- 8 Ağustos 2018
- 1.439
- 3.411
- 133
Aramaz bekleme dediği kişide aramıştır sevgili Lizya hanımcımKaristiriyor olabilir. Rita icin gelecek cikmaz diyorlar ama yakin gelecekte karsi cinsten birinin arayacagini gormus bir sekilde. Gelecek tutar mi bilemem yalniz anlik durumlari cok iyi biliyor. Ya biliyor ya da akil okuyor ondan emin degilim, anlik olaylari, kisileri bu kadar nokta atisli bilen falci gormemistim.
kontes senın yorumlarına hastayım ya:)) not: falcı ıle alakası yok tanımıyorum rita'yı... baktırmadım da bılmıyorum:) gereksız kontes ın yazdıkları gülümsetiyor. Ya arkadaşlar eskilerden olanlar bilir Adanalı yusuf un telefonu olan varsa bı atsa bana ne ıyı olur.Yalnız arasa bile devamı gelmemiştir ki bunu rita bilememiştir
Naçizane canım bir şeyler karalıyorum,beğenmeniz beni mutlu ettikontes senın yorumlarına hastayım ya:)) not: falcı ıle alakası yok tanımıyorum rita'yı... baktırmadım da bılmıyorum:) gereksız kontes ın yazdıkları gülümsetiyor. Ya arkadaşlar eskilerden olanlar bilir Adanalı yusuf un telefonu olan varsa bı atsa bana ne ıyı olur.
Hülyam cafe ankaradaymış telefonda bakıyor mu acaba ?heidi Ayşe hanım için teşekkürler...
Yeliz mi denemek lazim sanki bi ara baktirmiştimArkadaşlar Yeliz’e fal baktırdım, çok memnun kaldım. Şu an beni beğenen kişinin direk ismini verdi ve bu kim dedi, sorduğum kişinin karakter analizini de çok beğendim. Tavsiye ederim.
Gelecek tahmininin cikmasin zaten daha iyi olur benim icinAramaz bekleme dediği kişide aramıştır sevgili Lizya hanımcım
Hayırlısı olsun diyelim üzülmenizi anlıyorum. Burçin kimdir acaba üzüntünüz arasında sormuş olacağım ama…Kızlar son bir güncelleme yapmak istedim.Son zamanlarda burçine baktırmıştım bana bu kişi sana dönecek bekle ama eski nişanlısı tekrar gündeme gelebilir,kadın baya bi uğraşıyor bununla,seninki manipüle edilmeye açık birisi. Eğer kabul edeceksen susacaksan sorun yok ama bunlar tekrar bi görüşme yaşayacak bi soğukluk olacak demişti ve dün birlikte olduklarını öğrendim
Gerçekten çok üzgünümHayırlısı olsun diyelim üzülmenizi anlıyorum. Burçin kimdir acaba üzüntünüz arasında sormuş olacağım ama…
Valla hiç bilmiyorum canım, ben yanına gittim, cafe elemanı olunca bilemedim şimdi. Falı çıkarsa esma hanımın ve onun mutlaka buraya yine yazarım inşallah, geleceği elbette Allah bilir ama daha anlıkta teyid edilecek ortam olmadı olur olmaz bildiririm foruma, bilginiz olur.Hülyam cafe ankaradaymış telefonda bakıyor mu acaba ?
BEN TELEFONDA BAKTIRDIM VE AÇIKCASI MEMNUN KALMADIM AMA ENERJİ MESELESİ BİR ŞEY DİYEMİYORUMValla hiç bilmiyorum canım, ben yanına gittim, cafe elemanı olunca bilemedim şimdi. Falı çıkarsa esma hanımın ve onun mutlaka buraya yine yazarım inşallah, geleceği elbette Allah bilir ama daha anlıkta teyid edilecek ortam olmadı olur olmaz bildiririm foruma, bilginiz olur.
merhaba yanlış anlaşılma olmuş yorumum da Esma hanımdan çok memnun kaldım hülyam c afe ayşe hanımdan memnun kalmadımBEN TELEFONDA BAKTIRDIM VE AÇIKCASI MEMNUN KALMADIM AMA ENERJİ MESELESİ BİR ŞEY DİYEMİYORUM
Merhaba epeydir baktırmıyorum esma ve ayşeden söz edilmiş bana numaralarını atar mısınız can sıkıntısından denemek istiyorumNe demek hayatım bende birçok kişiye göre esma ablayı daha tutarlı buldum boşa para harcadım en azından deşiğini yaşadım ve bir çok kili memnun olduğunu dile getirmiş bi kaç kişi memnun olmadığını fala inanma falsız kalma
Merhaba burda sözü geçen ritanın numarasını verebilir misiniz rica etsemEvet rita beni de fazlasiyla sasirtmisti. Verdigi ayrintilarla agzim
Acik kaldi, bunu simdiye kadar kimseden duymadim
Ama garip olan eski esin 7 gün icinde seni arayacak demisti. (15 gün fln gecti, aramadi)
Ben söylemistim burda eski esimi istemiyorum baska birinden hoslaniyorum diye.
Ama 7 günün sonunda o hoslandigim insanla bulustum. O aradi ve bulustuk. Acaba insanlari karistiriyormu?
Ama fal baktiriken ikisini de sordum. Hoslandigim kisi icin ruh hastasi ne istedigini bilmiyor dedi, aslinda bu tarif eski esime daha cok uygun.
Eski esimden de cocugum olucagini söyledi yakin zamanda.
Ya acaba bu kadin ikisini karistiriyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?