- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
Ben kendisini çok beğendim.Laf Kafe Kuzey'i ilk defa duydum
Ayın biri kilisesi var unkapanın da,orada da anahtar alıyorsunuz ve Dilek tutuyorsunuzKilit demişken seneler önce kuzenim taksimde bir kiliseden anahtar almıştı hatta boynunda taşıyordu ama sonuç alamadı iş için istiyordu
Aaaa biliyorum orayı ama siz anahtarı aldıktan sonra 3 kere mi gittiniz kiliseyi üçlemek gerek diyorlarAyın biri kilisesi var unkapanın da,orada da anahtar alıyorsunuz ve Dilek tutuyorsunuz
Benim dileklerim kabul olmuştu
Kabul olunca,kiliseye gidip bir şeyler dağıtıyosunuz
Nişantaşı sosyetesi oradaydı
Ne ile ilgili dilekleriniz kabul olmuştu? Ne kadar sürede olmuştu mesela?Ayın biri kilisesi var unkapanın da,orada da anahtar alıyorsunuz ve Dilek tutuyorsunuz
Benim dileklerim kabul olmuştu
Kabul olunca,kiliseye gidip bir şeyler dağıtıyosunuz
Nişantaşı sosyetesi oradaydı
Ay çok teşekkür ediyorum tam benlik olduHayır dileklerim kabul olunca gittim ben
Beraber gidelimAy çok teşekkür ediyorum tam benlik olduen yakın zamanda gidiyim
Yazmam doğru olmazNe ile ilgili dilekleriniz kabul olmuştu? Ne kadar sürede olmuştu mesela?
Ahaha bencedeeeBeraber gidelim
Gidin ve oradaki şifalı Sudan alınAy çok teşekkür ediyorum tam benlik olduen yakın zamanda gidiyim
İçmemizmi gerekiyor? Ay kusura bakmayın çok sordum amaGidin ve oradaki şifalı Sudan alın
Beni de alınAhaha bencedeee
Ben içmiştim ve biraz da banyoda suya katmıştımİçmemizmi gerekiyor? Ay kusura bakmayın çok sordum ama
Çok teşekkür ederim bende öyle yapiyim gittiğimde.Ben içmiştim ve biraz da banyoda suya katmıştım
Kendim böyle yaptım,kimse demedi bunları
Canım benim yaMerhaba arkadaslar, bende coooook baktirdim, hepsi fiyaskoydu. Gulay, Iranli Hatice, inanin okadar para doktum bosuna, haram olsun. Bide sayfalara girip kendileri yorum yapiyorlar yok ben gittim cok iyiydi falan filan diye. En sonunda birini buldum, yildizname baktirdim. Bu bayan cok iyi bakiyor. Fal yada tarot baktirmadim, sadece yildizname. Neyse isteyenler icin: ... Fiyatini ablaya sormaniz lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?