İlk defa gelecekle ilgili dedikleri çıkan bir falcı buldummmm
1 ay önce Kadıköy Nostradamustaki Mineye baktırmıştım..Geçmişi ve şuanı en ince ayrıntısına kadar anlatmıştı ayrıca kişilik analizleri de süperdi. Ve gelecekle ilgili söylediği şeyler içinde 1,5-2 aylık gibi zaman vermişti. Veeeee dediği 2 şey oldu şuanda...Ama esas merak ettiğim şey için 1 aylık bir zamanım daha var..O da çıkarsa artık mineyi hediyelere boğmayı düşünüyorum..
Ama gerçekten o kadar falcı gezen biri olarak, ilk defa gelecekle ilgili tahminleri tutan bir falcı buldum. Artık bundan sonra ona gitmeyi düşünüyorum. İnşallah o çok istediğim şeyde çıkar yaaaaBence zeynebe filan gitmeden önce mineye de bir uğrayın derim..
Almira cafe de bakıyor bkırköyde shile inerken kemal tancayı geçtikten sonraki sokakta dışardan ev yemekleri yapan bir yere benziyor görünce şaşırma çünkü ben ilk gittiğimde burası değildir herhalde deyip geri dönmüştüm çünkü bu arada Enfal randevuyla çalışıyor sana nosunu özelden atarım bu arada yanında sormak istediğin kişinin resmi olursa iyi olur resimde soruyor çünkü:93:
cok sasırdım! mineye 4 kişi gitmiştik ve hiç birimiz begenmedik.. hatta o kadar pişman olmuştukki taa karsıya gecip o kadar zamanı bosa harcadıgımıza cok ilginc!!! yani gitmemiş olsaydım eger bende diger arkadaslar gibi senin bu yazına merak ederdim...benim fikrim hic degmez o kadar yola madem burda fikir paylasılıyor buda benim fikrim. elektirik meselesi diycem ama, 4 ünedemi tutmaz elektirik..saskınım..
Valla canım doğrusunu söylemek gerekirse, bende burada tavsiye edilen falcıların hemen hemen hepsine gittim. Hiçbirisi de istediğim gibi değildi..Bırak geleceği, geçmişi bile bilemeyen falcılar gördüm..Hatta bende senin gibi çok şaşırmıştım bunların neyini beğenmişler diye.
Mineye de bilerek gitmedim tamamen tesadüf oldu. Kafenin önünden geçerken bi baktırayım bakalım dedim. Ama o kadar falcı gezen biri olarak, bu kadar güzel bakan birini görmedim.
Dediğin gibi elektrik meselesi bu..Belki siz gittiğinizde gününde değildi..Konsantre olamadı. Bilemiyorum.. Sonuçta fal bu..Size göre kötü, bana göre iyi..
mine telefondada bakıyor fal.dün gece baktırdım...hesabına para yatırdım bugun..cafeye gitmeye üşenenlere özelden telefonunu verebilirim.
Bana en yakın yer taksim.
Symbol'e gidicem.
tarık ordaydı di mi ?
dedikleri çıkar mı bilmem ama ruh halim çok kötü seans gibi düşünün acilen ihtiyacım var.
Bana en yakın yer taksim.
Symbol'e gidicem.
tarık ordaydı di mi ?
dedikleri çıkar mı bilmem ama ruh halim çok kötü seans gibi düşünün acilen ihtiyacım var.
son 4 ayda baktırdıgım o kadar faldan sonra şengüle yılın falı ödülünü veriyorum
gelecek cıkmadı dıyemem ben cunku sanırım rahat durmayarak gelecegı baya bı etkılıyorum:27
Cadı kız günaydın ve hoşgeldin.... Burayı karıştırdığın yetmezmiş gibi :13:kendi hayatını da karıştırıyorsun anladığım kadarıyla. Bu kadar yaramazlık yapma tatlım. Sonra çok üzülüyorsun. Burada fal ve falcı yorumu yapan bazı kişiler, gerçekten artık fal konusunda oldukça kıdemli olmuşlar. Buna sen ve ben de dahiliz tabii. Ve falcıların karşısına geçtiğimiz zaman onların kart ya da fincana bakışlarından bize soru soruş tarzlarına göre nasıl olabileceklerini anlayabiliyoruz. O derece yani. Bu hem iyi hem de bir açıdan kötü. Bence, senin de yaptığın gibi falı geleceği şekillendirmek amacıyla değil de aslında bilmek isteyip de bilemediğimiz şimdi ve geçmişle ilgili bilgilenme açısından baktırsak sanki daha olumlu sonuçlar alırız gibime geliyor.
canım merhaba,gördüğün gibi baktırmıycam diyip diyip baktırıyorum ama hepsı fos çıkıyor.
şimdi iyi falcı sana soru sormadan bildiğini anlatır hatta konusmana fırsat vermez senden medet ummaz
yani iyi falcı burc soler hadı ısım bılemedı harf soyler tıp tarıf eder karekterı anlatır
gecmıs beklerım sole olmus bole olmus dıye anı anlatır karsındakının hıslerını anlatır
ama bu ablalar elmırada bunlara dahıl serhan,semra,zeynep angels,nesıbe bunlar anacım hıcbı bılgı yok yol var kus var bocek var sonrada sana anlattırıp yorum yapıyolar ee bunu bende yaparım ama
bunun ıcın elmıraya 60 tl vermeye gerek yok kı ama ben gayet sakın dınledım kadını napayım
ıyı fal dınlemeyı özledim gercektenn
bunları begenen arkadaslar vardır bısı dıyemem ama benım fal anlayısım 3 vakte arayacak degıl cunku arama sansı herzaman vardır zaten bana anı solesın
katılıyorum sana:)
bu saydıklarının arasından bende nesibe'ye gitmiştim..çok kötü idi.falın içersinde 2 kere fikir değiştirmişti ...bide bu olumsuzların arasına ben bide b.köy deki seyhan hanım'ı katıyorum.ifade aynen şöyle:3 vakte kadar olacak,falın da kuş var yok tavuk..yok vs vs...ama olumlu:)!!! bu falı herkes yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?