Merhaba arkadaslar,
Sembol de ki Nihal su an nerde bakiyor acaba bilen var mıdır?
Havin e sakın baktırmayın şarlatanın teki o dedikler asla çıkmadıHerkese iyi akşamlar. Havin’in numarasını özelden atabilir misiniz? Şimdiden iyi haftalar hepimize
Havin e sakın baktırmayın şarlatanın teki o dedikler asla çıkmadı
Havindeki tek sıkıntım asla randevu saatine uymaması ve bunun için özür dahi dilememesi. Öğlen için randevu alıyorum, gece yarısı anca bakıyor. Bu yüzden bir daha baktırmayı düşünmüyorum, isterse gelecek yüzde yüz çıksınben şarlatan diyemem. 4-5 defa baktırdım, sanırım ikisi çok alakasızdı. diğerlerinin çoğu çıktı. kafasının sakin olduğu ve odaklanabildiği ana gelmek zor sadece
Size daha önce çıktı mı yani falı ben hiç çıkan duymadım forumda yazanlar basit bir reklamdan ibaretHavindeki tek sıkıntım asla randevu saatine uymaması ve bunun için özür dahi dilememesi. Öğlen için randevu alıyorum, gece yarısı anca bakıyor. Bu yüzden bir daha baktırmayı düşünmüyorum, isterse gelecek yüzde yüz çıksın
3 kere baktırdım ben. İlk falının çoğunluğu çıktı. İkincinin şimdiye kadar olan durumlar çıktı. Üçüncüde ise ikinci falıyla çelişti, farklı bir son çizdi. Hangi senaryosu gerçekleşecek daha belli değilSize daha önce çıktı mı yani falı ben hiç çıkan duymadım forumda yazanlar basit bir reklamdan ibaret
Çelişmeler sıkıntı biraz evet kötü olmuş cok tesekkurler herkese3 kere baktırdım ben. İlk falının çoğunluğu çıktı. İkincinin şimdiye kadar olan durumlar çıktı. Üçüncüde ise ikinci falıyla çelişti, farklı bir son çizdi. Hangi senaryosu gerçekleşecek daha belli değil
Feza sultanı hiç duymadımBir arkadaşım bana Feza Sultan’dan bahsetti, pandemiden önce gitmiş cafedeyken anadolu yakasında. Pandemide kapanmış cafe, telefona geçmiş bakım için. Yakınlarda yeni mekana geçicekmiş ama hesabını buldum devamlı randevu için arayın diye paylaşımlar yapıyor. 15 gündür arıyoruz açmıyor yada meşgule atıyor. Ya çok yoğun yada kafasına göre mi seçip açıyor telefonları anlamadım. Baya ünlüymüş belki sizlerden bilenler illaki vardır. Deneyebilirsem eğerhaber vereceğim
Instagram falcilarından var mı önerisi olan . Turuncu fal cafe falan varmis cok karsima cikiyor
3 kere baktırdım ben. İlk falının çoğunluğu çıktı. İkincinin şimdiye kadar olan durumlar çıktı. Üçüncüde ise ikinci falıyla çelişti, farklı bir son çizdi. Hangi senaryosu gerçekleşecek daha belli değil
kafede calisiyorum demisti en son..hangi kafe unuttumhavinin ilk falı genelde daha çok çıktı bende de çevremde de. üst üste bakarsa saçmalaşmaya başlıyor fal ve evet son birkaç aydır randevu saatiyle ilgili sorun yaşatıyormuş ben baktıralı kaç ay oldu hatırlamıyorum
Ona bende baktirdim cnm dogru sayfaysa kötuydu çoktarot online akademiyi denedim ben çok oldu ama... yorum yapabileceğim bir fal değildi maalesef. kişilik analizi iyi, onu da biraz burçlardan yola çıkarak yaptı gibi.
Ona bende baktirdim cnm dogru sayfaysa kötuydütarot online akademiyi denedim ben çok oldu ama... yorum yapabileceğim bir fal değildi maalesef. kişilik analizi iyi, onu da biraz burçlardan yola çıkarak yaptı gibi.
Kimdir bu kişiTelden bakan var daha önce baktırdığım sadece fal değil kişiye özel yıldız yükseltme dualar ritüeller falanda veriyo
Arkadaşımın ablası bulmuş o fal baktırmamış ebced falan hesabıyla bilmiyorum tam dua vermiş işlerinin açılması için bende nosunu almıştım fal baktırdım 1 kere dediği şey çıktı.Ona bende baktirdim cnm dogru sayfaysa kötuydü
Kimdir bu kişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?