İstanbul'da Fal - Falcılar

son yasadigim olaylarla birlikte fal baktirmayi noktalamis bulunuyorum. aklimdakileri yazayim

eskinin donecegini, yeni iki kisinin cikacagini soyleyip bilenler damlalardaki toprak ve tiplerine, mesleklerine, isimlerine kadar tarif eden zeynep

serkan ve eray ucundan kiyisindan bilmis gibi ama bin tane sey icinde cok az sey bilmisler.

tarotcu emre ise gecmisten iki kisinin donecegini soylemisti. cok lazim gibi ikisi de geri donmeye calisti

havin, yeni kisinin gelecegi zamani ve tanisacagimiz yeri bildi. eskiyle ilgili bildikleri de oldu.

zeyder'e hic soru sormadan kahve attim. anlik olarak cok dogru yorumladi, aklimdaki sorulardan birine "sen boyle dusunuyorsun ama yanlis" dedi. gelecegi henuz bilemem.

arzuyu ise bir kere denemistim ve yeni gelecek kisinin adindaki harfleri bildi. eski sevgilinin evlenecegini soyledi ama eski sevgili arzunun dediginin aksine geri donmek istedi. eskinin evlenecegini soyleyenlerden bir digeri de eraydi, eray da yeni gelecek kisiyi bilip, eskiyle ilgili patlamis oldu bu durumda.

simdilik kayda deger oldugunu dusunduklerim bunlar. hepinize iyi seneler diliyorum, umarim fala ihtiyac duymayacagimiz, harika bir yil olur

Bu arzu Üsküdar arzumu

Merhaba kızlar son 15 gundur fal merakim yeniden başladığı için şu an surekli falcı dusunuyorum. Bundan yaklaşık 7 sene önce de bu siteyi takip edip burda yazılan her falciya ve yazılmayan baska şehirlerde Tekirdağ motor Ayşe dahil olmak üzere bir çok falciya gittim. O donem hepsi bana döneceğini söylemişlerdi o kişiyle ilgili kaderin bu adam demişlerdi. ama o donmedi ben de bir kere bile ne gordum ne sesini duydum. Baskasiyla evlendi. Simdi düşündüğümde sadece iki kisi qsla dönmeyeceğini hatta yuzunu bile bir daha görmeyeceğimi söylemişti. O zaman bu ikisi beni mutsuz ettiği için inanmamış diger yüzlercesine inanmayı seçmiştim bunlardan biri online bir siteydi tarot baktirmistim ve sesli olarak bana gelmisti qma o zaman ki mail adresim ve telefon numaram aynı olmadığı için ne siteyi ne bakan kisiyi hatirlamiyorum. Digeri ise burdan 7 sene önce de burda olan arkadaşlar varsa belki bilirler diye bir umutla yaziyorum. Cunku o ismi burdan öğrenip gitmistim ama ismini hatırlamıyorum. Sadece taksimde iki katlı bir yerdi fala bakan bir kadındı. Ama fal cafeler gibi bir sürü falcı yoktu bir tek o kadin vardi tarot kartları ile karşı tarafin agzindan konuşuyordu. O kadin bana sana dönmeyeceğim weni görmek dahi istemiyorum demisti ağlayarak çıkmıştım bakamadı diye, inanmamıştım. İkinci katta bir yerdi bir beyefendi vardi o fal bakan kadından baska, hatırlayan o dönemlerde burda olan varsa bu kadının ben bir türlü ismini ve yerini çıkaramıyorum bana söyleyebilir mi? Tekrar diyorum oyle melekler kahvesi ya da qsmin cafe gibi bir yer degildi tek bir falci o kadındı. Lutfen biriniz hatırlayın zaten o zaman burada com adi geçiyordu

Bir de eğer dogru kaldıysa aklimda kadin odanın ortasındaki masada ayakta bakiyordu fala yani aklimda oyle bir sahne var ikinci kata çıktığımı ve bir odaya gectigimi hatirligorum cami ara sokağa binalara bakan bir oda sadece bir adam ve fal bakan kadin vardi izle bir binaydi

Sanirim bu bahsettiğim kisi pen cafe yeter mis buradan bir arkadas yazdi sagolsjn resimlerine atti gittim dedigim izbe cafe gercekten orasi ama yeter hanımın resmini goremedigim icin tam hatırlayamadım

nihal donmeyecek kisiye bile direkt donmeyecek demez genelde. "doner, donebilir ama baska sanslarin da olacak. oraya odaklanma" diyerek cevrene bak mesaji verir alttan altta. net olumsuz konusmaz asla.
İnanın nihalde çok aradayım. İnanmak da çok istiyorum falına mesela baktırdığım zaman üç aydır ayrı olduğumuzu tam bildi “üç yıl olamayacağına göre üç aydır iletişim yok” dedi direk. Ayrılığı da bildi ama ilginç bi şekilde bu çocuk seninle yatıyor seninle kalkıyor devamlı seni düşünüyor ve bu kadar çok şiddetli özleyen bir adamın hiç aramaması çok saçma dedi. Verdiği iki tarih de tutmadı, o tarihlere kadar dönmezse artık önüne bak kaderinde olursa olur falan demişti bana da :)

Sanirim bu bahsettiğim kisi pen cafe yeter mis buradan bir arkadas yazdi sagolsjn resimlerine atti gittim dedigim izbe cafe gercekten orasi ama yeter hanımın resmini goremedigim icin tam hatırlayamadım

yeter karşı tarafın ağzından konuşur evet. ama son 2 yıldır çok pembeci. seneler önce gittiğim zaman "seni şununla şurada aldattım" demişliği vardır sevgilimin ağzından ama artık herkesi barıştırıyor, evlendiriyor.

Ben gittiğimde o zaman 2016 yılının ocak ya da şubat aylarında saniyorum bir daha hiç gitmedim. Evet karşı tarafin agzindan her seyi söylemişti ve dedigi gibi oldu. Söylediğiniz iyi oldu boş yere gitmemis oldum tekrar teşekkür ederim

Nihal eğer symbol cafe Nihal ise 2016 dönemlerinde kendisine en az dört beş kere gittim hatta o donem hamileydi evi Beşiktaş'ta evine dahi gittim söylediği hicbir seyi yaşamadım ona da kalsa dönecekti çünkü bensiz yaşayamıyordu karşı taraf çok umut bağlayıp üzülmeyin herkese dönecek diyor o ya da dönecek ama senin baska şansında var tarzında yaklaşıyor

gerçekten Falcılardan Medetmi umuyorsunuz ya. Bir Kahve telvesinden geleceğiniz mi göreceğeinizi sanıyorsunuz. Bu dolandırıcılara para kaptırıyorsunuz. Yazıktır günahtır. VE ŞİRKTİR. Geleceği görmek Peygamberlere bile bildirilmemiştir. Sağlıcakla kalın..

Valla haklı o enayilerden biri de benim ama gelecekle ilgili söyleyecekleri şeylerle ilgilenmem ben hele bir de tarih verenler direkt sahtekar bence. Ama şunu da gördüm Zeynep gerçekten dolandırıcı degil ama anı tam olarak bilmiyor yakın geçmişi ve sanırım kişilerin düşüncelerini söylüyor ama bu üç ay önceki düşünceleri mi yoksa yeni düşünceleri mi belli değil bunu o kişiyle konuşmadan anlamanız mümkün degil. Merak ettiğim insanın boyu posu yürüyüşü burun yapısı karakterine kadar her şeyi bildi ama şunu da söylemek isterim ki her aradığınızda 1-2 kayda değer şey söyler geri kalan zamanda aynı şeyleri tekrarlar durur yani ücretinin 150tl olduğunu göz önünde bulundurursak bence bir kereden fazla baktırılmaz. Her ay düzenli olarak fal baktırdım kendisine tam olarak fal da denmez yıldızname gibi bir şey kadın çok tutarlı önceden ne dediyse yine aynı şeyi destekleyen şeyler söyler bu arada hatırlamasına imkan yok sabahtan akşama kadar fal bakan biri hep meşgul genelde. Bir diğer kötü yanı ise sanırım herkese duymak istediği şeyi söylüyor ki tekrar tekrar aramamız için. Bu arada güvenmediğim bir insanla ilgili bir soru sordum ben daha bir şey anlatmadan tam olarak benim o insanla ilgili soru işaretlerimi dile getirdi yani tam da düşündüğüm gibiymiş anlattığına göre.

Canım evet zeynep konusu şüpheli bana sanki bizim istediklerimizi soyluyor gibi geliyor ama hesap yapacak bir kadina da benzemiyor ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…