İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben hiç beğenmemiştim hatta en acıdığım fal

Whatss app arsivinde falan kalmis olmasin mesajlari bir kontrol et istersen. Merak ettim ben de baya bilmis hem de cok nokta atisli.

Ama fakat,çok önemli bir konuda çuvalladı …
Bana katina baktı kahve bakmadı bilmiyorum her falcının enerjisi farklıdır arkadasım ve ablamda katina baktırdı onlarda da bilmis tarotu nasıl bakıyor bilmiyorum hatta bana eski erkek arkadasımla ilgili sır denilebilecek cok cok önemli bi detayı vermisti benim arkadasımın ablasının kocasıyla ilgili sorunlarını bilip dualar falan vermis cok iyi gelmişti ben ondan buldum bu kızı,ılk baktırdıgımda bende cok sey yapmadım ama dedilleri cıkınca yine baktırdım 8 ay sonra ve harbidende bu sefer dediği tarih cıktı,ben acaip umutsuz vaka oldugum icin olumsuz konustugun icin böyle oluyo dedi bana da esma verdi şunu şunu yap dedi,şu saatte şunu okuycaksın şunu yakıcaksın olumsuz hicbirsey düsünmeyeceksin dedi,meditasyon yapıcaksın bağlanma korkun var terk edilme korkun var,şu konuda yanlış yapmıssın aranız bu yüzden böyle olmus dedi bide benim eskiden uzun yıllar önce bi sevgilim vardı onu da her falda sorarım herkese göre döner gelir bu adam tüm falcılara göre yazıcak arıycak burcin bana bundan hiçbisey olmaz zamanını buna öldürme sana da yazmayacak hayatında birsürü kadın var cok esli gibi bu adam bundan hayır gelmez dedi net bi sekilde. Ama bütün herkese göre dönecekti ,neyse şimdiki bu görüştüğüm kişi için soğukluk olmustu aramızda arıycak dönecek yazıcak dedi ve ciddende aradı döndü.

Birde feza sultana baktırıcam ama buradamı gördüm nerde gördüm bilmiyorum ama onlinea geçmiş sanırım arıyorum bana şubatta beşiktaş veya kadıköyde olucam diyor hep. Siz ulaştınızmı? Online baktıran varmı?

Arkadaşlar bide trabzonda erkan diye bi falcı varmış duydunuzmu? Aklıma gelmişken sorayım dedim

Simdi ask konusunda benimkiyle cok olumsuz konustugunu hatirliyorum. Biseyler bildimi bilmedimi hatirlamiyorum.
Sadece o dubai kısmı aklımda kalmış kadından, gerçekten saçmalıktı ozamanlar. fal parasını zor ödüyodum yani, bu bana dubaide prenses hayatı vaad etmişti. Bayaa bayaa kadina sinirlenip dalga gecmistim.

Dilek adi besiktasta yeri vardi ozamanlar. Ama ne numarasi var ne biseyi. Burda kesin bilenler vardir, eskiden meleklerde calisiyomus. Birde taniyan varsa faliniz cikmismi merak ediyorum

Haa havinin dedikleri bende simdiye kadar hep cikti. Ve hicte pembeci degil. Pat pat pat söylüyo yüzüne yüzüne. Tam olmasi gerektigi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…