İstanbul'da Fal - Falcılar

Bende riya düşünüyorum ama burada kimi düşünsem bir taraf evet çok iyi derken diğeri saçmaladı diyor

Kilit demişken seneler önce kuzenim taksimde bir kiliseden anahtar almıştı hatta boynunda taşıyordu ama sonuç alamadı iş için istiyordu
Ayın biri kilisesi var unkapanın da,orada da anahtar alıyorsunuz ve Dilek tutuyorsunuz
Benim dileklerim kabul olmuştu
Kabul olunca,kiliseye gidip bir şeyler dağıtıyosunuz
Nişantaşı sosyetesi oradaydı

Ayın biri kilisesi var unkapanın da,orada da anahtar alıyorsunuz ve Dilek tutuyorsunuz
Aaaa biliyorum orayı ama siz anahtarı aldıktan sonra 3 kere mi gittiniz kiliseyi üçlemek gerek diyorlar

Ne ile ilgili dilekleriniz kabul olmuştu? Ne kadar sürede olmuştu mesela?

Kızlar ev para maddiyat vb konularda iyi bilen falcı kim var aşk meşkten ziyade

Merhaba arkadaslar, bende coooook baktirdim, hepsi fiyaskoydu. Gulay, Iranli Hatice, inanin okadar para doktum bosuna, haram olsun. Bide sayfalara girip kendileri yorum yapiyorlar yok ben gittim cok iyiydi falan filan diye. En sonunda birini buldum, yildizname baktirdim. Bu bayan cok iyi bakiyor. Fal yada tarot baktirmadim, sadece yildizname. Neyse isteyenler icin: ... Fiyatini ablaya sormaniz lazim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde hayatta boyle yorumlar birakmam ama dedigim gibi; madur olmayin diye. Sirf bunun icin üye oldum. Bu abla kahve, tarot, ayna fali falanda bakiyo ama dedigim gibi ben sadece yildizname baktirdim. Reklam yapmiyo ayrica, yani instagram sayfasi falanda yok.

Canım benim ya
Numara paylaşmıyoruz burada,hani yenisin bil istedim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…