evet canım o yelizBu Yeliz Beylikdüzü tarafında olan Yeliz mi ?
Ben hiç beğenmemiştim hatta en acıdığım falHavin kotu degil enerjisi iyi, konuskan bir kadin bazi anda bildigi seyler vardi karakter vs gibi, gelecek olumsuz dedi olumsuz oldu ama onun soyledigi tarzda olmadi sadece sonucu tutturdu. Yalniz 2 kisiyle tanisacaktim, burc vs verdi, bu ya zkismetlerin cok acik tanisiyorsun vs demisti yazin hicbir sye olmadi. Bence cok iyi degil ama baktirdigim icin pisman da olmadim, sohbeti keyifliydi ve uzun bakiyor.
Aslında ben kahve fotoğraflarını atmıştım bana tarot bakmıştıKahve bakmıyor sanırım tarot yada katina bakıyor
Ama fakat,çok önemli bir konuda çuvalladı …Aslında ben kahve fotoğraflarını atmıştım bana tarot bakmıştı
Katina baktığını da söylemişti
Ama fakat,çok önemli bir konuda çuvalladı …
Aynen canım o yeliz
Aynı Burçin mi bilmiyorum canım 88numarasının sonu kaç ?
EvetBu Yeliz Beylikdüzü tarafında olan Yeliz mi ?
Ben de bir daha baktirmam zaten gelecek adina bir sey soylememisti ama neden baktirdim da dememistim, vasatti bende.Ben hiç beğenmemiştim hatta en acıdığım fal
Whatss app arsivinde falan kalmis olmasin mesajlari bir kontrol et istersen. Merak ettim ben de baya bilmis hem de cok nokta atisli.Merhaba kizlar, bundan bir kac sene önce telefonda fal baktirmistim.
Ozamanlar ne sacmaliyo bu kadin diye yüzüne kapatmistim kadinin. Bana dubai de is yapip
Cok zengin olup ordan biriyle evlenecegimi söylemisti. Sinir olmustum bu ne sacmalik diye.
Aradan 3 sene gecti, 100 lerce falciya gittim ama bu kadinin fali cikmak üzere. Gereckten dubai den bi is teklifi aldim, ve haftaya ucuyorum. 3 sene önce bunun hayali bile imkansizdi.
Kadinin adini unuttum. Hatirladigim seyler, eskiden melekler kahvesinde calisiyordu, orda ünlü olup besiktasta kendine biyer acmisti.
Bana fali telefonda bakmisti. Whatsappa herzaman deste deste tarot kartlariyla story atip günaydin yazardi. Varmi kim oldugunu cikarabilicek biri.
Eminim
O kadinin konusu burdada gecmisti, ve ben cok olumsuz konusmustum, sacmaliyo falan diye. Ama bulamiyorum, dünden beri düsünüyorum topicleri ariyorum ama yok, bulamadim
Bana katina baktı kahve bakmadı bilmiyorum her falcının enerjisi farklıdır arkadasım ve ablamda katina baktırdı onlarda da bilmis tarotu nasıl bakıyor bilmiyorum hatta bana eski erkek arkadasımla ilgili sır denilebilecek cok cok önemli bi detayı vermisti benim arkadasımın ablasının kocasıyla ilgili sorunlarını bilip dualar falan vermis cok iyi gelmişti ben ondan buldum bu kızı,ılk baktırdıgımda bende cok sey yapmadım ama dedilleri cıkınca yine baktırdım 8 ay sonra ve harbidende bu sefer dediği tarih cıktı,ben acaip umutsuz vaka oldugum icin olumsuz konustugun icin böyle oluyo dedi bana da esma verdi şunu şunu yap dedi,şu saatte şunu okuycaksın şunu yakıcaksın olumsuz hicbirsey düsünmeyeceksin dedi,meditasyon yapıcaksın bağlanma korkun var terk edilme korkun var,şu konuda yanlış yapmıssın aranız bu yüzden böyle olmus dedi bide benim eskiden uzun yıllar önce bi sevgilim vardı onu da her falda sorarımAma fakat,çok önemli bir konuda çuvalladı …
Yok ama dilekmis adi arkadasim buldu Chatlerde, ama arkadasima dedikleri cikmamis, söyledi banaWhatss app arsivinde falan kalmis olmasin mesajlari bir kontrol et istersen. Merak ettim ben de baya bilmis hem de cok nokta atisli.
Aynı Burçin mi bilmiyorum canım 88
Dilek ne kadara bakiyor acaba pahali bir falci miydi?Yok ama dilekmis adi arkadasim buldu Chatlerde, ama arkadasima dedikleri cikmamis, söyledi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?