Merhabalar baktırdınız mı ?Kizlar hepinize merhaba 11 ekimde birinden randevu almistim unutmusum yarin a sözleştik instagram dan ama isim vermeyeceğim cunku daha baktirmadim ama boyle genelde boyle genel olarak tahminleri çıkıyor dunya gundemi turkiye gundemi oyle ilgimi cekti bende bayagi dir baktirmiyorum zaten ben burada ismi gecenlere gitmedim cubku biri iyi olup sonra bozuyor saliyor veya salliyor o yüzden hic kaanat getiremeedim tam bir falciya ısınıyorum baska seyler cikiyor acikcasi bosa para vermek istemiyorum zamaninda dunyalari ver.mis biri olarak tekrar tekrar bu forumu yillalrdir takip ettigimi ve sirf bu yuzden uye oldugumu soylememe gerek yok bu arada necmiye ablayi bekliyordum mermaidle iletisiime gectim fakat oda olmayinca baska biriine yoneldim ama kime yönelsem bos cikiyor ha yarından da cok umutlu deglm arada bi geliyorlar hevesleniyorum sonra vazgeciyordum bu sefer de sozlesmis olduk yarin gene aksama dogru buraya gelir fkirlerimi soylerim ama eskisii gibi deglim buda birseydir
Uff evet ya ben de mecburen bıraktım hiiiiiç çıkmıyor çünkü... Astrolojik olarak da bazı insanlara çıkmıyomuş zaten...Bende çok baktırdım tarot kahve falı hiçbiri de çıkmadı.hepside dolandırıcı.para ve zaman kaybı ancak.
Malesef uykum daha agir basti sonra bana da dönmedi zaten o gün cok yorgundumnerkene almak istedim cevap vermedi gene yalan oldu ama ilk yalan olusumuz degildi son da olmayacak:):)Merhabalar baktırdınız mı ?
O kadının müşteriye hic ihtiyacı yok ki ay çok deli dolu o ya. Ona bayılıyorum bana söylediği önemli konular çıkmadı ama anda radar gibi:))) kafası üç buçuk atarsa faldan bile çıkarma daha doğrusu atma:)) potansiyeli var ay bi alem o ya. Takılma onun sinirine... O öyle kafa üç buçuk ama hayatta gördüğüm en deli dolu dobra tip... belki sekreteridir görüştüğün... sekreteri üzerinden bağlantı kuruluyor ya...Merhaba arkadaşlar dün turan güneş Leyla’ya fal için yazdım ücret çok pahalı geldi indirim istedim sert bir dile yok dedi bende vazgeçtim baktırmaktan ona baktırıp memnun kalan oldu mu aranızda
150 lira fazla gibi geldi belli müşteriye doyduğu geri o öyle yapınca da hazalı aradım o da gelecekte çıkmamıştı ama modu iyiydiO kadının müşteriye hic ihtiyacı yok ki ay çok deli dolu o ya. Ona bayılıyorum bana söylediği önemli konular çıkmadı ama anda radar gibi:))) kafası üç buçuk atarsa faldan bile çıkarma daha doğrusu atma:)) potansiyeli var ay bi alem o ya. Takılma onun sinirine... O öyle kafa üç buçuk ama hayatta gördüğüm en deli dolu dobra tip... belki sekreteridir görüştüğün... sekreteri üzerinden bağlantı kuruluyor ya...
O kadının müşteriye hic ihtiyacı yok ki ay çok deli dolu o ya. Ona bayılıyorum bana söylediği önemli konular çıkmadı ama anda radar gibi:))) kafası üç buçuk atarsa faldan bile çıkarma daha doğrusu atma:)) potansiyeli var ay bi alem o ya. Takılma onun sinirine... O öyle kafa üç buçuk ama hayatta gördüğüm en deli dolu dobra tip... belki sekreteridir görüştüğün... sekreteri üzerinden bağlantı kuruluyor ya...
Fazla canım onda sonuna kadar haklısın... Gelecek bende daha kimsede çıkmadı çıkan olursa yazarım. Yani ufak tefek tutanların pek önemi olmuyor falda. Ana konular mühim.150 lira fazla gibi geldi belli müşteriye doyduğu geri o öyle yapınca da hazalı aradım o da gelecekte çıkmamıştı ama modu iyiydi
Onun enerjisini ben çok sevmiştim,ayrıca çok spesifik bir durumu bildi bende,sonuçla ilgili kararı benim vereceğimi söyledi ki doğrusu bu olduMerhaba arkadaşlar dün turan güneş Leyla’ya fal için yazdım ücret çok pahalı geldi indirim istedim sert bir dile yok dedi bende vazgeçtim baktırmaktan ona baktırıp memnun kalan oldu mu aranızda
Telefonunu alabilir miyimO kadının müşteriye hic ihtiyacı yok ki ay çok deli dolu o ya. Ona bayılıyorum bana söylediği önemli konular çıkmadı ama anda radar gibi:))) kafası üç buçuk atarsa faldan bile çıkarma daha doğrusu atma:)) potansiyeli var ay bi alem o ya. Takılma onun sinirine... O öyle kafa üç buçuk ama hayatta gördüğüm en deli dolu dobra tip... belki sekreteridir görüştüğün... sekreteri üzerinden bağlantı kuruluyor ya...
Evet doğal deli dolu ondan seviyorum o kadını... kafam dağılıyor bazen de insanı iyi sallıyor degisik bir tarzı var. Önemli konular daha çıkmadı çıkarsa yazarim zaten ykm pınarla öngörüleri aynı.Onun enerjisini ben çok sevmiştim,ayrıca çok spesifik bir durumu bildi bende,sonuçla ilgili kararı benim vereceğimi söyledi ki doğrusu bu oldu
Üç kez baktırdım aralıklı olarak hatırlaması mümkün değildi ve benzeri şeyleri söyledi
Efil eşimin ruh hastası olduğunu söyledi,daha doğrusu şu şekilde ifade etti: o ruh hastasını kim ne yapsın…
Hani böyle,kafasına göre davranan kadınlar vardır,seversiniz ..aynen öyle bence…
Bende 1sene önceki falını dinledim geçen ses kaydı almışım çıkmamış hemde hiç o eskiden çok iyiydi yada ben nadir fal baktırıyodum ondan çıkıyodu. Ama şöyle bu durumu yani benim ex’in hayatına girecek olan kadını tipine kadar bilmişti yıllar öncesinden hatta şu soruyu sorduğumu çok iyi hatırlıyorum peki aşık olucakmıEvet doğal deli dolu ondan seviyorum o kadını... kafam dağılıyor bazen de insanı iyi sallıyor degisik bir tarzı var. Önemli konular daha çıkmadı çıkarsa yazarim zaten ykm pınarla öngörüleri aynı.
Olabilir... Neticede bazen ilimlerini kaybediyorlar ondan kimseye kefil olunmuyor... Hiç kefil olduğumuz bir falcı yok ki arada kafa dağıtmak için turladigim isimlerden biri. Sen önermiştin ama hala ben sana tesekkurumun arkasindayimBende 1sene önceki falını dinledim geçen ses kaydı almışım çıkmamış hemde hiç o eskiden çok iyiydi yada ben nadir fal baktırıyodum ondan çıkıyodu. Ama şöyle bu durumu yani benim ex’in hayatına girecek olan kadını tipine kadar bilmişti yıllar öncesinden hatta şu soruyu sorduğumu çok iyi hatırlıyorum peki aşık olucakmıama işte artık bence bozmuş 1senedir dediği hiçbişey çıkmamış.
Olabilir... Neticede bazen ilimlerini kaybediyorlar ondan kimseye kefil olunmuyor... Hiç kefil olduğumuz bir falcı yok ki arada kafa dağıtmak için turladigim isimlerden biri. Sen önermiştin ama hala ben sana tesekkurumun arkasindayim) çünkü kadının tarzı bana deli dolu geliyor. amaaan fal işte. Kafa dağıt gec. Oyun eğlence gibi. Böyle bir kaç kişi var koleksiyonumda. Senin dediğin gibi düşünce okuyabiliyorlar o da yani tam değil. Gaybı en nihayetinde sadece yüce Allah bilir. Yani biz Müslümanlar için. Zaten baktırmak da haram da artık kendime diyecek bisey bulamıyorum.
Canim bu kadının numarasini alabilirmiyimBende 1sene önceki falını dinledim geçen ses kaydı almışım çıkmamış hemde hiç o eskiden çok iyiydi yada ben nadir fal baktırıyodum ondan çıkıyodu. Ama şöyle bu durumu yani benim ex’in hayatına girecek olan kadını tipine kadar bilmişti yıllar öncesinden hatta şu soruyu sorduğumu çok iyi hatırlıyorum peki aşık olucakmıama işte artık bence bozmuş 1senedir dediği hiçbişey çıkmamış.
Yoo asla kötü bir kadın değil zaten diyorum ya bana dediği çoğu şeyin %80ini yaşadım ben 2sene öncekinide birebir ama işte sanırım çok baktırıyorum ya falcılara buda falların çıkmasına engel oluyo galiba farkettiğim en bariz durum bu gerçi hiç çözemedim neden öyle oluyo ama nadir baktırdığında unuttuğunda yani arkaya ittiğinde çıkıyo ama böyle üst üste ısrarla baktırdığın hiç bi fal çıkmıyo demiştim sanada sık gitmicem senede 1 gidicem ona artık diye. Zaten anlatıyorum sana biliyosun böyle anı çatır çatır bilip gelecekte hiç çıkmayan ama aman buda saçmaladı anda hiç bişey bilemedi diyip gelecekte çıkanlar var 1-2 şeyde spesifik konularda herşeyi olmasada ama bence sanırım Pınar çıkacakmış gibi hissediyorum kadın çok akıllı çok mantıklı ve geleceğe odaklı konuşması oldukça güzel uzun vadeler vermesine takılmıyorum ama söylediği vadeyi 2-3ay geçiyo bence onunda Leylanında öyle.Olabilir... Neticede bazen ilimlerini kaybediyorlar ondan kimseye kefil olunmuyor... Hiç kefil olduğumuz bir falcı yok ki arada kafa dağıtmak için turladigim isimlerden biri. Sen önermiştin ama hala ben sana tesekkurumun arkasindayim) çünkü kadının tarzı bana deli dolu geliyor. amaaan fal işte. Kafa dağıt gec. Oyun eğlence gibi. Böyle bir kaç kişi var koleksiyonumda. Senin dediğin gibi düşünce okuyabiliyorlar o da yani tam değil. Gaybı en nihayetinde sadece yüce Allah bilir. Yani biz Müslümanlar için. Zaten baktırmak da haram da artık kendime diyecek bisey bulamıyorum.
Heidi kimden bahsediyorsunuz merak ettimBende 1sene önceki falını dinledim geçen ses kaydı almışım çıkmamış hemde hiç o eskiden çok iyiydi yada ben nadir fal baktırıyodum ondan çıkıyodu. Ama şöyle bu durumu yani benim ex’in hayatına girecek olan kadını tipine kadar bilmişti yıllar öncesinden hatta şu soruyu sorduğumu çok iyi hatırlıyorum peki aşık olucakmıama işte artık bence bozmuş 1senedir dediği hiçbişey çıkmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?