Aynen ya ne kadara bakıyor?Dilek ne kadara bakiyor acaba pahali bir falci miydi?
Inanin hic hatirlamiyorum, kac sene oldu, ondan sonra kacyüz tane falciya gittim. Sadece bu dubai olayi ciktigi icin aklima geldiDilek ne kadara bakiyor acaba pahali bir falci miydi?
rica etsem bana da özelden numarasını yazar mısınızAy hiç sormadım valla instagramını. Telefondan baktırmıştım numarası var sadece bende
Yazdım cnmrica etsem bana da özelden numarasını yazar mısınız
Kadınlar Kahvesi’nde Remziye’yi deneyen var mı?
Ben de pişman oldum baktırdığıma çünkü hep soru sordu.Bende cikmadi, verdigi kagitlarda cöpe gitti böylelikle. Zaten hep soru sorarak ilerliyo
Daha Trabzon a açılamadik istanbul ce çevresi bir ara bursa Edirne civarı da konuşuldu ama hala herkesin süper dediği biri cikmadii:))))))).Arkadaşlar bide trabzonda erkan diye bi falcı varmış duydunuzmu? Aklıma gelmişken sorayım dedim
Şu sıralar kimseye doğru dürüst birsey bilen çıkmıyor insan da baktirna isteği de gelişmiyor...Bende cikmadi, verdigi kagitlarda cöpe gitti böylelikle. Zaten hep soru sorarak ilerliyo
Kızlar unutmamak için yazdım. Damlalar Arzu yakın vadede bile patladı.Majestik Seda 11’li vade (Kız yok)
Asmin Can 20 gün ve Şubat (Kızla konuştuktan sonra dönecek)
Melekler Kahvesi Emir 3’lü vade (Kız yok)
Sevgi Ocak sonu Şubat başı (Başkasıyla konuştuktan sonra dönecek)
Fal Alem Zeyder Ocak (Kız yok)
Telefonla bakan Zeynep 2 3 hafta (Kızla konuşmalarını göreceksin)
İnstagram Nakta (Şubat’ta çok özleyecek, Aralığın son haftaları Ocağa doğru arayacak. Şubat’ta barışma olursa bir daha ayrılık olmayacak, 12-13 Şubat’a dikkat) (7 günden sonra çok özleyip engel kalkacak, 18 gün, Ayın 18’i, 25’i, 27’si) (Kız yok)
Binnaz Zişan Işık Ocak’ta engel kalkabilir, Ocak sonuna kadar barışma (Kız yok)
Damlalar Arzu Salı Çarşamba mesaj, 2-3 ay en geç barışma (Kız yok)
Kadınlar kahvesi
Remziye 2’li vade 22 gün en geç, diğeri en geç 3 ocak
Ben seni hatırlıyorum bir ara sen yurt dışında. Ş kadına para göndermiştin baktırmak için değil mi yoksa karıştırdım mı hatta o zamanlar ben üye olmadan takip ediyordumBende cikmadi, verdigi kagitlarda cöpe gitti böylelikle. Zaten hep soru sorarak ilerliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?