- 26 Ekim 2017
- 149
- 67
- 98
- 30
Arkadaşım esma için teşekkür ederim; heidi, sana da ayşe abla için teşekkür ederim. İkisinin de detaylı analizleri emeği oldu ikisinin de enerjisi guzeldi. Ayşe hanım anne gibi falcı demeyelım de hani durugörüsü olan temiz bir hanım. Esma hanım emek verdi anda da başarılı. İkinize de teşekkürler hep aynı kişiler bıktırmıştı.Kızlar Esma ablanın dediği abla yok ya o benim arkadaşım dedim bana dedi ki canım bu kız ikili oynuyor sen bunu öğreneceksin demişti ve bem dün.çok yakın olan arkadaşım gecemi gündüzüme kattım hep yanında oldum ve benı insanlara kötü afedersiniz kevaşe olarak lanse etmiş ben bunu öğrendim ve benim sevgilimle arkadaştı ablada çocukta engel var demişti sen gidip dersen çocuğa bu kız yaramaz çocuk ne yapsın en yakın arkadaşım kuyumu kazmış daha neler neler
heidi Ayşe hanım için teşekkürler...Ben Ritayla ilgili çok yazı yazdım hatta aynı süreçlerde kontesle burda çok istişareli konuşmalarımız oldu genele açık. Ben Rita’ya ilk baktırdığımda n’oluyo ya bu kadının önünde ekran var ve bu kadın ordan bakıp banamı söylüyor bu tarifleri nasıl yapabilir demiştim. Hala Rita en beğendiklerim arasındadır ama Ritanın olumlu söylediği şeyin çıktığını görmedim olumsuz dediklerinide yaşamadım verdiği bir vade çok uzundu ama bana birşey söylemişti onun tam tersi olduğunu öğrendim yani o görüyor gösteriliyor ama ya sizin o an gördüklerinizi yorumluyor yada o görüntüleri görüyor ama içeriğini bilemiyor ama sadece şunu hatırlıyorum bu adam bu kadından ayrılıp gelmek istiyor ama kopamıyor nedenki fiziğinden mi kopamıyor bu kadınınhahah çok gülmüştüm büyümü yapıyo ki falan böyle saçma sapan şeylerde söylüyor. Ama x kişinin beni arayacağını bilmişti sadece onu hoş Zeynep’te bilmişti. Ama onun harici çıkmadı yani eski konulara artık odaklı olmadığım için bilmiyorum ama çok uzun vade için birşey demişti onada muhtemelen çok var. Ama beğenirim yaşlı olduğu için biraz yardımcı olmak gerekiyor.
Ama ben birde Hülyam kafede Ayşe diye bir falcı var çok beğendim o kadını ama düşünce mi okuyor onu bilmiyorum
Ne demek hayatım bende birçok kişiye göre esma ablayı daha tutarlı buldum boşa para harcadım en azından deşiğini yaşadım ve bir çok kili memnun olduğunu dile getirmiş bi kaç kişi memnun olmadığını fala inanma falsız kalmaArkadaşım esma için teşekkür ederim; heidi, sana da ayşe abla için teşekkür ederim. İkisinin de detaylı analizleri emeği oldu ikisinin de enerjisi guzeldi. Ayşe hanım anne gibi falcı demeyelım de hani durugörüsü olan temiz bir hanım. Esma hanım emek verdi anda da başarılı. İkinize de teşekkürler hep aynı kişiler bıktırmıştı.
Bende baktırmayı düşünüyorum bakalım beğenicekmiyim:) daha doğrusu çıkacakmı önemli olan o. Aslında artık hiç baktırmıyorum neredeyse okadar rahatım ki anlatamam:) ama denicem inşallah ne beklentiye sokar nede olumsuz konuşarak üzerNe demek hayatım bende birçok kişiye göre esma ablayı daha tutarlı buldum boşa para harcadım en azından deşiğini yaşadım ve bir çok kili memnun olduğunu dile getirmiş bi kaç kişi memnun olmadığını fala inanma falsız kalma
Rica canımheidi Ayşe hanım için teşekkürler...
Bir dene bakalım canım burayada görüşlerini bildirBende baktırmayı düşünüyorum bakalım beğenicekmiyim:) daha doğrusu çıkacakmı önemli olan o. Aslında artık hiç baktırmıyorum neredeyse okadar rahatım ki anlatamam:) ama denicem inşallah ne beklentiye sokar nede olumsuz konuşarak üzer
Vala ben de baktırdım, benimle ilgili inanılmaz bir tespitte bulundu ki bunu kimse bilmiyor analizleri vs de iyiydi gayet onun dışında çıkar mı çıkmaz mı bilemem tabiiiNe demek hayatım bende birçok kişiye göre esma ablayı daha tutarlı buldum boşa para harcadım en azından deşiğini yaşadım ve bir çok kili memnun olduğunu dile getirmiş bi kaç kişi memnun olmadığını fala inanma falsız kalma
Bakalım fal krizim gelirse baktırcam ama böyle iyiyim :)Bir dene bakalım canım burayada görüşlerini bildir
Böyle iyiysen hiç bozma ayarlarını canım gelirse baktırırsın bende öyle yapıyorumBakalım fal krizim gelirse baktırcam ama böyle iyiyim :)
Hayir cikmadi3-7 gunluk vadesi cikti mi? Ben simdi baktirdim vade vermedi ama resmen soka soktu beni, bu kadar bilen falci ilk defa goruyorum. Bana da bu haftan cok cumluslu, olayli gececek dedi bu arada ama bilmiyorum ne anlamda dedi. Gelecek soyledikleri de cikiyor mu acaba, anda bu kadar iyi gorunce insan merak ediyor.
Evet rita beni de fazlasiyla sasirtmisti. Verdigi ayrintilarla agzimKizlar ben soktayim. Rita'ya fal baktirdim, uzun zaman merak ettigim bir falciydi ama olumsuz yorumlar gorunce hep ertelemistim ama bu kadar bilemez su ana kadar baktirdigim en iyi faldi diyebilirim net bir sekilde. Boyle bir sey gormedim, ne soylediyse o kadar nokta atisli ki bilmesine imkan olmayacak seyler ve cok inanilmaz spesifik, telefon elimde siz bunu nasil bildiniz deyip durdum. Bundan sonra tek ona baktiririm sanirim, ayrica yakin zaman icin benim dusundugum sekilde olacagini soyledi yani mantikli soyledigi. Gelecek ongorulerini bilemem, vade vermiyor sadece cok uzak olmayan bir tarih dedi yeni birini tarif etti, bakalim gelecek de cikarsa artik sadece ona baktiririm. Anlik durumlari merak eden varsa dusunmeden baktirabilir, karsi tarafin karakterini, ruh halini, size karsi hislerini vs her seyi cok iyi biliyor gercekten.
Eğer öyleyse yeni kişiden çocuğunuz olacak belki deEvet rita beni de fazlasiyla sasirtmisti. Verdigi ayrintilarla agzim
Acik kaldi, bunu simdiye kadar kimseden duymadim
Ama garip olan eski esin 7 gün icinde seni arayacak demisti. (15 gün fln gecti, aramadi)
Ben söylemistim burda eski esimi istemiyorum baska birinden hoslaniyorum diye.
Ama 7 günün sonunda o hoslandigim insanla bulustum. O aradi ve bulustuk. Acaba insanlari karistiriyormu?
Ama fal baktiriken ikisini de sordum. Hoslandigim kisi icin ruh hastasi ne istedigini bilmiyor dedi, aslinda bu tarif eski esime daha cok uygun.
Eski esimden de cocugum olucagini söyledi yakin zamanda.
Ya acaba bu kadin ikisini karistiriyormu
Karistiriyor olabilir. Rita icin gelecek cikmaz diyorlar ama yakin gelecekte karsi cinsten birinin arayacagini gormus bir sekilde. Gelecek tutar mi bilemem yalniz anlik durumlari cok iyi biliyor. Ya biliyor ya da akil okuyor ondan emin degilim, anlik olaylari, kisileri bu kadar nokta atisli bilen falci gormemistim.Evet rita beni de fazlasiyla sasirtmisti. Verdigi ayrintilarla agzim
Acik kaldi, bunu simdiye kadar kimseden duymadim
Ama garip olan eski esin 7 gün icinde seni arayacak demisti. (15 gün fln gecti, aramadi)
Ben söylemistim burda eski esimi istemiyorum baska birinden hoslaniyorum diye.
Ama 7 günün sonunda o hoslandigim insanla bulustum. O aradi ve bulustuk. Acaba insanlari karistiriyormu?
Ama fal baktiriken ikisini de sordum. Hoslandigim kisi icin ruh hastasi ne istedigini bilmiyor dedi, aslinda bu tarif eski esime daha cok uygun.
Eski esimden de cocugum olucagini söyledi yakin zamanda.
Ya acaba bu kadin ikisini karistiriyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?