İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana da yazar mısınız?

Evet o 7 gün okunuyor üst üste yani başlama günü fln da var cumartesi mi başlamak gerekiyor ne öyle bişeydi . Onun günü ve sayısı var.
Ben denedim 7 gün yaptım hatta ara verdim tekrar yaptım 7 gün daha asla sonuç
Vermedi hatta vermediği gibi daha da beter olmuştu aynısını arkadaşım yaptı hiç sonuç alamadj

Ben denedim 7 gün yaptım hatta ara verdim tekrar yaptım 7 gün daha asla sonuç
Vermedi hatta vermediği gibi daha da beter olmuştu aynısını arkadaşım yaptı hiç sonuç alamadj
Hmm anladım yani ben sonradan büyü vasfında olabileceğini öğrendim. Dediğim gibi yaparken bilmiyodum dua diye duymuştum. Ben 6 gün yaptım dönünce 7. Sini yapmamıştım. Sonra başka zamanlarda da yapmak istedim ama kendimi tuttum yapmadım. Çünkü büyü vasfında olduğunu öğrendim. Bir daha hiç okumadım . Pişman oldum okuduğuma öğrendince.

Bende büyü olduğunu suan öğrendim ama sanmam ya büyü değildir bence ama tabi doğrusunu Allah bilir. Ben fatiha suresinin son 2 ayetini ebcedime göre okudum bunu burcin önerdi bana biseyler daha verdi ama baya oldu yapmıyorum sonuç almıştım bundan. Çevirgelden alamadım mesela

Diyarbakır’da hazreti Süleyman camisi vardı,çok seneler önce gitmiştim ben
İş için ve olmuştu
Orada da kilit alıyordunuz,elinizdeki kilidi herhangi biri açıyordu asma kilitdi

TÜM FALLAR

İstanbull Cafe Emre (İkisi de peş peşe yazacak, en geç 2 hafta)

Siner-ji Eray (11-18 Nisan öncekiyle iletişim, 2 hafta içinde diğeriyle iletişim, 9. 12. ayda koç boğa burcu yeni biri)

Kapriss Roza (16 Şubat netleşme, 8 Mart aşk, önceki baskın)

Kapriss Tasula (5-15 Şubat diğeri, önceki olmayacak, Mart’tan sonra çok iyi)

Fal Alem Zeyder (Ocak sonu Şubat başı diğeriyle barışma, öncekiyle Şubatta sadece iletişim)

Birsel (Şubat Mart iletişimler, belki 3. kişi)

Nihal (19-29 Ocak diğeri, 14 Şubat’a kadar önceki, 3. ay aşk belki 3. kişi)

Adalet (Ocak’ta 6’lı vadede P’li günde diğeri, Ayın 21’inde 22’li vadede önceki)

Binnaz Zişan Işık (Ocak diğeri, önceki olmayacak)

Zeynep (Vadesi çıkmayınca Mart ayına öteledi diğeri için, önceki için geç arayacak dedi)

Laf Cafe Çiğdem (Ocak diğeri, sonra bileklik ya da kolye hediye gelecek)

Geysu (Ocak Şubat, İkisi de peş peşe gelecek)

Mandal Cafe Toprak (Ocak Şubat)

BYV Falcı Aylin (5’li vadede diğeri, önceki olmayacak)

BYV FAMA (Şubat diğeri, Mart önceki, Temmuz 3. kişi)

Tellwe Ronan (3’lü vade diğeri, Ocak önceki)

Nazan (3-13 Şubat diğeri, Şubat sonuna kadar önceki, Nisan’a kadar aşk)

Ayşe (Ocak sonu diğeri)

Esma (2’li vadede diğeri, 1’li vadede önceki, 3’lü vadede mutluluk, 3. kişi de gelecek)

Yeliz (Şubat Mart’ta önceki, Şubat’tan sonra diğeri, Haziran’da 3. kişi)

Burçin (Mart sonu, Nisan başı karşılaşma ve konuşma öncekiyle, En geç Mart’ın ortasında diğeri yoklama yapacak ama sonrası kopukluk)

Zeyder (Şubat, Mart, Nisan, Mayıs haberleşme ve iletişim öncekiyle, Şubat’ta diğeriyle barışma, yazın yeni bir aşk ve yazın öncekinden adım)

Nursel (Şubat diğeri, karşılaşma öncekiyle)

Nakta (15 Mart’a kadar önceki olmazsa umudu kes)

Laf Cafe Kuzey (Öncekiyle 25 Şubat’a kadar iletişim, sonrası yüz yüze görüşme, beyaz arabada buluşma ve sevgililik, diğeri 15 Şubat’a kadar adım atacak)

Sütlü Kahve Neslihan (Önceki başkasıyla evlenecek ama 8 Şubat’a kadar ümitsiz mesaj atacak, diğeri 8 Mart’a kadar dönecek, oğlak burcu, yönetici, maddiyatı iyi, A L M harfleri olan 3. kişi Nisan’da tanışma ve bu kişiyle 2023 Haziran’da evlilik)

Kilit demişken seneler önce kuzenim taksimde bir kiliseden anahtar almıştı hatta boynunda taşıyordu ama sonuç alamadı iş için istiyordu

Kızlar bu listeden falı çıkan kimler var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…