İstanbul'da Fal - Falcılar

söyledikleri çıkan bi falcı arıyorum.yeter artık harcadığım paralara yazık...

bana enfalin numarasını gönderen arkadaslara teşekkür ederim..gider gitmez yorumlarımı paylasacagım.

elmira ya 2 gün önce tel de baktırmış; ve tavsiyesiyle dün akşam 2 arkadasını göndermiş ve bu arkadaslarında bizzat memnun kaldıklarına sahit olmus biri olarak bende nacizhane fikrimi belirtmek istedim.. ne bende nede arkadaslarımda öyle böcek, kus at vs hic böyle bir yorum yapmadı.bize gayet profosyonel baktı ve bana ismi pat söyledi digerlerinede blmiş. sezarın hakkını sezara vermek lazım.. yine dedigimiz gibi frekans meselesi de olabilir ama ben inanamıyorum onun amatörce kus var börtü böcek var diyebilcene..zaten kadın kendisi en başta daha fala başlayıp kartları açmadan herkesde isim göremediğini ama görürse söyliceni söylüyor.bana çok zor olan bir ismi pat diye söyledi.harf flanda sormadı.
artık şundan kesinlikle emin oldum ki fal olayı her insanda aynı sonucu vermiyormuş gerçekten..
örnegin mineye 4 kişi gttik gttiğimize bin pişman olduk.ama burda onu begenen insanda çok.
elmiraya 3 kişi baktırıdık ve falın sonunda hepimiz kadına bravo dedik.
ama bugünde böyle bir yorum grüncede bende yorum yazma geregi duydum.

bende 2 kısının tavsıyesı üzerine baktırmıstım onlarda da ısım bılmıs...... ama begenmeyen bırısı daha vardı bildiğim.... neyse sonucta ısım ı gectım,ne burc,ne tıp tarıfı,ne karekter hıcbırsey yoktu.kus böcek demedi yol var dedi mesela...ama 15 tllık falların yanında asla 60 tl lık bır fal degıldı.Bildi diyebilecegım hiçbirşey olmadı baktım olmuyo ben anlattım o bana yorum yaptı bende acıkcası çok hayal kırıklıgına ugradım.bana yasam kocu lazım değildi çünkü.....ısrarla hayatımdakı bır ınsanla bırlıkte olucagımı soyledı cocuga karsı bos degılsın dedı sankı ben ıstemıyomusum gıbı cocugu... evet de o kadar kesın nedenlerden olamayız kı bırlıkte ben de ınsallah dedımm..şunu sec otekını secme dedı kadın ıyınıyetlı olabılır ama fal böyle olmaz

bir tipini tarif et,hadı ısım goremedın harf sole,ıkı kısıyı bana ayırt et...
düşüncelerini sordum karekterlerı dogru anlatamadı kı onu anlatabılsın...
ışımı bılemedı,pek gelecek tahmını yapamadı
yanı sonucta o ablaların bahsettıgı kuşlu böceklı fallardan farklı degıldı
yanı yorgun olabılır ama yınede sonucta verılen bır bedel var karsılıgını beklerdım....
ve o kartlarla daha önce yaş çıkaran tip tarif eden benle yasamıs gibi olayları anlatan sanki tanıyomus gibi karekterini duygularını anlatanların yanında gerçekten çok kötüydü

Ama dediğim gibi başkasına iyidir onu bilemem ben yaşadığımı anlatıyorum....

bu arada ben de tel de baktırmıstım,yanına giden arkadas mennun kalmadıgı ıcın telde baktıranlar memnun oldugu için telden baktırdım....

arkadaşlar birde benim merak ettiğim dejavu neşe hanım'a fal baktıran oldu mu ? ben baktırmıştım söylediği zamanların ilkinde iddialarının benzerini yaşadım (iddia diyorum çünkü çok kendinden emin bakıyor) diğerlerini bekliyorum ama imkansız gibi onlar.

giden varsa paylaşır mı acaba aranızda?

Evvveetttt.........:44: Sanırım güzelim seninle elektiriği tutmamış Tip tarif edip sanki yaşıyormuş gibi anlatan kim ki? Ona baktıralım o zaman

Evvveetttt.........:44: Sanırım güzelim seninle elektiriği tutmamış Tip tarif edip sanki yaşıyormuş gibi anlatan kim ki? Ona baktıralım o zaman

Neşeye baktırdım ben 2 yıl önce çok iddialı konusmustu şu tarihte şu olacak diye ama olmamıstıben orda Yiğiti begenırım

bana içinde bulunduğum cendereyi en iyi ifade eden tip yas karekter her anlamda şengüldü
ama ben onun secıcen dedıgı kısıyı degıl secmıycen dedıgı kısıyı sectım
gelecek henuz cıkmadı cıkacak gibi de değil ama gercekten cok iyiydi ama mesela elmırayı begenen arkadasım şengülü çok iyi bulmadı

angel_edalım yukarda yazdıklarımı sakın eleştiri falan algılama olur mu? yazdıktan sonra aklıma geldi, yanlış anlaşılmasın diye yazayım istedim tekrar.

gerçekten öyle yaşamış gibi falan anlatan varsa çok fal baktırasım var bu aralar yine

yok yanlıs anlamadım anlamadım da ıste bana yasamıs gıbı anlatan sana anlatamayabılıyor galıba
su elmıra olayında oldugu gıbı ne bılıyım ıstee...istersen dene şengülü bişi kaybetmezsın...

arkadaşlar yakın zaamanda enfale giden var mı ? 25 tlymiş çok para. randevu aldım ama vermeden önce bi size danışayım dedim. geçen sayfalarda iyi diyenler vardı gerçi. hep çoğunluğun fikriyle gidiyorum. son bi o kaldı. onu da deneyeyim diyorum.

yarın bi yoldaş bulsam tarık ya da şengüle gidicem
ya da gecen yıl baktırdığım ayşegülü bulursam ona 3 kafe yan yana ve karsılıklı ama suç ortağım yok
niye benim arkadaslarım falı sevmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…