İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşım esma için teşekkür ederim; heidi, sana da ayşe abla için teşekkür ederim. İkisinin de detaylı analizleri emeği oldu ikisinin de enerjisi guzeldi. Ayşe hanım anne gibi falcı demeyelım de hani durugörüsü olan temiz bir hanım. Esma hanım emek verdi anda da başarılı. İkinize de teşekkürler hep aynı kişiler bıktırmıştı.

heidi Ayşe hanım için teşekkürler...

Ne demek hayatım bende birçok kişiye göre esma ablayı daha tutarlı buldum boşa para harcadım en azından deşiğini yaşadım ve bir çok kili memnun olduğunu dile getirmiş bi kaç kişi memnun olmadığını fala inanma falsız kalma

Bende baktırmayı düşünüyorum bakalım beğenicekmiyim:) daha doğrusu çıkacakmı önemli olan o. Aslında artık hiç baktırmıyorum neredeyse okadar rahatım ki anlatamam:) ama denicem inşallah ne beklentiye sokar nede olumsuz konuşarak üzer

Bir dene bakalım canım burayada görüşlerini bildir

Vala ben de baktırdım, benimle ilgili inanılmaz bir tespitte bulundu ki bunu kimse bilmiyor analizleri vs de iyiydi gayet onun dışında çıkar mı çıkmaz mı bilemem tabiii

Hayir cikmadi yagiz subat 10-18 en gec demisti.

Evet rita beni de fazlasiyla sasirtmisti. Verdigi ayrintilarla agzim
Acik kaldi, bunu simdiye kadar kimseden duymadim
Ama garip olan eski esin 7 gün icinde seni arayacak demisti. (15 gün fln gecti, aramadi)

Ben söylemistim burda eski esimi istemiyorum baska birinden hoslaniyorum diye.

Ama 7 günün sonunda o hoslandigim insanla bulustum. O aradi ve bulustuk. Acaba insanlari karistiriyormu?

Ama fal baktiriken ikisini de sordum. Hoslandigim kisi icin ruh hastasi ne istedigini bilmiyor dedi, aslinda bu tarif eski esime daha cok uygun.
Eski esimden de cocugum olucagini söyledi yakin zamanda.

Ya acaba bu kadin ikisini karistiriyormu

Eğer öyleyse yeni kişiden çocuğunuz olacak belki de

Karistiriyor olabilir. Rita icin gelecek cikmaz diyorlar ama yakin gelecekte karsi cinsten birinin arayacagini gormus bir sekilde. Gelecek tutar mi bilemem yalniz anlik durumlari cok iyi biliyor. Ya biliyor ya da akil okuyor ondan emin degilim, anlik olaylari, kisileri bu kadar nokta atisli bilen falci gormemistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…