- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
Kahve falı iyi.Kahve mi Tarot mu iyi ?
Kahve falı iyi.
Canım nerede yazıyor nasıl birşey o dediğin merak ettimBatıl inanç ama başında kilit açmayı denedin mi kısmet açmak için ? Çok faydasını gören olmuş. İnternette nasıl yapılacağı yazıyor. Ben de henüz denemedim
Ya ben bi ara yaprak dökümündeki hayriye hanımın kızlarına kısmet açmak için yaptığı kuşak sallayarak ip bağı çözmeyi yapmıştımBen karışmam bir ara bende düşündüm ama sonra vazgeçtimİyice araştırıp öğrenmek lazım
Google a yaz cnm çıkıyor başında kilit açma diye .Canım nerede yazıyor nasıl birşey o dediğin merak ettim
Fal Alem.Nasıl ilerliyor site üzerinden mi telefon numarası var mı ?
Dua okuyup yapıyormuşuz omu ahahaGoogle a yaz cnm çıkıyor başında kilit açma diye .
Evet o ama ben yapmadımDua okuyup yapıyormuşuz omu ahaha
Canım nerede yazıyor nasıl birşey o dediğin merak ettim
Esma ve dualarla bana burçin şunu oku bunu yap diye dualar vermişti adam dönmüştü hani büyü gibi değilde daha cok inancınıza göre dua okuyun. İşe yarıyor kesinlikle okumak etmek ama birazda inanç ve sabıt gerekiyorKızlar Gaziosmanpaşa’daki Birsel bana kilit getir demişti, bu yüzden mi acaba?
Nasıl yani şimdi kilit açıp duaya 600 mü dediler ohaaaOnu bilen birisi yapıyor ben bir kere sormuştum 600,00 TL demişlerdi :)
Fal Alem.
Ben onu denedim en yakın arkadaşım da denedi asla ama asla işe yaramadı bende hurafe oYa aslında çevirgel de işe yarıyor ama ben sonradan büyü gibi bir şey olduğunu öğrendim. Okuduğumda bilmiyordum ama
Ya aslında çevirgel de işe yarıyor ama ben sonradan büyü gibi bir şey olduğunu öğrendim. Okuduğumda bilmiyordum ama
Bende de işe yaramadıBen okudum dönmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?