- 23 Aralık 2021
- 243
- 266
- 23
- 43
Soyadi olsa hemen bulurdum ama bu sekilde biraz zor yani semt degistirdiyse değiştirmediyse yine de bulurum yarin bir bakacagimYıldıztabya hatta karakola yakındı bız polislere sormustuk buralarda bı falcı elmas varmıs nerede demıstık tarif etmıslerdısadece adını biliyorum
Tabi umarim hala yaşıyordur yillar olmus malumSoyadi olsa hemen bulurdum ama bu sekilde biraz zor yani semt degistirdiyse değiştirmediyse yine de bulurum yarin bir bakacagim
Düştüğümüz hallere bakar misinizYıldıztabya hatta karakola yakındı bız polislere sormustuk buralarda bı falcı elmas varmıs nerede demıstık tarif etmıslerdısadece adını biliyorum
Bu aradığım elmas. İşte bakın bu kadın kesinlikle o!Düştüğümüz hallere bakar misiniz
Bana gecen gun bulalim dediğin kadin miBu aradığım elmas. İşte bakın bu kadın kesinlikle o!
Evet oBana gecen gun bulalim dediğin kadin mi
Meşhur yıldıztabydaki kadın buBana gecen gun bulalim dediğin kadin mi
Ay nasıl makbule geçer. Bulabiliyorsan bul hayatım test edildi onaylandı bu kadınBen yarin biraz ugrasicam umarim olumlu haberle donerim
Annen soyadi hatirlamiyor muİşte bakın hepsi hikaye,tüm falcılar hikaye gidebiliyorsanız bulabiliyorsanız bu kadını bulun. Kadın 27 senede yaşanacakları bildi. Gidebilen gitsin
Sadece hatırladığı yıldıztabyada gece kondu gibi bir evdi kadın yeni doğum yapmıştı sene 1994 tü ve kesinlikle 3 harflileri vardı tarot marot öyle garip seylerle bakmıyordu dediAnnen soyadi hatirlamiyor mu
Ama adini hatirliyor degil mi Elmas diyor yaniSadece hatırladığı yıldıztabyada gece kondu gibi bir evdi kadın yeni doğum yapmıştı sene 1994 tü ve kesinlikle 3 harflileri vardı tarot marot öyle garip seylerle bakmıyordu dedi
İsmini hatırlamıyor asla zaten ordan bunlar mors olarak çıkmışlar kadın bunlara olumsuz konusunca önemsememişler ama az önce burdan bi arkadasla konuştuk 27 sene evvel yeni doğum yapmış bir kadından bahsediyoruz yaşı tutuyormu dedim evet tutar dedi,o kendisi gördüğü içinAma adini hatirliyor degil mi Elmas diyor yani
Keske soyadi olsa tüm sulalelesini bulurdukSadece hatırladığı yıldıztabyada gece kondu gibi bir evdi kadın yeni doğum yapmıştı sene 1994 tü ve kesinlikle 3 harflileri vardı tarot marot öyle garip seylerle bakmıyordu dedi
Bizimkiler saflar ne isim ne cisim ne soyad hicbisey hatırlamıyor tek bildiği yıldıztabya ve kadın 3 harfliymiş lohusayken karışmış o yüzden de çok iyi bilirmişKeske soyadi olsa tüm sulalelesini bulurduk
Ben buldum demekkiBu aradığım elmas. İşte bakın bu kadın kesinlikle o!
O zamanlar 30 olsa şuan 57 vardır. Maksimum 60 baz alıyorum ama giden arkadaş daha iyi bilirKadin su an ellili yaslarda o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?