İstanbul'da Fal - Falcılar

Esma’ya baktırdım hiç ama hiç beğenmedim ben galiba neden beğenildiğini anladım olumlu şeyler söylediği için sanırım beğeniliyor. Zaten buradaki çoğu kişide böyle bir algı var falcı adam seni seviyo aşık derse nedense o falcı iyi oluyor.

Beğenmeme nedenime gelince. Benim ex için çok pişman olduğunu bana aşkından geleceğini sürekli beni düşündüğünü asla ölene kadarda olsa unutamayacağını vs vs gibi zırvalıklar söyledi ya arkadaşlar hadi seviyo diyelim beni burda bilen biliyor kişinin nasıl terbiyesiz ahlaksız bir adam olduğunu ve davranışlar sergilediğini üstelik adamın umurunda bile olmadığımı adamın beni kaile bile almadığını ( bunuda söyledim :)) zaten karakterinin nekadar zayıf olduğunu biliyorsunuz yani aklım mantığım var şükür hoş ben duygu beslemiyorum artık ama yani sırf bunları dedi diye iyi falcı diyemem yok şukadar ciddi ilişki yaşamışım külliyen yalan. Yok cinselliğimi özlemiş biri için diyo o bahsettiği kişinin elini bile tutmadım. İşte aynaya bakma kendini çok beğeniyorsun ya daha sayamayacağım alakasız olmayan şeyler birde sürekli kendini kapatmışsın işte mutsuzsun valla ben geçen sene daha mutsuz ve umutsuzdum bu sene şükür hiç öyle duygularım yok olmazda umarım bunuda falı bırakmaya bağlıyorum. Yani bana göre iyi bir falcı değil yağlayıp bağlayan biri okadar. Birçok kişiyle aynı cümleleri söylemiş üstelik :)) evet tutturduğu bazı detaylar var ama onların çok daha iyilerini duyduğum falcılar oldu ve çıkmadı
Nazik sevimli biri ama beğenmedim

Son düzenleme:
Aynı aynaya bakma saçmalığını bana da yaptı

Bana hiç olumlu şeyler söylemedi hatta seninle özelde konuştuk beni teselli etmiştin

Ben kendisine baktırmadım,daha doğrusu şöyle gelişti olay:
Yoğun bir gündü,fotoğrafları yolladım kendisine
Bir kaç kelime söyledi ki bunlardan biri,falda kocaman bir göz olduğuydu..banko dedim içimden ve emin olun göz falan da yoktu…
Biraz anlıyorum ben bu işden
Baktırmadım ben,arkadaşım baktırdı ve hiç beğenmedi ki bunu yazmıştım burada

Ayrıca,beğenip beğenmemek de kendi tasarrufumuzda değil mi
Burayı takip eden falcılar olduğunu biliyorum
Hatta bunlardan iki tanesi beni epeyi bir rahatsız etmişti
Şunu sormak isterim:eğer fikir paylaşımı yapamayacaksak bu platform neden var
Beni yazdıklarımın okuyanlar biliyor,tavsiye etmiyorum genel olarak
Bende Zeynep iyidir
Nihale bir senedir baktırmıyorum
Burçini eleştirmiştim ancak bir konuda yanılmasına rağmen verdiği vade tutmuştur ve çok gerçekçi bu da artı benim için
Epeydir baktırmıyorum,krizim tutarsa Zeynep’e baktırıyorum, cümlelerin aynısını duydum
İşyerinde trajik bir olay oldu,aylar öncesinden Zeynep söylemişti ve zaman kayıyor yani ileri bir vakit de oluyor dedikleri

Son düzenleme:
Ay bende az önce esma hanımı arayacaktım beğenmediğinizi şimdi görünce vazgeçtim. Evet bize gerçekçi falcı lazım en son burçinin söylediği çıkınca yıkıldım,belki güzel şeyler duymak isterim diye esma hanımı arıyım istedim ama eğer gerçekçi değilse vazgeçtim

Suna'yı denedin mi ?

Kızlar telefonda bakan bi falcının numarasını atar mısınız bana çok bunsldım biriyle konuşmam lazım epeydir de baktırmadım bildiğiniz birinin numarasını atar mısınız bana bi arayıp denemek istiyorum

Açıkcası çok etkili olmak istemem ama beğenmeme nedenimi detaylı şekilde anlattım ama denemek istersen dene.

:)) üstelik çok sıkıldım okadar dijitaldiki falın %90ı bende de kabalık olmasın diye kapatamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…