İstanbul'da Fal - Falcılar

Ve abla bana direk fincanını gonder bakalim dedi sunu da eklemek istiyorum fal bayagi uzuun uzuun bakiyor ve ben deedim abla fal bitti hesabınu gönder miktari soyle dedim ki hâlâ hesal bilgilerini atmadi fast var saniyesine atarim dedim fal baki tek para lafi etmedi en son ben utandim abla bana bilgilerini at dedim ve atmadı da ki 50 liraua bakıyorum soylemislerdir dedi evet abla dedim ki ne paralar bayildim bes para etmezdi yani anlatamıyorum uzun zamandan sonra ilk defa tatmin edici oldu vadeleree çıkarsa bildirrim anlik iyidi durumu bildi ki banada bisey anlatma ben goruyum soyleyim dedi

Bana yazarmısın özelden

200 lira bayildim gereksiz birine ki ondan öncesine hic girmiyorum fiyatı uygundu 50 lira ve beni tatmin etti bende buradan oneriyle baktirrdim kefil deglim dedi zaten onerende bende kefil olamam bende iyidir baskasinda kotu ben kendi dusuncem bildirdim sadece

Ben denedim ve beğenmedim arkadaşlar bilmiyorum belki de enerji meselesi benimle uymadı kadın sana soru soruyor kaç yaşındasın bekar mısın kısa bir süre önce ayrılık mı yaşadın sıkıntı da görünüyorsun birini çok sevmişsin seni bırakıp gitmiş gibi … yani yorum sizin bunlar çok genel şeyler değil mi fal baktıran çoğu kişinin derdi bu değil mi zaten

Herkese selam. Sanırım burada Cafe Laf Canan’ın numarası olan arkadaşlar vardı. Numarası olan varsa bana iletebilir mi lütfen? Ve telefonda bakabilecek iyi diye nitelendirdiğiniz biri varsa kimdir acaba? Uzun zamandır foruma bakmıyorum geri kaldım, şuan ihtiyacım var çok. Herkese sevgiler

Ben mesuliyet alamam yorumlara gore bak istersen
Bana mı dediniz anlamadım emin olamadım? Mesuliyet almak değil ki bu yıllardır bu forumda herkes birbirine öneriyor. Enerji işi bu herkese farklı olabiliyor durum. Ama iyi bir falcı anı biliyor ve kişisel saptama olmuyor. Daha 1 saat önce birisini önerdiniz, yine mesuliyet almış oldunuz mantıken

Askm smdi ben memmnun oldum dile getirdim denemek isteyenler oldu memmnun kalmayan arkadasimizda ondan baktir diyememm ama evet ben memnunum :)

Askm smdi ben memmnun oldum dile getirdim denemek isteyenler oldu memmnun kalmayan arkadasimizda ondan baktir diyememm ama evet ben memnunum :)
Olur böyle şeyler normal, yapacak birşey yok. Bana Canan num lazım yaaa inşallah vardır birinde. Sonra bu söylediğini denerim bende. Ama ben zeynep rita falan hiç denemedim bu isimleride. Feza sultan vardı telde bakan aylardır açmıyor telefonları

Ritanin ben parayi gönderin tüm bilgileri verin ben sie yarin iletirim demesini begenmedim pardon naktaydi o ya kimisi ilk iyi oluyor sonra olmuyor cok niyetlendimbende ama olumsuz bsey gorunce ki güvendiğim uyeler vazg3ctimdediginiz isimleri denemedim yoksa seve seve yardimci olurdum ben mernaid ve heidinin yorumlarına gore genelde sekilleniyorum

Ben yıllardır her mekan her site baktır baktır kalmadı insan. 2 kişi var 3-4 yıldır sadece onlara gidiyorum ama yeni kan lazım merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…