İstanbul'da Fal - Falcılar

Abartmiyorum Rita su ana kadar baktirdigim ve ani bu kadar net ve detayli bilen en iyi falciydi. Emin olamadigim sey dusunce mi okuyor gercekten ani mi biliyor? Benim bildigim ve emin oldugum seylerdi soyledikleri ve brkac yerde benim kafamda boyle olur dedigim seyleri soyledigi icin ben beyin okudugunu dusunuyorum.

Ben tarzini da sevdim, yasli olmasina ragmen geri kafali veya durumlari anlamayan biri degil, komik bir tarafi da var ve keskin bence anliyor guncel durumlari, terimleri vs. sosyal medyadan yurumek falan genclerin terimlerine hakim yani :)

Onu bende bilmiyorum düşüncemi okuyo ama söylediği ikişey mesela benim hiç düşünmediğim birşeydi ama farklı bir konu için şöyle düşünmüştüm bir insan bukadar detayı bilip bunda nasıl yanılabilir gerçeği bildiğim halde böyle baya bi kafamı kurcalamıştı o yüzden tamamen düşünce okuyoda diyemem okumuyoda diyemiyorum:) ama olumlu dediği hiçbir gelişme olmadı onu zaten hepimiz biliyoruz olumlular çıkmıyor :)

Suna bana başarılı gibi geldi bir defa baktırdım denemek için

Rita nerde bakıyor veya telefon bilgisi var mı ?

Neslihan Bakırköy sütlükahvede bakıyor ama telefondan da bakıyor diye biliyorum
Teşekkürler bir sorum olacak yıllar önce Avcılar’da neslihan vardı bu Bakırköy’deki neslihan ile aynı mı ? Başka birimi ? Bilginiz var mı ?

Merhabalar Edddh ben yeni uyeyim. 1 aya yakındır hemen hemen hepinizin falla ilgili yorumlarını okudum ve senin bu işlerle çok ilgili olduğunu gördüm zor bi dönemden geciyorum ve bana net cevap alabilmem için Birseni mi yoksa Arzuyu mu önerirsin? Bir de önerdiğinin telini yazabilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…