İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar bu ara fal baktırasım var trans Zeynep’i denemedim sadece sanırım önerir misiniz ??
Begenen var ama ben kesinlikle onermiyorum. Bana transa girme durumu bile oyun gibi geldi, kendini bir hallere sokuyor hisli gozukmek icin ve bende bildigi hicbir sey olmadi.

Fal sepetinde kredim var uzunnnn zamandır bekliyor baktırıp kapatacağım. uzun zamandır baktırmıyorum iş için net yakın zamanda beklenen bir sonuç iÇin kimi önerirsiniz

Ben kimseyi tavsiye etmiyorum yazdıklarımı okuyan arkadaşlar bunu bilir…Bundan iki ay önce Ankara’daki Leyla hanıma gittim,yeğenimle birlikte gitmiştik..ona kimse bilemediği için özellikle beraber gittik.
Yeğenime dedikleri yüzde seksen tutarlıydı
Ben ise söylediği şeyi yaşadım..Tuttu diyeyim…Süreci gerçekten güzel yorumluyor

Ankara Leyla ne kadara bakıyor ?

Numarasi varsa alabiliriz
Leyla ablayı ben de çok severim bence bir sefer baktırıp bırakman lazım. ilk 4yıl önce baktırmıştım ve dediği herşeyi yaşadım a'dan z'ye 2sene öncekinide yaşadım aralıkla baktırmak gerekiyo ama son 1 senede 3-4 defa gittim ve hiçbir dediği çıkmadı özelliğini yitirdi sanırım 6aydırda hiç gitmedim ama gitmeyi düşünüyorum. Ama böyle pek tatmin etmeyebilir geçiştiren bir falı var sen unuttuğunda yada üstüne düşmediğinde bi bakıyosun çıkmış :) çok uzun vadeler verir 1-2 hatta 3-4 yıl :)

Hayatımda olmayan düşünmediğim olasılık dahilinde olmayan bir şeyi söyledi bana
Kendisiyle benzer şeyleri Gamze hanım,İstanbul Leyla ve Zeynep söylemişti

Bakabilir misiniz

Eklentiler

• 6D56D2F2-877D-41F3-9FA5-B1E5093132BA.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 40
  • 6B55F2F5-9B14-4F25-AEA1-C17D76DB308D.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 35
  • C32E3486-C475-415A-A50D-0ED3848DF1F3.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 41
  • E652B1B7-D105-4C8D-8A6E-ADAB8E429BB8.webp
    89,4 KB · Görüntüleme: 31
  • 8CC2FFEB-7A1D-4F40-9891-B98333453F0D.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 43
Zeynep şaşırmış bu ara birde herkese pembe tablo çiziyo salla onu

zeynep, dun ev arkadasima cok cok olumsuz bakti.

ayrica sormak istiyorum, zeynep vade veriyor mu hic? su kadar gun falan diyor mu? ya da yakin zamanda olacak dediginde ne kadarlik bir sureden bahsediyor olabilir? net sure vermemis, sadece yakinda demis durmus.

Zeynep gecende bana aglayacaksin dedi olumsuz bakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…