- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
Rozayi denedim çikmistiKapriss cafe’de Tasula’yı deneyen var mı?
Mesaj atamıyorum size, nasıldı?Rozayi denedim çikmisti
Canım roza iyi tasula gibi degil roza hisli . Ama cok hizli konusuyor.varliklarla bakiyor sanirimMesaj atamıyorum size, nasıldı?
Cafe Laf Çiğdem OcakMajestik Seda 11’li vade (Kız yok)
Asmin Can 20 gün ve Şubat (Kızla konuştuktan sonra dönecek)
Melekler Kahvesi Emir 3’lü vade (Kız yok)
Sevgi Ocak sonu Şubat başı (Başkasıyla konuştuktan sonra dönecek)
Fal Alem Zeyder Ocak (Kız yok)
Telefonla bakan Zeynep 2 3 hafta (Kızla konuşmalarını göreceksin)
İnstagram Nakta (Şubat’ta çok özleyecek, Aralığın son haftaları Ocağa doğru arayacak. Şubat’ta barışma olursa bir daha ayrılık olmayacak, 12-13 Şubat’a dikkat) (7 günden sonra çok özleyip engel kalkacak, 18 gün, Ayın 18’i, 25’i, 27’si) (Kız yok)
Binnaz Zişan Işık Ocak’ta engel kalkabilir, Ocak sonuna kadar barışma (Kız yok)
Damlalar Arzu Salı Çarşamba mesaj, 2-3 ay en geç barışma (Kız yok)
Kadınlar Kahvesi Remziye 2’li vade 22 gün en geç, diğeri en geç 3 ocak
Yilllar once denemistim. Dediklerinin tam tersi cikmisti.Kapriss cafe’de Tasula’yı deneyen var mı?
Naktadan genelde memnun kalan çok canim sasirdim . Peki trans zeynebe baktirdiniz mıMerhaba arkadaslar,
2021'de baktirdigim fallarin akibetini paylasmak istedim.
Hazal: Agzi cok iyi laf yapiyor, cok seri ve dolu dolu konusuyor ama dedigi hicbir sey cikmadi.
Nakta: Size spesifik sorular sordurup direkt bu sorular uzerinden bakim yapiyor, ama buna ragmen maalesef mevcut durumu bile bilemedi.
Havin: Karsi tarafin icinde bulundugu durum ile ilgili cok dogru tespitler yapmis oldugunu gecen hafta ogrendim, ama gelecege yonelik soyledigi seylerin vadesine daha zaman var.
Nihal: Cok ama cok bos bir faldi. Ne mevcut durum, ne gelecek, ne gecmis, hicbirini bilemedi.
Hayir, Zeynep'e baktirmadim.Naktadan genelde memnun kalan çok canim sasirdim . Peki trans zeynebe baktirdiniz mı
Nakta peki çok mu kotuydu? Evet zeynep arama ile bakiyorHayir, Zeynep'e baktirmadim.
Sadece whatsapp call uzerinden baktirabiliyorum, sanirim Zeynep direkt telefonda bakiyor.
elmira dedigin şiveli olan mi?eger oysa bana da büyü var demişti ama kimseye yonlendiremem kendin ara bul benimkiler iranda demişti.ben bulmadim tabii kimseyi.şaşirdim açikçasi.Ramek ve Elmira icin seneler önce de yazılıyordu. Burada birçok arkadaşa sevgilin sana dönecek dedikleri ve adamların başkalarıyla nisanlandıkları, evlendikleri oldu. Bende zamanında elmiraya baktırmıştım sağlam patlamıştı. Birde büyü olayına girip beni işleme yönlendirmeye çalışmıştı.
Herkesin kendi tercihi ama bu isimlere boşuna paranızı kaptırmayın.
yorumu yeni goruyorum.ilkerin numarasini paylaşan kişi oldugum icin söz hakkım doguyor burada.oncelikle ilker falcı degil fal bakmiyor bunu her an soyluyorum sen mutlu tablolu yok sunla evleneceksin su mucizeyi yasayacaksin diyen cafe falcılariyla devam et bence.bu adam benim babamin oglu degil.yuzunu hic gormedim.ama herkes donecek evleneceksiniz derken bu adam ve iki falcı daha olmaz diyip durumu bildi.x kişi y kişiyi instagrama ekledigi gunlerde daha bunlarin yildizlari bir evlilik goruyorum dedi ve bi sene sonra evlilik oldu.yine burdan tanıdıgım en son iki kişi daha ciktigini soyledi ve hepsi yazılı beyanli.ha ayrica bu adam bana işlem yapalim diyebilirdi işlem isteyen insanlara kaderin degil hayirli degil diyetek yapmayi reddetti.ama sen büyücü oldugunu iddia etmişsin.gercekten cok ilginc.ben bu soylediklerimi kanıtlarim mesela lütfen sen de büyücü oldugunu kanıtla.çamur at izi kalsın cok yanlış gercekten.sana cıkmamiş olabilir memnun kalmayabilirsin ama turkiyede gitmedihi falci kalmamis ve zamaninda cok dolandirilmis biri olarak yanlıs bir algi yaratmana izin veremem.Berbat ötesi bana dediği birşey bile çıkmadı hatta bir insan birşeyi bilemi bilemez en çok ona verdiğim paraya acıyorum 250TL alıyo ya nedemek saçma salak bir fal için işte şukişi şöyle ilerde şöyle şeyler yaşayabilir, sen yaş aldıkça şansın artacak falan bu yani sorduğum kişinin tipini bile tarif edemiyo bana biri için birşeye yakalanacak 2ay içinde ve asla birdaha toparlanamıcak demişti kişi mesela sahtekarın önce gideni almış azığı götürüyo şansı daha çok attı mesela baktıralıda 7ay oluyo bu aradaonu da niye söyledi bana bilmiyorum. Verdiği hiçbir vade olmadı. Bide böyle güzelsen falan hemen BMWli araba resmini koyuyo hani o derece iyi. Onunki yıldızname değil yıldızname görmesek baya bildiğin insanları kandırıyo. Asıl işi büyücülükmüş onun zaten
Maalesef gonderdigi uzun ses kayitlarinda kayda deger bir sey yoktu.Nakta peki çok mu kotuydu? Evet zeynep arama ile bakiyor
Aman uzak durun herkese büyü deyip tonlarca para aldılarelmira dedigin şiveli olan mi?eger oysa bana da büyü var demişti ama kimseye yonlendiremem kendin ara bul benimkiler iranda demişti.ben bulmadim tabii kimseyi.şaşirdim açikçasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?