İstanbul'da Fal - Falcılar

ben yıllar önce gittim o dönem hayatımda olan insan için evleneceksiniz bununla sen de bana pasta alıp geleceksin demişti adam başkasıyla evlendi üstünden 7 sene geçti ben hiç memnun kalmamıltım

Merhaba arkadaşlar yeni bir falcı keşfeden var mı yazılarınızı tam okuyamadım

Kızlar dejavu Cafe seyhan hanıma gittim bir arkadaş önermişti 30 dakika beni anlattı adama sıra gelmedi sonra hırsızlık olacak dedi sonra keyfim kaçtı iş hayatımı aşk hayatımı doğru düzgün anlatmadı bile bana Bakırköy civarı falcı önerirmisinz

Ben ayni cafe de andaç ada fal baktirdim oda donecek evleneceksin demiti cigdem gibi ama ben aradan neredeyse 8 sene geçti adamin ne yuzunungordum ne sesininduydum.bir daha dedgiim gibi evlendi ama baskasiyla :)

Kızlar bende yeni üye oldum görüp fal deneyimlerimi paylaşıyorum
Tasula :berbattı yanımda insanları azarladı korkumdan fala odaklanamadım
Falcı ırmak:adamı bildi gelecek dedi gelmedi
Falcı toprak : 1 aya barışacaksınız dedi maalesef
Sentinus Cansu ataköy :kendini övmekten fala bakamadı hiçbir dediği adamla uyuşmadı enerji tutmadı dedim garsona başka birine almışlardı
Laf Cafe çiğdem. Burcunu bildi onun dediğide olmadı
Laf Cafe andaç. Adamı anlattı bildi özel hayatı yorumları güzel
Yeşilköy duygu :ismini bildi onun dışında dedikleri çıkmadı
Falcı Okan :hiçbir dediği olmadı
Falcı Ada :ismini bildi olumsuz konuştu olmayacak dedi, yeni biri dedi daha çıkmadı
Dejavu neşe. Bu adamla olmaz dedi, yeni biri gelecek dedi daha çıkmadı
Falcı enfal :barışacaksınız dedi ismini bildi bakalım

Yeni tavsiyelere açığım ben galiba bir ev parası verdim kızlar bu falcılara

Ben de buranın baya müdavimiydim şu arzu, havin, nakta vs , üstte bahsedilen kafe falcıları hepsini denedim heralde. Çok eskiden semt semt falcı gezmişliğim de vardır. Ufak tefek sizin için önemli olmayan şeyleri biliyorlar, mesela ayşe diye bir kızla aynı iş yerinde çalışacaksın gibi şeyler, ama merak ettiğiniz ve sorduğunuz esas konuyu bilemiyorlar bence ve maalesef çok yanlış yönlendiriyorlar. Arada baktırıyorum ben artık. Burçin ve esmayı denedim. İkisi de güzel konuştular bana ama genel baktırdım. Birine veya belli bir konuyu sormadım. Esma Hanım varlıklarla bakıyor sanırım inanıyorsanız veya bir gücü var çünkü harf olay vs ben hiç konuşmadan söyledi. Geleceği bilemiyorum tabii. Bana hiç çıkmıyor dedikleri o yüzden pek beklentim yok

Bu bahsettiginiz Leyla teelfon numarasi 83 ile biten mi? Bir de normalde Istanbul'da yuzyuze nerede bakiyor cafede de bakiyormus sanirim?

Aynen sen demeden bilmesi güzel geleceği beklemiyoruz zaten

Cafe bi melek Sevgi’yi deneyenler yazabilir mi?
Ben seneler önce defalarca gittim kendisine bakışları yorumlama tarzı vs çok garip gelmişti bana hisli olduğunu düşünmüştüm o yüzden insana farklı bir enerji veriyor gittikçe gidesin geliyordu ancak gelecek için ön gördüğü tek bir durumu dahi yaşamadım şahsen,çok belirgin bir konuda yanildigini da görünce bir daha adımı mi atmadim

Asagilanmak isteyen gidebilir... gelecek çıkmaz ve gerçekten enerjisi üstünden gitmez 3 yol önce gitmiştim

Merhaba burayı hep üye olmadan okuyordum. Senelerdir ama özellikle son yarım senedir çok fal baktırdım. inanın herkes o kadar çok ihtimal söyledi ki "tesadüfen" bile olsa birinin tutması gerekir dimi? valla doğru dürüst kimse tutmadı sırayla yazayım

-trans zeynep: ben gaza gelip ilkinde dinleyemedim, ses de kaydedemedim diye iki kez baktırdım. parama yazık gerçekten salaklığıma kızıyorum. barışmak istediğim çocuk için seni çok düşünüyor, çok özlüyor, en beklemediğin anda arayacak yok dudaklarından yeniden öpeceksin onun falan dedi. hatta bir süre sonra sen istemeyeceksin ayrılmaya çalışacaksın o bırakmayacak seni dedi. uzun zaman sonra böyle bi şey olursa gelip yazarım ahaha bildiği noktalar da ayrılırken seni üzmüş falan sallasan tutacak şeyler. bir de o kişi ile ilgili ufak ayrıntılar bildi o kadar. zaman vermemişti ama o adam dönmeyecek ben eminim artık. + bir arkadaşıma çok iyi bakmış, o hayatımda böyle bir şey görmedim diyor o yüzden benle uymadı enerjisi diyeyim.
-bakırköy neslihan: boş değil kesinlikle, o da fal baktırdığım kişi ile ilgili baya ayrıntı şeyler bildi ve karakterini de doğru yorumladı, ayrılık sebebimizi de bildi. üç kez baktırdım toplamda üçü de tutarlıydı, benzer şeyleri söyledi. ama gelecekle ilgili bu senin kapına düşecek falan ama bir anda olacak demişti (zeynep gibi) olmadı malesef. hatta konuştuğum başka bir çocuk için bir ay içinde arayacak seni demişti o da aramadı. özetle tutmadı.
-nihal: telefonda bakan gerçekten bilmedi desem değil, bildi desem değil. kendisi de bana zaten uzun zamandır bir falda bu kadar arada kalmamıştım sana ne söyleyeceğimi bilemedim falan dedi. burada nihal için gerçekçidir dendiği için özellikle baktrdım. dönmeyecek bu desin istemiştim ama garip bir şekilde o da dönecek dedi ahaha gecesi gündüzü sen çok özlüyor çok düşünüyor ama çok inat illa kırılacak inadı sen bekle dedi. en son 21 aralık demişti hatta şimdi geldi aklıma o tarih de geçti. bu fal da çıkmadı.
-nakta: nakta aralarında en tutan olabilir. bilenler bilir zaten ruh okuma diye kişinin karakterinden çok bahseder o kısımlar çok tutarlıydı. bence altıncı hissi çok kuvvetli biri. gelecekle ilgili de kapı tamamen kapanmadı ama yakın vadede dönmez ama uzun vadede seni unutamaz gibi bir şeyler söylemişti 5-6 ay önce. bu arada o ada bu çocuğun beni sevdiğini ve özlediğini söylemişti. işte buna hiç inanamıyorum ya neyse. şimdilik dediği oldu diyebilirim. beni şaşırtan kısım naktaya bunun dışında birini daha sormuştum 2-3 senedir konuşmadığım biriydi. o kişinin ağzından benim hakkımda düşündüklerini söylediği cümleleri bir ay önce kişinin kendi ağzından duydum. (sallasan tutacak şeyler değildi) benim için baya şaşırtıcı bir andı. o yüzden aralarında en iyisi buydu diyebilrim. zaten bir falcı daha ne yapsın. sonrasında ses kayıtlarını dinleyebilmek de güzel.

buradan görüp baktırdıklarım bunlar. arkadaşlarım yüzünden de baktırdığım kişiler oldu ama yazmaya bile değmez. o yüzden size tavsiyem fal yerine paranızı biriktirip doğum haritası baktırın. inanın çok çok daha manıtklı ve tutarlı. ben iki astrologa baktırdım ve ikisinin de söyledikleri hem geçmişimle hem geleceğimle tutuyor. isteyenlere isimlerini de verebilirim.

Ayyy kesin emin oldum artık Zeynep aynı şeyleri bana söylemişti… sanırım herkese olumlu konuşuyor aklındaki insan kimse bunun sebebi de tekrar tekrar aramamız icin bence… ha bu arada hakkını yemek istemem Zeynep bana göre yüzlerce falcıdan en iyisiydi

Ileride dogum haritasi baktirmak istiyorum, hangi astrologlara baktirmistin isimlerini ozelden de atabilirsin. Ben de Zeynep'i hic begenmedim, ayni sekilde Nakta'yi da begenmiyorum ama :)

Majestik Seda ve Majestik Gül, Asmin Can, Melekler Kahvesi Emir, Fal Alem Zeyder (vade öteledi), telefonla bakan Zeynep, Damlalar Arzu patladı.
Laf Cafe Çiğdem Ocak’ta barışma sonrasında hediye, Şubat’ta diğeri, Mayıs’ta başka biri

Zeynep bence,bir çok falcıdan çok daha iyi ,ki benim reklam yapmadığımı ayrıca objektif davrandığımı yazdıklarımı okuyanlar bilir
Zira onun söylediği ancak tamamen yanlış düşündüğüm bir durum açığa çıkınca anladım
Diğer söylediği olumlu yargıları çok dikkate almıyorum
Sadece şunu biliyorum,eğer karşı tarafla olmayacaksa ya da aldatma durumu varsa bunu biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…