Madem Havin çıktı neden arıyosun yine ona baktır ozaman :)hanımlar selammm. uzun süredir foruma girmiyordum. haliyle bir süredir fallardan da uzağım. buradan havin ve arzuya baktırmıştım. havin çıktı. arzu çıkmadı. iyi bir falcı (tahmin edebiliyorum olmadığını?) varsa özelden veya buradan bana yazarsanız memnun olurum. birilerine baktırmak istiyorum.
onu bıraktığımı söylemedim ki zaten. forumda yeni konuşulan falcı var mı diye sordum :)Madem Havin çıktı neden arıyosun yine ona baktır ozaman :)
Bu kim bahsettiginizKizlar fal rezaletri ve b.k gibiydi kopyala yapistir givi falci yakup du kesinlikle baktirmayin oyle kus du bicekdi bes fal baktirdim toplasan biri fal niteliğinde degildi parayi alana kadar ilgilendi parayi aldıktan sonra ne mesajima cdvap verdi ne baska birsey birde beni azarladi sınırsız soru hakki dedi ama bir soru bile soramadim cunku kendisi donme zahmerinde bulunmadi kesinlik le denk gelirse instadan baktirmayin abim lavobadaydi ve bi canli yayin izliyordu bu baktim fal bakıyor biri instasuni istedim kiz da bizim burdan kendisine rica ettim bi kac soru sordum cidden soyle birsey detay vermeden anlatmaya çalışayım benim sorm ustu kapali bir soruydu isle alakalli ama işimin sormamin farkli nedenleri vardi aslında ve bana onu sordu boyle bi durum var mi diye aramizda kalir mi desim suphen olmasin dedi ve bana söylediklerin i bekliyorum buraya cikarsa da yazacagim tekrardan baktrdgma o adam bin pişmanım 200 tl gonderdim hayrini gormesin cidden beni enayi gibi saatlerce bekletti o kadar mesa atrim gormedi donmedi yani boyle resmen bemi kerizledi attigi falda kisetbolluk berekeet bide bana falciyim diye gezen geri zekalilar var iste sikilmadiniz mi bu durumda paraniz bosa gitmeyecek pisman olmayacaksiniz ben soyle iyiyim böyle iyiyim vs bir suru bana ovdu ovdu bende dedim aranan kan bulundu anam bi baktim fos ya adam resmen parayi alana kadar ses kayitlari yazmalar ilgi alaka parayi gönderdim adam yok oldu uzun uzuun yazilar atmis icinde bir tane boyle bi alinacak birsey yok hani ne bi olay kisi isim harf vs resmen bana hikaye atmis ve o kadar yazdim yazdim bana donmei o kadar da eksideydim yaziklar olsun diyorum hayrini gormez ınsaallah o kadqr doluyum ki daha yazacak sot var ama ne fayda
Falcı yakup uzak duruun kızlarBu kim bahsettiginiz
Evet bende fal bagimlisi olali depresyondayim kizlarKızlar bende yeni bir falcı buldum 50tl'ye bakıyomuş ama ben denemedim teyzem denemiş çok beğenmiş (ailece falcıyız galiba) ben artık baktırmıyorum nedeni de ya çok beklentiye sokuyorlar yada çok olumsuz konuşuyorlar ve şu ara sadece işe odaklıyım farklı planlarım var kafam oralarda bu durumları da fala bulaştırmak istemiyorum. Kadına kefil değilim denemedim bilmiyorum teyzem çok iyi dedi ama onun fal anlayışıyla benimki de bir değil orası da var
1,5yıl önce baktırdığım olumsuz aşırı olumsuz konuşan falcıların söyledikleri vadelerde hiçbir dediği çıkmadı ilerde çıkarmı bilmem ama o 1,5yıllık sürecimde çok üzüldüğüm zamanlar ve kötüyü çağırma denen bişey varya onu okadar oldurdumki ona rağmen dedikleri gibi dedikleri süreçlerde hiçbişey olmadı sadece üzüldüğümle kaldım bu zamanımı daha verimli geçirebilirdim. Olumlu baktırdıklarım keza öyle beklentiye soktular anlık moral yükselmesi sonra mood düşüklüğü.
O ikisi birbirini tetikliyor boşluktan da olabiliyor fal belasından kurtulunca geçiyor fal tuhaf bisey. Bilmediklerini hayal dünyasına çektiklerini anlaman zaman alıyor burada çoğumuz atlattıkEvet bende fal bagimlisi olali depresyondayim kizlar
Bir falcı hakkında yorum yaparken adını da verirseniz biz de görmüş oluruz kim olduğunu. Yoksa sizin baktırdığınız kişileri forumda geriye doğru dönüp yorumlarınızdan aramamız gerekirKızlar ben diger baktirdigim kizdan biraz umutluyum suan cok degisik bi durum ve surecteyim dedigi gibi olursa buraya yazarim ama o uşak tan uzakndurun bu kizi da izlemeedeyim dediklrini bakacahiz artık rabbim kimseyi umutsuzluga dusurmesin doğru yani bi depresyon bi umutsuzluk insan umut etmek iciin sariyor rabbim hepimiziin yardımcısı olsun
Bu forumdan biri değil eger memnun kallirda soylersem yeni kan olmus olacakBir falcı hakkında yorum yaparken adını da verirseniz biz de görmüş oluruz kim olduğunu. Yoksa sizin baktırdığınız kişileri forumda geriye doğru dönüp yorumlarınızdan aramamız gerekir
Siz Necmiye ablayı denediniz miEdddh ben o ablanin numarasıni alabilir miyim
Denemedim ama denemeyi cok istiyorumSiz Necmiye ablayı denediniz mi
Kizlar yarina baktiricam haber ederim ben sizeKızlar bende yeni bir falcı buldum 50tl'ye bakıyomuş ama ben denemedim teyzem denemiş çok beğenmiş (ailece falcıyız galiba) ben artık baktırmıyorum nedeni de ya çok beklentiye sokuyorlar yada çok olumsuz konuşuyorlar ve şu ara sadece işe odaklıyım farklı planlarım var kafam oralarda bu durumları da fala bulaştırmak istemiyorum. Kadına kefil değilim denemedim bilmiyorum teyzem çok iyi dedi ama onun fal anlayışıyla benimki de bir değil orası da var
1,5yıl önce baktırdığım olumsuz aşırı olumsuz konuşan falcıların söyledikleri vadelerde hiçbir dediği çıkmadı ilerde çıkarmı bilmem ama o 1,5yıllık sürecimde çok üzüldüğüm zamanlar ve kötüyü çağırma denen bişey varya onu okadar oldurdumki ona rağmen dedikleri gibi dedikleri süreçlerde hiçbişey olmadı sadece üzüldüğümle kaldım bu zamanımı daha verimli geçirebilirdim. Olumlu baktırdıklarım keza öyle beklentiye soktular anlık moral yükselmesi sonra mood düşüklüğü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?