İstanbul'da Fal - Falcılar

ya ben ne doğruysa onu düşünmek istiyorum. Bazı cafe politikalarında insanların arası bozulmasın diye kötüniyetli kişileri ( haset, vs... ) söyletmiyorlar diye düşünüyorum. Gerçi Zeynep Hanım bana fikirlerini gayet iyi açıkladı düşündüğüm kişilerin ama yaptığını bildiğim bir şeye yapmamış dedi. Belki regl olduğum için tam bakamamıştır bir daha gidip baktırıcam yakında ben memnun kaldım.

eger herkes memnun kalsaydı zeynep hanım'dan, neredeyse kendımden suphe edıp tekrar gıdecektım... cunku doluya koyuyorum olmuyor, bosa koyuyorum dolmuyor, herhalde bende bır anormallık var dedım... herkes memnunken sana nıye cıkmıyor dedım... neyse gerek kalmadı gıtmeme.

ben de serhan hanım a gittim ama anlatıldıgı kadar iyi değildi.cok fazla yorum yapıyor gibi geldi bana.

evet çok fazla yorum yapıyor ve karışık anlatıyor. gerçi kötü şeyler söylemedi ama, sohbet sırasında ağzından iyi laf alıyor. dimi güzelim, ha? öyle değil mi? böyle bişey var neymiş söyle bakalım...üffffffffff....ağzından çıkacak evet ya da hayıra göre yorum yapıyor. şöyle bir düşününce parama yazık oldu diyorum. :95: neyse frekanslarımız tutmadı diyelim.

benım cezam da bitmiş hemen haftasonu etkinliklerimi yazayımmm..

içimde kalmasın diye angels daki Zeynep e gittim.Ilk basta yaptıgı aıle hayatım ve işimle ilgili çok iddialı açılımlarda bulundu çok keskin şeyler...olurmu bilmem olursa söylerim...

Ancak özel hayatımla ilgili şu an ki yada geçmişteki kişileri bilemedi,ne isim.ne tarif,ne de karekter
Hadı olmadı ben sordum o söyledi ama o kadar kart acmasına ragmen bir tane elle tutulur yorum çıkmadı......

Daha sonra meşhur Serhan ablayla bulustuk,ılk arkadasım baktırdı onun falını dınleme fırsatı buldugumdan baktırmama gerek kalmadı...

Yanı ne dıyeyım su an yok,geçmiş yok o da ablalardan birde ısrar edıyo olmıycak seyler ıcın ama kartta çıktı diye neyse sonuc böyle olunca ben doğal olarak baktırmadım...

Gelecek cıkıyo denmiş ama bende anı ve gecmısı bılemeyınce isim ya da harf veremeyınce zaten ben faldan kopuyorum ve bana gelecek degılde şu an ki düşünceler lazımm....

Son 3 haftadır her yeni falcı hüsran baktırmayı düşünmüyorum artıkk bir tek elmira kaldı aklımın ucunda

Ve kafadan 3 tane cok ıyı dıyebılecegım kısı varken ve o kadar cok fal baktırmısken 1 tek kişi bile şu an yaşadığım ve içinde bulunduğum durumu bilemedi....Hemde bu kişi hayatımın içinde olan bir kişiyken bile kimse olucakları göremedi

Bu Kişi hakkında tek yorum yapan ve hayatımda gören Şengül,Batu ve Burcu idi......Ama yinede yaşananları bilemediler...

Slm arkadaslar, bana elmiranın numarasını atan arkadasa cok teşekkür ederim.telefonda baktırdım. hesabına parayı yatırdıgım an 1 saat sonra bana ranadevu verdi. acılımı oldukca uzun du yaklasık 1 saat kadar baktı ve gercekten doyurucu bir faldı bilemedigi hic olmadı desem yeridir.. ben cok begendim elmirayı..herkes de isim cıkartamıyormus ama benimki zor olmasına ragmen pat diye söyledi cok sasırdım.benim bilip ama kabul edemedigim gerceklerle yüzleşmemi sagladı bu adamdan bi cacık olmaz dedi ki ben zaten bunu biliyordum ama işte sevgi ya kabul etmek istemiyordum ama sagolsun elmira öyle güzel anlattıki sanki hep benimle berabermiş gibi.. cok uzattım ama napayım cok etkilendim!!.fiyat 60 lira ama, her kurusuna deger bence. bu benim fikrim tabii... gönül rahatlıgı ile tavsiye edebilirm.amac burda zaten iyi veya kötü falcılarla ilgili tecrübelerimizi paylasmak değilmi...

İlk defa gelecekle ilgili dedikleri çıkan bir falcı buldummmm

1 ay önce Kadıköy Nostradamustaki Mineye baktırmıştım..Geçmişi ve şuanı en ince ayrıntısına kadar anlatmıştı ayrıca kişilik analizleri de süperdi. Ve gelecekle ilgili söylediği şeyler içinde 1,5-2 aylık gibi zaman vermişti. Veeeee dediği 2 şey oldu şuanda... Ama esas merak ettiğim şey için 1 aylık bir zamanım daha var..O da çıkarsa artık mineyi hediyelere boğmayı düşünüyorum..

Ama gerçekten o kadar falcı gezen biri olarak, ilk defa gelecekle ilgili tahminleri tutan bir falcı buldum. Artık bundan sonra ona gitmeyi düşünüyorum. İnşallah o çok istediğim şeyde çıkar yaaaa

Bence zeynebe filan gitmeden önce mineye de bir uğrayın derim..

selam kızlar üsküdardaki perihan faciasından sonra fal baktırmam artık demiştiim fakat yakınlarımın ısrarı ile bakırköyde enfale gittim kesinlikle daha önceden neden gitmedim diye çok üzüldüm aylar önce niyetlenip kapısına kadar gidip dönmüştüm neyse kendisiyle ilgili görüşlerime gelince geçmiş konusunda kesinlikle çok iyiydi hatta bu güne kadarki en iyi tahmini yapan oydu yaşadığım olayları zamanı zamanına bildi.dolayısıyla geçmişte yaşadıklarımla bağlantılı olduğundan şu andaki durumumuda çok iyi bildi gelecek içinde tabiki şimdiden bir şey söyleyemem görücez ama duymak istediğim şeyleri söyledi bu arada isimler konusunda gül ve yiğite göre kat kat iyiydi

enfal bakırköyde nerde kısslar ne kadara bakıo acaba??

Almira cafe de bakıyor bkırköyde shile inerken kemal tancayı geçtikten sonraki sokakta dışardan ev yemekleri yapan bir yere benziyor görünce şaşırma çünkü ben ilk gittiğimde burası değildir herhalde deyip geri dönmüştüm çünkü bu arada Enfal randevuyla çalışıyor sana nosunu özelden atarım bu arada yanında sormak istediğin kişinin resmi olursa iyi olur resimde soruyor çünkü:93:

çok açıklayıcı olmuş gecenin bu saatinde değer verip yazdığın için çok teşekkür ederim tatlım..özelden attığın msjı da aldım en yakın zamanda gidicem yorumlarımı yazarım..inşallah bilir benim falımıda:)

aynen banada öyle oldu söyledikleride çıkıyor yavaş yavaş fal işi elektrik işi diyorum takılmayalım kim beğenmiş kim beğenmemiş bende beğendim gayet memnun kaldım tuttu elektriğimiz demek ki ...

mine telefondada bakıyor fal.dün gece baktırdım...hesabına para yatırdım bugun..cafeye gitmeye üşenenlere özelden telefonunu verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…