İstanbul'da Fal - Falcılar

Aramaz bekleme dediği kişide aramıştır sevgili Lizya hanımcım

Yalnız arasa bile devamı gelmemiştir ki bunu rita bilememiştir
kontes senın yorumlarına hastayım ya:)) not: falcı ıle alakası yok tanımıyorum rita'yı... baktırmadım da bılmıyorum:) gereksız kontes ın yazdıkları gülümsetiyor. Ya arkadaşlar eskilerden olanlar bilir Adanalı yusuf un telefonu olan varsa bı atsa bana ne ıyı olur.

Naçizane canım bir şeyler karalıyorum,beğenmeniz beni mutlu etti

Kızlar son bir güncelleme yapmak istedim.Son zamanlarda burçine baktırmıştım bana bu kişi sana dönecek bekle ama eski nişanlısı tekrar gündeme gelebilir,kadın baya bi uğraşıyor bununla,seninki manipüle edilmeye açık birisi. Eğer kabul edeceksen susacaksan sorun yok ama bunlar tekrar bi görüşme yaşayacak bi soğukluk olacak demişti ve dün birlikte olduklarını öğrendim ((

herkese merhabalar. Çook uzun süre yaklaşık 6-7 aydır hiç fal baktırmıyorum istediğim olayın olumsuz sonuçlanması ve falsepeti uygulamasında kimsenin bunu bilememesi üzerine hiç içimden de gelmedi baktırmak. Ama canım sıkıldı kariyer anlamında bakan öneriniz varsa çok sevinirim

Hayırlısı olsun diyelim üzülmenizi anlıyorum. Burçin kimdir acaba üzüntünüz arasında sormuş olacağım ama…

Hülyam cafe ankaradaymış telefonda bakıyor mu acaba ?
Valla hiç bilmiyorum canım, ben yanına gittim, cafe elemanı olunca bilemedim şimdi. Falı çıkarsa esma hanımın ve onun mutlaka buraya yine yazarım inşallah, geleceği elbette Allah bilir ama daha anlıkta teyid edilecek ortam olmadı olur olmaz bildiririm foruma, bilginiz olur.

BEN TELEFONDA BAKTIRDIM VE AÇIKCASI MEMNUN KALMADIM AMA ENERJİ MESELESİ BİR ŞEY DİYEMİYORUM

Merhaba epeydir baktırmıyorum esma ve ayşeden söz edilmiş bana numaralarını atar mısınız can sıkıntısından denemek istiyorum

Merhaba burda sözü geçen ritanın numarasını verebilir misiniz rica etsem

TÜM FALLAR

İstanbull Cafe Emre (İkisi de peş peşe yazacak, en geç 2 hafta)

Siner-ji Eray (11-18 Nisan öncekiyle iletişim, 2 hafta içinde diğeriyle iletişim, 9. 12. ayda koç boğa burcu yeni biri)

Kapriss Roza (16 Şubat netleşme, 8 Mart aşk, önceki baskın)

Kapriss Tasula (5-15 Şubat diğeri, önceki olmayacak, Mart’tan sonra çok iyi)

Fal Alem Zeyder (Ocak sonu Şubat başı diğeriyle barışma, öncekiyle Şubatta sadece iletişim)

Birsel (Şubat Mart iletişimler, belki 3. kişi)

Nihal (19-29 Ocak diğeri, 14 Şubat’a kadar önceki, 3. ay aşk belki 3. kişi)

Adalet (Ocak’ta 6’lı vadede P’li günde diğeri, Ayın 21’inde 22’li vadede önceki)

Binnaz Zişan Işık (Ocak diğeri, önceki olmayacak)

Zeynep (Vadesi çıkmayınca Mart ayına öteledi diğeri için, önceki için geç arayacak dedi)

Laf Cafe Çiğdem (Ocak diğeri, sonra bileklik ya da kolye hediye gelecek)

Geysu (Ocak Şubat, İkisi de peş peşe gelecek)

Mandal Cafe Toprak (Ocak Şubat)

BYV Falcı Aylin (5’li vadede diğeri, önceki olmayacak)

BYV FAMA (Şubat diğeri, Mart önceki, Temmuz 3. kişi)

Tellwe Ronan (3’lü vade diğeri, Ocak önceki)

Nazan (3-13 Şubat diğeri, Şubat sonuna kadar önceki, Nisan’a kadar aşk)

Ayşe (Ocak sonu diğeri)

Esma (2’li vadede diğeri, 1’li vadede önceki, 3’lü vadede mutluluk, 3. kişi de gelecek)

Yeliz (Şubat Mart’ta önceki, Şubat’tan sonra diğeri, Haziran’da 3. kişi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…