Abartmiyorum Rita su ana kadar baktirdigim ve ani bu kadar net ve detayli bilen en iyi falciydi. Emin olamadigim sey dusunce mi okuyor gercekten ani mi biliyor? Benim bildigim ve emin oldugum seylerdi soyledikleri ve brkac yerde benim kafamda boyle olur dedigim seyleri soyledigi icin ben beyin okudugunu dusunuyorum.Ben Ritayla ilgili çok yazı yazdım hatta aynı süreçlerde kontesle burda çok istişareli konuşmalarımız oldu genele açık. Ben Rita’ya ilk baktırdığımda n’oluyo ya bu kadının önünde ekran var ve bu kadın ordan bakıp banamı söylüyor bu tarifleri nasıl yapabilir demiştim. Hala Rita en beğendiklerim arasındadır ama Ritanın olumlu söylediği şeyin çıktığını görmedim olumsuz dediklerinide yaşamadım verdiği bir vade çok uzundu ama bana birşey söylemişti onun tam tersi olduğunu öğrendim yani o görüyor gösteriliyor ama ya sizin o an gördüklerinizi yorumluyor yada o görüntüleri görüyor ama içeriğini bilemiyor ama sadece şunu hatırlıyorum bu adam bu kadından ayrılıp gelmek istiyor ama kopamıyor nedenki fiziğinden mi kopamıyor bu kadınınhahah çok gülmüştüm büyümü yapıyo ki falan böyle saçma sapan şeylerde söylüyor. Ama x kişinin beni arayacağını bilmişti sadece onu hoş Zeynep’te bilmişti. Ama onun harici çıkmadı yani eski konulara artık odaklı olmadığım için bilmiyorum ama çok uzun vade için birşey demişti onada muhtemelen çok var. Ama beğenirim yaşlı olduğu için biraz yardımcı olmak gerekiyor.
Ama ben birde Hülyam kafede Ayşe diye bir falcı var çok beğendim o kadını ama düşünce mi okuyor onu bilmiyorum
Bana da atar mısın numarasını?:)Numarasını bana mesaj olarak atabilir misiniz ?
Onu bende bilmiyorum düşüncemi okuyo ama söylediği ikişey mesela benim hiç düşünmediğim birşeydi ama farklı bir konu için şöyle düşünmüştüm bir insan bukadar detayı bilip bunda nasıl yanılabilir gerçeği bildiğim halde böyle baya bi kafamı kurcalamıştı o yüzden tamamen düşünce okuyoda diyemem okumuyoda diyemiyorum:) ama olumlu dediği hiçbir gelişme olmadı onu zaten hepimiz biliyoruz olumlular çıkmıyor :)Abartmiyorum Rita su ana kadar baktirdigim ve ani bu kadar net ve detayli bilen en iyi falciydi. Emin olamadigim sey dusunce mi okuyor gercekten ani mi biliyor? Benim bildigim ve emin oldugum seylerdi soyledikleri ve brkac yerde benim kafamda boyle olur dedigim seyleri soyledigi icin ben beyin okudugunu dusunuyorum.
Ben tarzini da sevdim, yasli olmasina ragmen geri kafali veya durumlari anlamayan biri degil, komik bir tarafi da var ve keskin bence anliyor guncel durumlari, terimleri vs. sosyal medyadan yurumek falan genclerin terimlerine hakim yani :)
Bende rita vr Neslihan’ın arıyorum nerde bakıyorrita nerde bakiyorki ? istanbulda hemen hemen cogu falciya gitmisimdir en son neslihana bakdirmisdim an da gayet iyidi ve gelecekle ilgili tam net birsey diyemem cünki vadesi daha gelmedi.
Bende rita vr Neslihan’ın arıyorum nerde bakıyor
suna yi sormuşsunuz.ben gideli cook uzun zaman oldu.4-5 sene gecti.o zamanlar ilişkimin olumsuz yanlarini sonunun olmadigini soylemişti.kizdim gitmedim bir daha.ama kadının dedigi gibi olumsuz sonuclandi.diger soylediklerini hatirlamiyorum hoşuma gitmeyen bir fal oldugu icin.size cıkar mi cikmaz mı bilemem ama kadında sevdigim bir yan var o da kendini begenmiş olmamasi digerleri gibi ve pembe tablo cizmemesi.
nasildi? nokta atisli miydi?Suna bana başarılı gibi geldi bir defa baktırdım denemek için
Rita nerde bakıyor veya telefon bilgisi var mı ?Abartmiyorum Rita su ana kadar baktirdigim ve ani bu kadar net ve detayli bilen en iyi falciydi. Emin olamadigim sey dusunce mi okuyor gercekten ani mi biliyor? Benim bildigim ve emin oldugum seylerdi soyledikleri ve brkac yerde benim kafamda boyle olur dedigim seyleri soyledigi icin ben beyin okudugunu dusunuyorum.
Ben tarzini da sevdim, yasli olmasina ragmen geri kafali veya durumlari anlamayan biri degil, komik bir tarafi da var ve keskin bence anliyor guncel durumlari, terimleri vs. sosyal medyadan yurumek falan genclerin terimlerine hakim yani :)
Teşekkürler bir sorum olacak yıllar önce Avcılar’da neslihan vardı bu Bakırköy’deki neslihan ile aynı mı ? Başka birimi ? Bilginiz var mı ?Neslihan Bakırköy sütlükahvede bakıyor ama telefondan da bakıyor diye biliyorum
nasildi? nokta atisli miydai
Teşekkürler bir sorum olacak yıllar önce Avcılar’da neslihan vardı bu Bakırköy’deki neslihan ile aynı mı ? Başka birimi ? Bilginiz var mı ?
nasildi? nokta atisli miydi?
neslihan sütlü ksahve bakirköydeBende rita vr Neslihan’ın arıyorum nerde bakıyor
Kurtuluş’ta evinde bakıyormuş ama ben telefondan baktırdımrita nerde bakiyor
Ben fal olayını artık bıraktım sadece 1 kişi var çok eskilerden bildiğim onu deneyip tamamen bu sayfayı kapatmak istiyorum çünkü artık sürecim sonlandı herşey ortada bu konuda yardımcı olsun diye falcıları yazacağım. Bence geleceği kimse değiştiremiyor bilemiyor biz süreci çok etkiliyoruz fallar yüzünden eğer ben fallara bukadar itimat etmeseydim baktırmasaydım şuan ilişkim iyi, işim gücüm herşeyim çok iyi noktada olacaktı. Eğlence olarak başlanan şey sizi belirli bir süre sonra yönlendirmelere sokuyor. Şanslı iseniz dürüst falcılara bazen denk gelebiliyorsunuz.
Aslına bakılırsa 3yıl önce başladığım bu fal sürecinde o dönem falcıların söylediği şeylerin inanmadığım durumların şuan gerçekleştiğini görüyorum. Ama şöyle arama etme gelme kısımları yalan onu geçin çünkü eylem farklı bir olay. Ve çoğu birini sorduğunuzda hayatında biri var ise kesinlikle ya büyü var yada ailesi istiyor diyor. Ama şuan geçmişe baktığımda söylenen duyguların doğru olduğunu geçmişinde çıkmadığını düşünüyorum. Örneğin adam seviyor, seni düşünüyor, takip ediyor vs ben o dönem inanmadığım durumların gerçek olduğuna bizzat şahit oldum. Ama sorun şuki olmadığında da böyle söylüyorlar. Şimdi kafam biraz karışık :) kelimeleri toparlayamamış olabilirim. Gerçekten sadece sürecimde ucundan da olsa bilen kişilerden bahsedicem.
ARZU: Yani buradaki herkes Arzu için ne düşündüğümü biliyor. Ben beyin okuduğunu yada varlıkları olduğunu hep söylemiştim. Ama hayatımda bukadar detayı bilen bir falcıya rastlamadım ne derseniz diyin beyin okuma varlık farketmez. Çıkar çıkmaz bilemem ama nedense ben bu kadını çözemedim aklımda kaldı bana dediği bir iki detayda oldu onuda söyleyebilirim.
BİRSEN: O ilk başta biraz çelişkili konuşmuş olsada gerçeğe yakın olanlardan biri ve şuana kadar söylediği şekilde ilerliyor herşey ben açıkcası beğendiğim biri. Sonucuda bildiğini düşünyorum
ZEYNEP: Bence karşı tarafın hayatını okuyabiliyor. Ama sizle ilgili söylediği şey tamamen fiyasko çünkü birine denettim hiç alakası olmayan bir adamı sorduğunda :) sanki onunla ilişki yaşamış gibi anlattı öyle bişey yok yani kızı düşündüğü falan ama adamın hayatında kim var durum ne onları biliyo sizle ilgili olan kısımlara inanmayın derim :)
HAVİN: Onunla ilgilide kafam karışık kişinin kişilik karakterini, işini gücünü gayet iyi biliyo. Anlık durumlarıda yorumlayabiliyor ama abartma gelme gitme kısımlarına onada inanmayın denendi yine aynı şekilde :)
DESTAN: Onu da zamanında çok beğenmişliğim vardır bilen bilir bende net çıkan şeyler onda olmuştur. Ama şunu fark ettim eğer eleştiri yapıyorsanız hemen tarz değiştiriyor, yada işte zaman girdi araya erteleme oldu falan diyo geçen söylediği neden ile şimdiki söylediği şey saçmalık ötesi farklıydı. Ama beni uyaran ve falı %70 çıkan kişilerden biridir. Ama şuan beğenmediğimi söylemek istiyorum.
ELİF: Elifin analizlerinide beğenirim, duygusal süreçleri iyi çözer ama oda arada fikir değiştirebiliyor yani işte öteleme yapabiliyor, Arzu gibi şuan farklı düşünüyor diyebiliyor. Ama iyi bir falcı oda
Bana en gerçekçi gelen Birsen, Arzu şuana kadar. Başkada yok o yüzdende falı bıraktığımı söyleyebilirim.
İnanın fal olayı tamamen safsataymış yani bunca zaman nasıl bu derece bu noktada kalıp hayatı kaçırmışım bilemiyorum dediğim gibi hayatıma baksaymışım ben zaten şuan istediğim cevapları sonuçları kendim bulurdum eylem yapardım fal ile bu süreçler hep beklemeye alınıyor çünkü gerçeği fal ile öğrenmeye çalışıyoruz doğru olsa bile falso çünkü sizi eylemeden ya uzak tutuyo yada zamansız eylem yapmanıza sebep oluyo yaşanacak olanlar yaşanmıyor ve sonucu hüsran oluyo geçikiyor herşey hatta terse dönüyor
Özellkile şu son dönemde bu büyü o şu bu bunlar okadar miğdemi bulandırdıki kendi kendime dedimki saçmalama bir tehlikenin içine sürükleniyorsun dikkat et dedim kendime Allahtan bunlara inanan mantığı önce tutan biriyimde inanmıo
MerhabalarBen fal olayını artık bıraktım sadece 1 kişi var çok eskilerden bildiğim onu deneyip tamamen bu sayfayı kapatmak istiyorum çünkü artık sürecim sonlandı herşey ortada bu konuda yardımcı olsun diye falcıları yazacağım. Bence geleceği kimse değiştiremiyor bilemiyor biz süreci çok etkiliyoruz fallar yüzünden eğer ben fallara bukadar itimat etmeseydim baktırmasaydım şuan ilişkim iyi, işim gücüm herşeyim çok iyi noktada olacaktı. Eğlence olarak başlanan şey sizi belirli bir süre sonra yönlendirmelere sokuyor. Şanslı iseniz dürüst falcılara bazen denk gelebiliyorsunuz.
Aslına bakılırsa 3yıl önce başladığım bu fal sürecinde o dönem falcıların söylediği şeylerin inanmadığım durumların şuan gerçekleştiğini görüyorum. Ama şöyle arama etme gelme kısımları yalan onu geçin çünkü eylem farklı bir olay. Ve çoğu birini sorduğunuzda hayatında biri var ise kesinlikle ya büyü var yada ailesi istiyor diyor. Ama şuan geçmişe baktığımda söylenen duyguların doğru olduğunu geçmişinde çıkmadığını düşünüyorum. Örneğin adam seviyor, seni düşünüyor, takip ediyor vs ben o dönem inanmadığım durumların gerçek olduğuna bizzat şahit oldum. Ama sorun şuki olmadığında da böyle söylüyorlar. Şimdi kafam biraz karışık :) kelimeleri toparlayamamış olabilirim. Gerçekten sadece sürecimde ucundan da olsa bilen kişilerden bahsedicem.
ARZU: Yani buradaki herkes Arzu için ne düşündüğümü biliyor. Ben beyin okuduğunu yada varlıkları olduğunu hep söylemiştim. Ama hayatımda bukadar detayı bilen bir falcıya rastlamadım ne derseniz diyin beyin okuma varlık farketmez. Çıkar çıkmaz bilemem ama nedense ben bu kadını çözemedim aklımda kaldı bana dediği bir iki detayda oldu onuda söyleyebilirim.
BİRSEN: O ilk başta biraz çelişkili konuşmuş olsada gerçeğe yakın olanlardan biri ve şuana kadar söylediği şekilde ilerliyor herşey ben açıkcası beğendiğim biri. Sonucuda bildiğini düşünyorum
ZEYNEP: Bence karşı tarafın hayatını okuyabiliyor. Ama sizle ilgili söylediği şey tamamen fiyasko çünkü birine denettim hiç alakası olmayan bir adamı sorduğunda :) sanki onunla ilişki yaşamış gibi anlattı öyle bişey yok yani kızı düşündüğü falan ama adamın hayatında kim var durum ne onları biliyo sizle ilgili olan kısımlara inanmayın derim :)
HAVİN: Onunla ilgilide kafam karışık kişinin kişilik karakterini, işini gücünü gayet iyi biliyo. Anlık durumlarıda yorumlayabiliyor ama abartma gelme gitme kısımlarına onada inanmayın denendi yine aynı şekilde :)
DESTAN: Onu da zamanında çok beğenmişliğim vardır bilen bilir bende net çıkan şeyler onda olmuştur. Ama şunu fark ettim eğer eleştiri yapıyorsanız hemen tarz değiştiriyor, yada işte zaman girdi araya erteleme oldu falan diyo geçen söylediği neden ile şimdiki söylediği şey saçmalık ötesi farklıydı. Ama beni uyaran ve falı %70 çıkan kişilerden biridir. Ama şuan beğenmediğimi söylemek istiyorum.
ELİF: Elifin analizlerinide beğenirim, duygusal süreçleri iyi çözer ama oda arada fikir değiştirebiliyor yani işte öteleme yapabiliyor, Arzu gibi şuan farklı düşünüyor diyebiliyor. Ama iyi bir falcı oda
Bana en gerçekçi gelen Birsen, Arzu şuana kadar. Başkada yok o yüzdende falı bıraktığımı söyleyebilirim.
İnanın fal olayı tamamen safsataymış yani bunca zaman nasıl bu derece bu noktada kalıp hayatı kaçırmışım bilemiyorum dediğim gibi hayatıma baksaymışım ben zaten şuan istediğim cevapları sonuçları kendim bulurdum eylem yapardım fal ile bu süreçler hep beklemeye alınıyor çünkü gerçeği fal ile öğrenmeye çalışıyoruz doğru olsa bile falso çünkü sizi eylemeden ya uzak tutuyo yada zamansız eylem yapmanıza sebep oluyo yaşanacak olanlar yaşanmıyor ve sonucu hüsran oluyo geçikiyor herşey hatta terse dönüyor
Özellkile şu son dönemde bu büyü o şu bu bunlar okadar miğdemi bulandırdıki kendi kendime dedimki saçmalama bir tehlikenin içine sürükleniyorsun dikkat et dedim kendime Allahtan bunlara inanan mantığı önce tutan biriyimde inanmıoyrum inanın bana gerçek değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?