demisti. simdi hic vade vermeden yakinda demesini cozemedik
Acaba çok yakın olduğu için mi vade vermedi 1 kaç gün içinde olacağı için

Canim 2 yildir bir konu vardi istedigim iste o ana konuyu hic bilemedin2 yıldir olacak diyip duruyor ama ben sanmiyorum artik olacagini

Yok mu bu ara çıkan fallar?? Kimse kalmamış gidilecek cidden. En son havinin falıyla hayal kırıklığına uğradım. Ne an vardı ne gelecek benimle alakası olmayan şeyler. Yok mu iyi biri
Selamlar arkadaslar anonim olarak yorumlara bakarak ben twitter uygulamasından bir kadın keşfettim fal kutusu melisa adı. Ücretler biraz piyasaya göre pahalı gelmişti baktırınca hiçte pahalı bakmadığını fark ettim. Denemelik en ucuz bakımına gittim ilişki için listesinde bakımları açıklama ile yazıyor ben biraz randevu bekledim. Ücreti önden alıyor saati gelince arıyor ilk bir şüphe ettim çünkü hiç bilmediğim birisi. Kadınlarkulubunde çokca adı geçtiği için biraz güvenilir geldi bekledim. Saati gelince beni aradı ve aşırı şok oldum. Birisi uzun uzun kadın hakkında yazmış şak şak söylüyor diye evet dediği gibi şak şak söylüyor siz üzüleceksiniz düşüncesine girip kem küm etmeden bakıyor sormak istediğiniz soru varsa onun içinde ayrı bir açılım yapıyor ben çok fazla tatmin oldum. Bugün baktırdım anca müsait oldum yazdım. Söylediği şeylerin çıkmasını beklicem kesinlikle

Ben kesinlikle inandım size,canım benim yaaa

Ben kesinlikle inandım size,canım benim yaaa
Diğer kişilere yaptığınız yorumları okudum baktırana bile çamur atmışsınız çok negatif bir kişisiniz burada herkes düşüncesini evet paylaşabilir fakat kelimelerinizi seçerek eleştirmek daha etikliktir iyi günler bayan negatif

İstediğinizi yazın,ben ikna oldum diye yazdım sonuç itibariyle

Hocam,bir de ETİKLİKTİR diye bir kelime olmaz,direkt ETİKTİR yazılır..Bunu da bırakıyorum buraya…

Lütfen gereksiz yere reklam yapıp insanları kandırmayın sizi vicdana davet ediyorum muhtemelen bunu yazan bizzat falcının kendisi

Lütfen gereksiz yere reklam yapıp insanları kandırmayın sizi vicdana davet ediyorum muhtemelen bunu yazan bizzat falcının kendisi
Sanmam çünkü ben denedim bu kızı ama yeni üyelik açıp yorum yapması garip tabi bana gelecek odaklı pek bişey söylemediği için birde çelişkili bir fal baktığı için hiç yorum yapmıcam onunla ilgili

Son düzenleme:
ya ben googleden araştırırken yorumları gördüm böyle siteleri hiç kullanmadım bazı falcılar kendi reklamını yapıyorsa bilemem ben burada bazı falcılardan muzdariplik gördüğüm için kayıt oldum ki kız falcı değil tarotcu ben memnun kaldım dile getirdim kızın ne reklamcılığı kaldı ne de bir şey çok komik kız görse dalga geçer

Ya kontes çok güldüm ya. Biliosun severim seni. Haklisin valla. Var mı birileri diyince böle kişiler çıkıp soluo biliosun tecrübetecrübeli kıdemli kişiler var burada zaten gitmiycez
Hocam,bir de ETİKLİKTİR diye bir kelime olmaz,direkt ETİKTİR yazılır..Bunu da bırakıyorum buraya…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…