İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar rita nerde bakiyor ?
Vede karsi tarafin dusuncesinde nakta mi zeynep mi daha iyi .
Bide bu arada naktanin falı bende tutuyor tavsiye ederim . Zeynep konusu kararsizim çozebilen var mi zeynebi

Kizlar rita nerde bakiyor ?
Vede karsi tarafin dusuncesinde nakta mi zeynep mi daha iyi .
Bide bu arada naktanin falı bende tutuyor tavsiye ederim . Zeynep konusu kararsizim çozebilen var mi zeynebi
Nakta düşünce ve zihin okumada iyidir önrririm

Zeynep in falı konusunda birşey diyemem henüz çıkmadı ve bana tam vade vermedi .Ama bildiği ayrıntılar vardı ilginç şekilde.

Pembegül hanım sizin Ekim vadeniz vardı patladı mı acaba
patladı canım, artık iyi diye düşündüğümüz bakım yapanların okuyabildikleri kadar akıl okuduğunu düşünüyorum bizim aklımızı okuyorlar sanırım. Ondan önerebileceğim hiç kimse kalmadı... Zaten ezberledim hemen hemen hepsinin nasıl baktıgını ne diyecegını... Boşuna para döktük.

Kadın Vanlıymış bu arada orda yaşıyomuş öğrendim bence bu artı bir durum bende baktırdım aslında fal ilerledikçe nokta atışları oluyo ama soru çok sordu bakalım bende aslında çok beğenemedim ama geç bir saatte baktı banada yorgundu telafi edelim dedi bende istemedim yeterli dedim söylediği tek nokta benim için önemliydi bakalım olursa söylerim :) Türkiyedeki bütün falcıları elden geçirmiş olduk bu arada.

Son düzenleme:
Sen usta gördüklerimizi denemiş ve çoğunu beğenmemiş biri olarak sana yavan gelmiş olabilir ama anlatılanlardan daha paranın bozmamış olduğu biri galiba. İnşallah değişmez.

Sen usta gördüklerimizi denemiş ve çoğunu beğenmemiş biri olarak sana yavan gelmiş olabilir ama anlatılanlardan daha paranın bozmamış olduğu biri galiba. İnşallah değişmez.
Yok pembegül hanım inanın öyle değil baktım kadın soru soruyor ona göre yorumluyor bende eski ilişkim hakkında aldaltılma olmadığı halde yem atmak için eski sevgilim beni aldattığı kadınla mı birlikte dedim evet oda onunla beraber ikinizi beraber idare etmiş falan diye hemen o tarafa yöneldi aldatma yok diyemedi ve asla aldatma gibi durum olmamıştı ayrılık sebebimiz başkaydı yani anlayacağınız falcılar bizi aptal yerine koyuyor ..

ooooo... Ben de deneyım denemeyeyım kararsızdım, teşekkür ederim artık denemem.

bana göre bir falcı değil :) neyseki 50tl

Bende memmnun kaldım sonucta kahve acıyor yaninda değilsin net okuyamamasi normal ne bliyim beni ilk almıştı belkide ondan bu hedinin teyzesi memnjnmus ki kadinin memnun musterilerode var parayi hic acmadi o fa benm hoşuma gitti ama ben gene beklemedeyim

Çünkü daha fazlasini veripde bi b.k bilemeyen hatta kus var böcek var kismet var diyip saçmalayan oldu ben cok paraveriyorsam cok beklentiye girerim belkide fiyat performans olarak cok memnjm kaldim

Naktada zaten herseyi sokuyorsun oyle bakiyor soru cevap olarak ama sen tum detaylari soyluyorsun oyle yorumluyor ki 3 katina ne blim ben artik paravermek istemiyorum en son bu abkladan once instadan 200 tlverdim ondan ince para bu kdr degersiz degilken 300 verdim o verdim

Nakta evet iyi ama zeyneple bazi konularda zıt gitti.
Zeynep bana olumluydu herkese olumlu mu bilemem dedikleri olmadı vade de vermedi şimdilik tabi ileride çıkarsa güncelleme yaparım, biraz pembe gelmişti ama 1 2 detayı bildi şimdi hakkını yiyemem mevcut durum analizi filan .Nakta eskiden beri baktırdığım biri iyisiyle kötüsüyle detayıyla analiz ettiği için herşeyi seviyorum gerçekçi özellikle karşı taraf analizlerinde . Ama tabi fal yani bu yüzde yüz çıkmasını beklemek anlamsız çok ben de baktırmam kararı aldım .Olaylar durumlar geliştikçe baktıracağım bende burda yazılan isimleri demeyip bakrtırdım geçen aylarda bakalım nasıl ilerleyecek şu an durgun bir değişiklik yok.Kendimize odaklanıp kişisel yatırım hem zihinsel hem bedensel en güzeli yaşadıklarımdan bunu söyleyebilirim ne zaman ben enerjimi odağını kendime çevirsem daha iyi olaylar oldu ne zaman kişilere olaylara odaklanan o kadar ypruldum .Umarım hepimizin istedikleri bekledikleri hayırlısı ile olur ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…