- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
Bu arada telefonda bakan Adalet’in dediği tarihte beklediğim kişi hikayeme baktı, çıkmış sayılıyor mu bilmiyorum ama numarasını kaybettimÇIKMAYAN FALLAR
Cafe bi Melek Sevgi muhakkak Ocak’ta iletişim olacak demişti, olmadı. (Şubatta barışma dedi)
Asmin Cafe Can Aralık ayında muhakkak 20 gün içinde iletişim olacak demişti, olmadı. (Şubatta tekrar iletişim ve barışma dedi)
Nakta’nın net verdiği tarihlerde hiçbir şey olmadı.
Telefonla bakan Nihal, Adalet ve Ayşe, Binnaz’da Zişan Işık, Tellwe’de Ronan net verdiği tarihlerde bir şey olmadı.
Laf Cafe Çiğdem kesinlikle Ocak’ta barışma olacak dedi, bırakın barışmayı iletişim bile olmadı.
Zeyder ve Zeynep Aralık’ta iletişim, Ocak’ta barışma dedi ancak ikisi de zaman konusunda yanılan ama dedikleri olan isimler. Bu arada ikisine tekrar fal baktırdım, vade ötelediler
burçinin bana baktığı fal birebir senle aynısıTÜM FALLAR
İstanbull Cafe Emre (İkisi de peş peşe yazacak, en geç 2 hafta)
Siner-ji Eray (11-18 Nisan öncekiyle iletişim, 2 hafta içinde diğeriyle iletişim, 9. 12. ayda koç boğa burcu yeni biri)
Kapriss Roza (16 Şubat netleşme, 8 Mart aşk, önceki baskın)
Kapriss Tasula (5-15 Şubat diğeri, önceki olmayacak, Mart’tan sonra çok iyi)
Fal Alem Zeyder (Ocak sonu Şubat başı diğeriyle barışma, öncekiyle Şubatta sadece iletişim)
Birsel (Şubat Mart iletişimler, belki 3. kişi)
Nihal (19-29 Ocak diğeri, 14 Şubat’a kadar önceki, 3. ay aşk belki 3. kişi)
Adalet (Ocak’ta 6’lı vadede P’li günde diğeri, Ayın 21’inde 22’li vadede önceki)
Binnaz Zişan Işık (Ocak diğeri, önceki olmayacak)
Zeynep (Vadesi çıkmayınca Mart ayına öteledi diğeri için, önceki için geç arayacak dedi)
Laf Cafe Çiğdem (Ocak diğeri, sonra bileklik ya da kolye hediye gelecek)
Geysu (Ocak Şubat, İkisi de peş peşe gelecek)
Mandal Cafe Toprak (Ocak Şubat)
BYV Falcı Aylin (5’li vadede diğeri, önceki olmayacak)
BYV FAMA (Şubat diğeri, Mart önceki, Temmuz 3. kişi)
Tellwe Ronan (3’lü vade diğeri, Ocak önceki)
Nazan (3-13 Şubat diğeri, Şubat sonuna kadar önceki, Nisan’a kadar aşk)
Ayşe (Ocak sonu diğeri)
Esma (2’li vadede diğeri, 1’li vadede önceki, 3’lü vadede mutluluk, 3. kişi de gelecek)
Yeliz (Şubat Mart’ta önceki, Şubat’tan sonra diğeri, Haziran’da 3. kişi)
Burçin (Mart sonu, Nisan başı karşılaşma ve konuşma öncekiyle, En geç Mart’ın ortasında diğeri yoklama yapacak ama sonrası kopukluk)
Zeyder (Şubat, Mart, Nisan, Mayıs haberleşme ve iletişim öncekiyle, Şubat’ta diğeriyle barışma, yazın yeni bir aşk ve yazın öncekinden adım)
Nursel (Şubat diğeri, karşılaşma öncekiyle)
Nakta (15 Mart’a kadar önceki olmazsa umudu kes)
İyi ki yazmışım buraya, zaten falını pek beğenmemiştim.burçinin bana baktığı fal birebir senle aynısı
Siz az önceki mesajda yazdığınız falları yeni mi baktırdınız ? Kaç gün içerisinde baktırdınız ?Tanıdığınız dua okuyan hoca vs. var mı? Falları boşuna baktırıyorum gibi hissediyorum, yardımcı olur musunuz kızlar?
Yaklaşık Aralık ayından beri baktırıyorum.Siz az önceki mesajda yazdığınız falları yeni mi baktırdınız ? Kaç gün içerisinde baktırdınız ?
Epey zaman ve para harcamışsınız bu iş için. Hoca vs isteyince sormak istedim sıkıntınız eski sevgili veya istediğiniz birisi falan mı ?Yaklaşık Aralık ayından beri baktırıyorum.
İstediğim birisi.Epey zaman ve para harcamışsınız bu iş için. Hoca vs isteyince sormak istedim sıkıntınız eski sevgili veya istediğiniz birisi falan mı ?
Hoca ne yapacak anlamadim, buyu icinmi soruyorsun? Normal gercek hocalar ne buyu yapar ne de fal bakar cunku, bereket duasi veya nazar duasi verirler veya kursun dokerler o kadar.İstediğim birisi.
Zeyder’in bana ilk falları full çıkmıştı, tavsiye ederim ama Rezzan Abla çıkmadı.Kizlar Zeyder iyi mi? Bayagidir ismini duyuyorum begeniliyor gibi geldi.
Büyü için asla değil. Kurşun döktürmek, kısmet açtırmak için soruyorum aslında.Hoca ne yapacak anlamadim, buyu icinmi soruyorsun? Normal gercek hocalar ne buyu yapar ne de fal bakar cunku, bereket duasi veya nazar duasi verirler veya kursun dokerler o kadar.
Batıl inanç ama başında kilit açmayı denedin mi kısmet açmak için ? Çok faydasını gören olmuş. İnternette nasıl yapılacağı yazıyor. Ben de henüz denemedimBüyü için asla değil. Kurşun döktürmek, kısmet açtırmak için soruyorum aslında.
Zeyder’in bana ilk falları full çıkmıştı, tavsiye ederim ama Rezzan Abla çıkmadı.
Batıl inanç ama başında kilit açmayı denedin mi kısmet açmak için ? Çok faydasını gören olmuş. İnternette nasıl yapılacağı yazıyor. Ben de henüz denemedim
Aaa gerçekten miO biraz tehlikeliymiş kilit yanlışlıkla kapanırsa bir şekilde sıkıntı :)
Aaa gerçekten mibilmiyordum bunu kilidi bir hafta tutup bi hafta kapanmazsa denize atacakmışsın. Ee denize attığımızda kapanabilir ama sanırım bir hafta açık kalırsa sorun olmuyormuş. Sonrasında kapanması ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?