İstanbul'da Fal - Falcılar

Son zamanlarda Zeynep’e baktıran oldu mu? Güncel fiyat bilgisi nedir acaba? Ben baktıralı 3 ay oldu. Bir de Üsküdar Arzu ve Zeynep’e baktıran arkadaşlar varsa sizce hangisi daha iyiydi? Arzuya hiç baktırmadım.

arzu 50 sey soyler 1i cikar, hocaya yonlendireyim der, esine yonlendirmeye calisir. yani bana ve cevreme oyleydi hep.
zeynep hala 150 lira, ben seviyorum ama cikmadi diyen de cok

Nerede yaptıracaksınız özelden Ya da buradan bilgi verebilir misiniz
İnstadan buldum açıkçası öyle bir theta healing diye gördüm bilinçaltı iyileşmesi sağlıyormuş vs . Şifa bulma umuduyla randevu aldım bakalım yarına online olacakmış bir saat sürüyormuş. Thetahealingde bunu yapan kişi kendisi temizliyormuş sanırım bilinçaltımızı theta frekansına girerek . Ben meditasyon şu bu bir türlü beceremediğimden yoruldum artık bir de bunu deneyim dedim çünkü gerçekten berbat bir haldeyim. Özelden ismini yazayım canım bir sürü var gerçi bunu yapan memnun kalırsam da söylerim .

ben yaptırdım birinin tavsiyesi ile yaptırmıştım evet bi ferahladım ama tam istediğim verimi aldım dersem yalan olur beklentim biraz daha fazlaydı : )

+++ama bana tabsiye eden kişide mesela çok işe yaramıştı o ruh eşi çalışamsı yaptırmış ve 1 hafta sonrasında hayatının en ciddi ilişkisine başlamıştı benden de kaynaklı olabilir yani

Nerede yaptıracaksınız özelden Ya da buradan bilgi verebilir misiniz
Benim annem sağlık ocağında çalışıyor oradaki doktor hnm doktorlugu bıraktı antik bunlar ile ilgileniyor ve ders veriyor isteyenlere benim oğlum gece uykusunda ağlayarak uyanıyor du doktor bilinç altına baktı tabletten korkunç bsyler izlediği için korkmuş bide nazar değmiş ağlıyordu gözü kapalı bir şekilde zor uyandırıyor duk Allah razı olsun bilinç altı temizliği yaptı daha bsy yok düzeldi bide DNA felan baya biseylere bakıyor

Benim konuştuğum kişi konu sınırlamamız yok istediğiniz konularda çalışırız demişti. Benim bir iki tane sorunum var acaba yapıyorlar mı öyle?
Bir de online olacak siz online mı yaptırdınız ?

Bu thetahealing oluyor dimi ?

Benim konuştuğum kişi konu sınırlamamız yok istediğiniz konularda çalışırız demişti. Benim bir iki tane sorunum var acaba yapıyorlar mı öyle?
Bir de online olacak siz online mı yaptırdınız ?
evet online, benimki de öyle demişti istediğiniz konulara bakıyor blokajlara korkulara vs

Nakta'ya fal baktıran var mı nasıl sizce bide ne kadara bakıyor ve kendisine nasıl ulaşırım :)

Kimdir kız bu, özelden alabilir miyim!?

Merhaba bana da özelden yaptırdığınız kişiyi yazabilir misiniz?

Fiyatlar nasıl peki canım, Kübra siz de bilgi verseniz fiyatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…