- 23 Aralık 2021
- 243
- 266
- 23
- 43
Dün mislina ya ben de tarot fali baktirdim bana ya bunu nasil bildi diyebilecegim hicbir sey soylemedi hep israrla papaz fali baktırmami önerdi 300 tlYa uzun vade verdi o yüzden birşey diyemiyorum çünkü direk olacak olan sonucu söyledi Mislina diye bir kadına Sibirya tarotu baktırdım onu verdiği vade çıktı mesela
Falalem de baktirdim benzeyder byvde bakan falcı mı
evet evet falalemmiş bende baktırmıştım 1 sene önce. hiç çıkmadı :/Falalem de baktirdim ben
Ben de Ocak ayı basında zeyder e baktırmıştım bana Ocak ayının 2. Haftasından sonra olacak olumsuz bir şeyden bahsetmişti, cok korkmuştum ama olmadı öyle bir sey ama tarıh aralıgı olarak hala aunı dönemde oldugum ıcın korkuyorum da bir yandan basıma gelir diyeben de yorumlara istinaden baktırdım bakalım an çok iyiydi ama bana çok değişik bir şey söyledi kimsenin söylemediği umarım olmaz ama olursa yazacağım
zeyder kim arkadaşlar iyi mi ondan da eksik kalmayayım iyiyse atıverin numarayı teşekkürler:)Herkes çok beğenmişti aslında zeyderi
gidip mi baktırdın yoksa telefonda dda bakıyor muKızlar Mi Cafe Hande’ye fal baktırdım ve geçmiş, anlık analizlerini çok beğendim. Bildiğim şeyleri de kendiliğinden söyledi ayrıca.
Telefonda baktırdım.gidip mi baktırdın yoksa telefonda dda bakıyor mu
Handeye bundan 6 7 sene önce baktirdim cafede Beşiktaş'ta hatta o zaman saatlerce sira bekledim ilk ciktigi zamanlar burda cok yazılıyordu dedigi tek bir seyi bile yaşamadım ben de ilk aaa herseyi bildi demistim ama bence zaman kaybı bosa para vermeyin derimKızlar Mi Cafe Hande’ye fal baktırdım ve geçmiş, anlık analizlerini çok beğendim. Bildiğim şeyleri de kendiliğinden söyledi ayrıca.
Yani bana da hicbir falcinin söylemediği cok kisa bir sure içerisinde olacak kotu bir olaydan bahsetti kaza tarzi umarim olmaz beni de bosa korkuttu ama anda söyledikleri doğruydu gelecek için henüz bir sey diyemem ilk defa baktirdimBen de Ocak ayı basında zeyder e baktırmıştım bana Ocak ayının 2. Haftasından sonra olacak olumsuz bir şeyden bahsetmişti, cok korkmuştum ama olmadı öyle bir sey ama tarıh aralıgı olarak hala aunı dönemde oldugum ıcın korkuyorum da bir yandan basıma gelir diye
Ben baktirdim ama sunu dedi diyemiyorum çünkü aklimda kalan ve beni etkileyen hicbir sey soylemediTelefonla bakan Leyla’ya fal baktıran var mı?
Kızlar Cafe Bias Gökçe’nin 2017’de dedikleri bana çıkmış ama ulaşılamıyor. Nasıl ulaşabiliriz el birliğiyle
Kızlar Mi Cafe Hande’ye fal baktırdım ve geçmiş, anlık analizlerini çok beğendim. Bildiğim şeyleri de kendiliğinden söyledi ayrıca.
bakırköy cıvıltı cafe suna mıAslında Hande'yi bende beğendim bir de Suna bu aralar favorim
Dün ben de baktrdım Sunaya.. beğendim anı bildi.. baklm dedikleri de cıkacak mıAslında Hande'yi bende beğendim bir de Suna bu aralar favorim
bakırköy cıvıltı cafe suna mı
yok sadece duymuştum adını ama bu kadar beğendiysen deneyebilirim,Aynen baktırdın mı hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?