İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba arkadaşlar. Çok uzun süredir fal baktırmıyordum.Bugün Kadıköy, Rasimpaşa'da tesadüfen gördüğüm Sinerji Kafe de Eray'a kahve ve tarot falı baktırdım.Geçmiş ve an iyiydi.Gelecek için şubat ayını verdi.Bakalım ne olacak?Giden var mı?Yorumlarsanız, fikir yazarsanız sevinirim.

Özel mesajla kafe ve Eray'ı soran arkadaşlar var. Yeni görünüyordu, sordum. SİNERJİ kafe açılalı bir ay oldu dedi sahibi olan hanım. Nette adresi var mı diye özel mesajla sizler sorunca ben de baktım.Göremedim.Baktırdıysanız yorum istemiştim, nasıl diye sormuştum ama.Baktıran yok sanırım. Kadıköy/Yeldeğirmeni/Bayramyeri sokakta.

Son düzenleme:
Ben seni hatırlıyorum bir ara sen yurt dışında. Ş kadına para göndermiştin baktırmak için değil mi yoksa karıştırdım mı hatta o zamanlar ben üye olmadan takip ediyordum
Ben yurtdisinda gönderdigim
Oldu evet burda adi gecen her falciya baktirmisimdir; tek iyi dedigim havin di.

Arzu cok korkuttu burda herkesi ama cöp, bana dedigi negativ seyler cikmadi

Kızlar Esma ablaya baktırıp da memnun kalan bana dönenler olmuş yorumlar kısmına da yazarsanız diğer arkadaşlar da en azından Bilgi sahibi olsun ben kendi görüşlerimi bildirdim zaten
Ben senden numarayı aldım daha baktırmadım ama aklımda, baktırdığım anda yazacağım :) geçenlerde tellwe de Ronana baktırdım dediği tarihler daha gelmediği için olumlu olumsuz bir şey diyemem.. karşı taraf ile ilgili şeyler söyledi ama teyit etme şansım olmadığı için bilip bilmediğini anlamadım maalesef.

Vade vermeyi sevmiyormuş bende aynı şekilde karşı tarafla yüz yüze gelemediğim için bilemiyorum Esma ablanın ilk falından sonra karşı tarafla kontak kurup bazı şeyleri sorguladım ve evet Esma ablanın dediği gibi güvensizliği varmış sonra işte devamı olmadı aradan zaman geçti ki günler yıl gibi geçiyor ayrılıklarda ranon la Esma abla doğru orantılıydı ikinciye karşı tarafın niyetine içtim bakalım zaman içinde buraya tekrar dan zaten yazacağım binevs abla da doğru tespitler yapmıştı ve ben buraya memnun kaldığımı yazdım vadeler vermişti yakındı gene tutarsa yazarım dedim tutmadı numara isteyenlere de bu ayrıntıyı söylüyorum vade olmadı aman kızlar herşey çok güzel olmasını diliyorum hepimiz için bizde biliyoruz fal ama işte insan ihtiyaç duyuyor bazen ne diyim

ben de gittim çok merak ediyorum çıktı mı size verdiği tarihler.

Füsun'un baktığı ebced çıktı mı çok merak ediyorum, ben de gittim onun için soruyorum.

Merhaba Füsunun dediği hiç bişey çıkmadı mı gerçekten ( ben de gittim çok para verdim (

Merhaba, çıktı mı Füsunun dedikleri? Füsuna baktıran herkese soruyorum ben de baktırdım çok merak ediyorum.

ben baktırdım beni üzecek şeyler söyledi ama memnun kaldım bazı şeyleri bildi bazı şeyleri herkesten çok farklı söyledi hangisi dogru bekleyiğ göreceğim ama herşeyden öte çok iyi niyetli biri tesekkğr ederim

Ben de buradan arkadaşların önerisiyle baktırdım böyle çok adı geçenler değil de yeni bi öneri olduğu zaman beni çekiyor Esma abla iyidir kişilik olarak varlıklarla bakıyor diye düşünüyorum bir çok şey de tutarlı sen anlatmadan sana söyleyebiliyor ama geleceği ALLAH bilir tabi

evet bakın bir çok şeyi nokta atışı bildi ama bazı şeyleri herkesten çok farklı söyledi bilemedim bana çok olumsuz konuştu hatta benle beraber üzüldü inanın ama bilemiyorum gaybı allah bilir biz sadece avunmaya çalışıyoruz

Aşkm enerjiler sürekli değişkendir bugün belki olumsuz ama yarını bilemeyiz çünkü kimler neler bizi istemezken kapımızda köpek oluyor yada ne kadar kötü ayrıldığımız iş olsun yarın gel diyorlar belli olmuyor yani anlık olarak tatmin okduysan geleceği ALLAH a bırak sonuçta fal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…