- 23 Aralık 2021
- 243
- 266
- 23
- 43
ben en son 1 sene önce gittim dediği hiç bir şeyi yaşamadım bir de eray vardı orda onunda dediği olmadı bir de bir bayana iki asmi,n var biri melekler kahvesinin orada 3 4 ay önce de orada bir bayana gittim sanırım hera idi ismi onunda dedikleri olmadıAsmin kafe Can'la ilgili bilgisi olan var mı ?
Sinerji diye bir kafe açmış Eray eski Asmin Eray , ben baktirdim geçen gün 100 tlye dediklerine vade var ama gerçekçi bakti bildikleri var .Gelecek için çıkan var mı kimseye Eray in baktığı?ben en son 1 sene önce gittim dediği hiç bir şeyi yaşamadım bir de eray vardı orda onunda dediği olmadı bir de bir bayana iki asmi,n var biri melekler kahvesinin orada 3 4 ay önce de orada bir bayana gittim sanırım hera idi ismi onunda dedikleri olmadı
Ne kadara bakıyor ?Mandal kafe’de Toprağa geldim, çok beğenenler var burda kızlar. Birkaç kişiyle muhabbet ettik, dedikleri çıkınca geldik dediler. Sizlerin de yorumlarını bekliyorum.
100 ₺Ne kadara bakıyor ?
Çok sıra olan biri vardı eskiden bakırköyde bi gün öncesinde bile randevu bulunmuyodu o mu acaba ?
Sıra vardı ama dediğiniz mi bilmiyorum.Çok sıra olan biri vardı eskiden bakırköyde bi gün öncesinde bile randevu bulunmuyodu o mu acaba ?
bakırköy toprak değil mi? yıllar önce ona da gitmiştim maalesef sonuç dediği gibi olmadıMandal kafe’de Toprağa geldim, çok beğenenler var burda kızlar. Birkaç kişiyle muhabbet ettik, dedikleri çıkınca geldik dediler. Sizlerin de yorumlarını bekliyorum.
ben en son 1 sene önce gittim dediği hiç bir şeyi yaşamadım bir de eray vardı orda onunda dediği olmadı bir de bir bayana iki asmi,n var biri melekler kahvesinin orada 3 4 ay önce de orada bir bayana gittim sanırım hera idi ismi onunda dedikleri olmadı
arzu kim? tavsiye üzerine mi baktırmak istiyorsunArzunun numarası olan varsa bana özelden yollayabilir mi?
Sinerji diye bir kafe açmış Eray eski Asmin Eray , ben baktirdim geçen gün 100 tlye dediklerine vade var ama gerçekçi bakti bildikleri var .Gelecek için çıkan var mı kimseye Eray in baktığı?
Kadıköy RasimpasaNerde bu Sinerji kafe ?
Kadıköy Rasimpasa
2 ay dedi iddialı konuştu bazı konularda geleceğe çok takılmıyorum ama mevcut durumları bildi ..25 dakika bakıyor denenebilir kotu değil ama çıkmadı diyenlerde olmuş bilemeyeceğim...nasıldı vade mi verdi ?
Olumsuz konuştuğu durumlarda var bu arada gerçekçi.nasıldı vade mi verdi ?
Kim bu cnn2 ay dedi iddialı konuştu bazı konularda geleceğe çok takılmıyorum ama mevcut durumları bildi ..25 dakika bakıyor denenebilir kotu değil ama çıkmadı diyenlerde olmuş bilemeyeceğim...
Kadikoy sinerji cafe ErayKim bu cnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?