İstanbul'da Fal - Falcılar

Cafe Laf Çiğdem Ocak

Geysu Ocak

Telefonla bakan Adalet Ocak

Mandal Cafe Toprak Ocak-Şubat

Çıkarsa hepsi çıkacak, çıkmazsa hepsi patlayacak.

Son rezalet fal deneyimimi sizlerle de paylaşmak istiyorum Beylikduzu yeliz fal baktirdim ama hiç memnun kalmadım öncelikle fala ne kart ne de kahve ile bakmiyor israrla sordum neyle bakiyoruz diye hicbir sey dedi. Bana bastan bir sey soyledi ve yarim saat boyunca aynı şeyi söyledi. Ben Peki beni seviyormu diye sorduğumda ben sana ne dedim sen ne soruyorsun bu adam seni sevse ne olur tarzında ayarlayarak yaklaştı. Bu ay dogum günüm bana bir sürpriz yaparmi dediğimde yine ayni sekilde beni azarlayan bir tavır ve sesle konustu. Benim en sevmediğim şey bu, ben zaten ne yaşadığımı biliyor ve görüyorum. Bana akıl vermek sizin haddinize degil, akil almak istesem falcı ile degil arkadaşlarım ile konuşurum. Bu sekilde sen ne yapmaya çalışıyorsun bu adami bekleyerek tarzında yaklaşım, akil verme ve azarlama bir falcida en nefret ettiğim şey. Gercekten vasatın alti bir faldı ve dedigim gibi ilk basta sadece dedigi adam cok huysuz ve sorunlu kelimesinden başka yarim saat bir sey söylemedi. Sanki ben bilmiyorum adamın huysuz olduğunu

Merhaba arkadaslar,

2021'de baktirdigim fallarin akibetini paylasmak istedim.

Hazal: Agzi cok iyi laf yapiyor, cok seri ve dolu dolu konusuyor ama dedigi hicbir sey cikmadi.

Nakta: Size spesifik sorular sordurup direkt bu sorular uzerinden bakim yapiyor, ama buna ragmen maalesef mevcut durumu bile bilemedi.

Havin: Karsi tarafin icinde bulundugu durum ile ilgili cok dogru tespitler yapmis oldugunu gecen hafta ogrendim, ama gelecege yonelik soyledigi seylerin vadesine daha zaman var.

Nihal: Cok ama cok bos bir faldi. Ne mevcut durum, ne gelecek, ne gecmis, hicbirini bilemedi.

Naktadan genelde memnun kalan çok canim sasirdim . Peki trans zeynebe baktirdiniz mı

belgin kostak i cok ovduler kızlar.tarabyada bakiyor ve bir bucuk ay sonrasina randevu verdi ama internette cok memnun kalan da var gelecegin cikmadigini soyleyen memnun kalmayan cok kisi de var.bileniniz baktiraniniz var mi?onceden izmirdeymiş.

elmira dedigin şiveli olan mi?eger oysa bana da büyü var demişti ama kimseye yonlendiremem kendin ara bul benimkiler iranda demişti.ben bulmadim tabii kimseyi.şaşirdim açikçasi.

yorumu yeni goruyorum.ilkerin numarasini paylaşan kişi oldugum icin söz hakkım doguyor burada.oncelikle ilker falcı degil fal bakmiyor bunu her an soyluyorum sen mutlu tablolu yok sunla evleneceksin su mucizeyi yasayacaksin diyen cafe falcılariyla devam et bence.bu adam benim babamin oglu degil.yuzunu hic gormedim.ama herkes donecek evleneceksiniz derken bu adam ve iki falcı daha olmaz diyip durumu bildi.x kişi y kişiyi instagrama ekledigi gunlerde daha bunlarin yildizlari bir evlilik goruyorum dedi ve bi sene sonra evlilik oldu.yine burdan tanıdıgım en son iki kişi daha ciktigini soyledi ve hepsi yazılı beyanli.ha ayrica bu adam bana işlem yapalim diyebilirdi işlem isteyen insanlara kaderin degil hayirli degil diyetek yapmayi reddetti.ama sen büyücü oldugunu iddia etmişsin.gercekten cok ilginc.ben bu soylediklerimi kanıtlarim mesela lütfen sen de büyücü oldugunu kanıtla.çamur at izi kalsın cok yanlış gercekten.sana cıkmamiş olabilir memnun kalmayabilirsin ama turkiyede gitmedihi falci kalmamis ve zamaninda cok dolandirilmis biri olarak yanlıs bir algi yaratmana izin veremem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…