İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar bide trabzonda erkan diye bi falcı varmış duydunuzmu? Aklıma gelmişken sorayım dedim
Daha Trabzon a açılamadik istanbul ce çevresi bir ara bursa Edirne civarı da konuşuldu ama hala herkesin süper dediği biri cikmadii:))))))).

Majestik Seda 11’li vade (Kız yok)

Asmin Can 20 gün ve Şubat (Kızla konuştuktan sonra dönecek)

Melekler Kahvesi Emir 3’lü vade (Kız yok)

Sevgi Ocak sonu Şubat başı (Başkasıyla konuştuktan sonra dönecek)

Fal Alem Zeyder Ocak (Kız yok)

Telefonla bakan Zeynep 2 3 hafta (Kızla konuşmalarını göreceksin)

İnstagram Nakta (Şubat’ta çok özleyecek, Aralığın son haftaları Ocağa doğru arayacak. Şubat’ta barışma olursa bir daha ayrılık olmayacak, 12-13 Şubat’a dikkat) (7 günden sonra çok özleyip engel kalkacak, 18 gün, Ayın 18’i, 25’i, 27’si) (Kız yok)

Binnaz Zişan Işık Ocak’ta engel kalkabilir, Ocak sonuna kadar barışma (Kız yok)

Damlalar Arzu Salı Çarşamba mesaj, 2-3 ay en geç barışma (Kız yok)

Kadınlar Kahvesi Remziye 2’li vade 22 gün en geç, diğeri en geç 3 ocak

Kızlar unutmamak için yazdım. Damlalar Arzu yakın vadede bile patladı.

Ben Yelize baktırdım Beylikdüzü yeliz ve hiçbir şey anlamadım aynı şeyleri söyleyip durdu para boşa gitti

Kızlar Esma ablaya baktırıp da memnun kalan bana dönenler olmuş yorumlar kısmına da yazarsanız diğer arkadaşlar da en azından Bilgi sahibi olsun ben kendi görüşlerimi bildirdim zaten

Bende cikmadi, verdigi kagitlarda cöpe gitti böylelikle. Zaten hep soru sorarak ilerliyo
Ben seni hatırlıyorum bir ara sen yurt dışında. Ş kadına para göndermiştin baktırmak için değil mi yoksa karıştırdım mı hatta o zamanlar ben üye olmadan takip ediyordum

Daha da kimseye ön ayak olmam ben özellikle memnun olursunuz olmazsınız yazın diyorum ama herkes kendine müslüman arkadaşa mesaj yazıyorum ne yaptın baktırdın mı diye cevap yok ablaya yazdım tekrar baktırmak için sonra dedim abla bir arkadaş baktıracaktı Koza mesaj atıyorum cevap vermiyor kötü birşey mi dedin Kıza diyorum yok canım çok memnun Kaldı arkadaşlarına tavsiye edecekmiş diyor yani arkadaşlar memnunsanız memnunuz diyin ben üzüldüm çünkü duymak istediklerimi duyamadım hatta binevs abladan ben memnun kaldığımda burada memnun olmayanlar oldu numara paylaştığım kişilerin bana ya ne biçim falcı saçmaladı demesini isterdim ki öyle birşey demedi baktırıp memnun kakıyorsanız veya kalmıyorsanız şuraya yazmak bizde ona göre hareket etsek bu arada bana olumsuz konuştuğu ıcın ben hıcbırsey dınleyemedim açım tazeydi ve çok üzüldüm suan tekrardan baktıracağım kendimi hazırladım karşı tarafın niyetine içtim bana gördüğümü söylerim üzülmek yok dedi ilkinde beynim dondu konuşarak baktı aklımda sadece karşı tarafla bı son olmayacağı Kaldı bu sefer ses kaydı alacağım istemediğim birşey duysam da unutmayım diye lütfen baktıran memnun olan olmayan zor değil şuraya yazsın iki zahmet numara alıp baktırıp dönüş yapmıyorsunuz ki özellikle diyorum baktırırsanız bana da görüşlerinizi bildirin Bugün binevs ablayla ilgili mesaj atmışlar baktıran arkadaşlarla konuştum memnun olmayan olunca söyledim çok tatlı kadın muhabbetı çok güzel ama vadesi çıkmadı fiyatı uygun denemek isterseniz öyle vereyim dedim hani bende ona göre yazan diğer arkadaşlara güvenle tavsiye edebilirim birilerini bide nakta ve Zeynep’le ilgili de yazan arkadaşlar var ben kendilerine hiç baktırmadım durugörü Nurhayat Falcı Yakup Sıla bunlar instagram falcıları telwe de alioth ranon helin1881 gülcem onları denedim bi kaç daha var normal ama burada ismi geçenlere baktırmadım Neslihan Leyla nakta Zeynep havin Hazal bunları denemek istedim ama yorumuna önem verdiğim bi kaç arkadaş beğenmediği için vazgeçtim herneyse zaten tovbe edip boza bi hoş oldum herseyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…