Nakta düşünce ve zihin okumada iyidir önrririmKizlar rita nerde bakiyor ?
Vede karsi tarafin dusuncesinde nakta mi zeynep mi daha iyi .
Bide bu arada naktanin falı bende tutuyor tavsiye ederim . Zeynep konusu kararsizim çozebilen var mi zeynebi
Nakta evet iyi ama zeyneple bazi konularda zıt gitti.Nakta düşünce ve zihin okumada iyidir önrririm
Zeynep in falı konusunda birşey diyemem henüz çıkmadı ve bana tam vade vermedi .Ama bildiği ayrıntılar vardı ilginç şekilde.
patladı canım, artık iyi diye düşündüğümüz bakım yapanların okuyabildikleri kadar akıl okuduğunu düşünüyorum bizim aklımızı okuyorlar sanırım. Ondan önerebileceğim hiç kimse kalmadı... Zaten ezberledim hemen hemen hepsinin nasıl baktıgını ne diyecegını... Boşuna para döktük.Pembegül hanım sizin Ekim vadeniz vardı patladı mı acaba
Kadın Vanlıymış bu arada orda yaşıyomuş öğrendim bence bu artı bir durum bende baktırdım aslında fal ilerledikçe nokta atışları oluyo ama soru çok sordu bakalım bende aslında çok beğenemedim ama geç bir saatte baktı banada yorgundu telafi edelim dedi bende istemedim yeterli dedim söylediği tek nokta benim için önemliydi bakalım olursa söylerim :) Türkiyedeki bütün falcıları elden geçirmiş olduk bu arada.Ve abla bana direk fincanını gonder bakalim dedi sunu da eklemek istiyorum fal bayagi uzuun uzuun bakiyor ve ben deedim abla fal bitti hesabınu gönder miktari soyle dedim ki hâlâ hesal bilgilerini atmadi fast var saniyesine atarim dedim fal baki tek para lafi etmedi en son ben utandim abla bana bilgilerini at dedim ve atmadı da ki 50 liraua bakıyorum soylemislerdir dedi evet abla dedim ki ne paralar bayildim bes para etmezdi yani anlatamıyorum uzun zamandan sonra ilk defa tatmin edici oldu vadeleree çıkarsa bildirrim anlik iyidi durumu bildi ki banada bisey anlatma ben goruyum soyleyim dedi
Sen usta gördüklerimizi denemiş ve çoğunu beğenmemiş biri olarak sana yavan gelmiş olabilir ama anlatılanlardan daha paranın bozmamış olduğu biri galiba. İnşallah değişmez.Ben denedim ve beğenmedim arkadaşlar bilmiyorum belki de enerji meselesi benimle uymadı kadın sana soru soruyor kaç yaşındasın bekar mısın kısa bir süre önce ayrılık mı yaşadın sıkıntı da görünüyorsun birini çok sevmişsin seni bırakıp gitmiş gibi … yani yorum sizin bunlar çok genel şeyler değil mi fal baktıran çoğu kişinin derdi bu değil mi zaten
Yok pembegül hanım inanın öyle değil baktım kadın soru soruyor ona göre yorumluyor bende eski ilişkim hakkında aldaltılma olmadığı halde yem atmak için eski sevgilim beni aldattığı kadınla mı birlikte dedim evet oda onunla beraber ikinizi beraber idare etmiş falan diye hemen o tarafa yöneldi aldatma yok diyemedi ve asla aldatma gibi durum olmamıştı ayrılık sebebimiz başkaydı yani anlayacağınız falcılar bizi aptal yerine koyuyor ..Sen usta gördüklerimizi denemiş ve çoğunu beğenmemiş biri olarak sana yavan gelmiş olabilir ama anlatılanlardan daha paranın bozmamış olduğu biri galiba. İnşallah değişmez.
ooooo... Ben de deneyım denemeyeyım kararsızdım, teşekkür ederim artık denemem.Yok pembegül hanım inanın öyle değil baktım kadın soru soruyor ona göre yorumluyor bende eski ilişkim hakkında aldaltılma olmadığı halde yem atmak için eski sevgilim beni aldattığı kadınla mı birlikte dedim evet oda onunla beraber ikinizi beraber idare etmiş falan diye hemen o tarafa yöneldi aldatma yok diyemedi ve asla aldatma gibi durum olmamıştı ayrılık sebebimiz başkaydı yani anlayacağınız falcılar bizi aptal yerine koyuyor ..
Hiç kimse yok paranızı çöpe atmayınKızlar efsane bi falcı yok mu telefondan da baktırabilecegimşz
bana göre bir falcı değil :) neyseki 50tlYok pembegül hanım inanın öyle değil baktım kadın soru soruyor ona göre yorumluyor bende eski ilişkim hakkında aldaltılma olmadığı halde yem atmak için eski sevgilim beni aldattığı kadınla mı birlikte dedim evet oda onunla beraber ikinizi beraber idare etmiş falan diye hemen o tarafa yöneldi aldatma yok diyemedi ve asla aldatma gibi durum olmamıştı ayrılık sebebimiz başkaydı yani anlayacağınız falcılar bizi aptal yerine koyuyor ..
Zeynep bana olumluydu herkese olumlu mu bilemem dedikleri olmadı vade de vermedi şimdilik tabi ileride çıkarsa güncelleme yaparım, biraz pembe gelmişti ama 1 2 detayı bildi şimdi hakkını yiyemem mevcut durum analizi filan .Nakta eskiden beri baktırdığım biri iyisiyle kötüsüyle detayıyla analiz ettiği için herşeyi seviyorum gerçekçi özellikle karşı taraf analizlerinde . Ama tabi fal yani bu yüzde yüz çıkmasını beklemek anlamsız çok ben de baktırmam kararı aldım .Olaylar durumlar geliştikçe baktıracağım bende burda yazılan isimleri demeyip bakrtırdım geçen aylarda bakalım nasıl ilerleyecek şu an durgun bir değişiklik yok.Kendimize odaklanıp kişisel yatırım hem zihinsel hem bedensel en güzeli yaşadıklarımdan bunu söyleyebilirim ne zaman ben enerjimi odağını kendime çevirsem daha iyi olaylar oldu ne zaman kişilere olaylara odaklanan o kadar ypruldum .Umarım hepimizin istedikleri bekledikleri hayırlısı ile olur ...Nakta evet iyi ama zeyneple bazi konularda zıt gitti.
Yok keşke olsa şu an benimde çok ihtiyacım var.M mermaid250 necmiye abla da cok aklimda kaldi hala haber yok mu kendisinden
Bayagidir yok bayagidir bekliyorum bende.Yok keşke olsa şu an benimde çok ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?