aslında onu bilmesi bile iyi oduğu hakkında fikir verebilir. bakalım diğer gidenler de hemfikir olursa serhan yerine zeynebe giderim. bu arada negatif söylemesini mi istiyosun anlamadım ki. ne güzel işte, seni olumlu düşünmeye teşvik etmiş. neyi peşindesin sen bakiiiimm
Arkadaslar bende nostradamus Zeynep e gıttım,gıdenler memnun kalmıs dıye oncelıkle şunu söylemeliıyımki,Ben gıttıgımde önümde 3 kişi vardı orada calısan kasadakı cocuk oyle demişti ama yaklasık 1.5 saate yakın bekletıldım..Ustelık ben soylemesem benı ve arkadasımı almayacaklardı..Acıklamalarıda suydu RANdevuyla gelen 3 kısı olmus,OYSA ben telden arayıp SIRANIN OLMADIGINI OGRENMEM UZERINE GITMISTIM..Bastan Bır ANTIPATI DUYDUM OZELLIKLE O COCUGA..dıkkat edın basınıza gelmesın sızınde..Söyle dıyım Zeynep hanım bana hıc olmayan bırkac yorum yaptı Yanı hanı yasamadgım bısey Nısanlımla ılgılı..Yok Hayır OLMADI oyle bısey dedım Banada REGl mısın dedı..Oysakı degıldım,neyse bır kac bırsey tutturur gbı oldu ama Hanı benm ıstedıgım gbı su tarıhte su olacak bu tarıhte boyle olucak fln demedı..haavada kaldı bırcok bısey bekledıgım bısey var olursa yazarım..Onun dısında,Ben 25tl ye degecek bır fal olmadıgı kanaatındeyım..Sıradandı,ama soyledıgı bıkac bısey cıkarsa yazarımm sızlere..Daha once baktırıp zeynep' e,Soyledıgı bırseyı Yaşamış olan varmı.?:44:
bende bahsetmişimdir biri daha öyle...evet mine nostradamusta tarot bakar bayada iyi bakar....haftasonları çalışıyor ama birde sanırım bu hfta caddede olan şubede..arayıp sormak lazım[/QUOTE
cafeyi aramak lazım ozaman.aslında şöyle iyi tarot bakan birini bulsam. şööyle 2012 ye kadar ama nerdeee.:97: çok sık tarot baktırmak istemiyorum çünkü.
ben de serhan hanım a gittim ama anlatıldıgı kadar iyi değildi.cok fazla yorum yapıyor gibi geldi bana.
Elmira sana telefonda tarot mu baktı?
enfal bakırköyde nerde kısslar ne kadara bakıo acaba??
:84:
ya birşey diycem yanlış anlaşılmasın ama aynı serhan hn. kadıköy ümraniye üsküdara gelen kısa boylu 45-46 yaşlarında toplu bir bayan. sen asla birşey deme önce ben söyliyeyim dedi.asla yorum yaptırmadı.her dediğini tutturdu. 25 tl. ay çıldırıcam valla.
nostradamus mine den çok bahsediliyor .siz gittinimi ona? yalnızca haftasonları bakıyomuş 25 tl
mine telefondada bakıyor fal.dün gece baktırdım...hesabına para yatırdım bugun..cafeye gitmeye üşenenlere özelden telefonunu verebilirim.
mine telefondada bakıyor fal.dün gece baktırdım...hesabına para yatırdım bugun..cafeye gitmeye üşenenlere özelden telefonunu verebilirim.
baktırdıktan sonra mı parayı yatırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?