İstanbul'da Fal - Falcılar

Batıl inanç ama başında kilit açmayı denedin mi kısmet açmak için ? Çok faydasını gören olmuş. İnternette nasıl yapılacağı yazıyor. Ben de henüz denemedim
Canım nerede yazıyor nasıl birşey o dediğin merak ettim

Ben karışmam bir ara bende düşündüm ama sonra vazgeçtim İyice araştırıp öğrenmek lazım
Ya ben bi ara yaprak dökümündeki hayriye hanımın kızlarına kısmet açmak için yaptığı kuşak sallayarak ip bağı çözmeyi yapmıştım ahhahaa ya düşündüm de şimdi ondan sonra kötü oldu hayatım.

Kızlar biraz önce Laf Cafe Kuzey’e fal baktırdım, geçmiş ve anlık analizleri mükemmeldi. Gelecek için beklemedeyim.

Kızlar Gaziosmanpaşa’daki Birsel bana kilit getir demişti, bu yüzden mi acaba?
Esma ve dualarla bana burçin şunu oku bunu yap diye dualar vermişti adam dönmüştü hani büyü gibi değilde daha cok inancınıza göre dua okuyun. İşe yarıyor kesinlikle okumak etmek ama birazda inanç ve sabıt gerekiyor

Ya aslında çevirgel de işe yarıyor ama ben sonradan büyü gibi bir şey olduğunu öğrendim. Okuduğumda bilmiyordum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…