İstanbul'da Fal - Falcılar

Umarım yaşıyordur ya da bu işi bırakmamıştır. Bazılarının yıllar geçtikçe akılları gidip gelmeye başlıyor çünkü karışanların maalesef
Yani açıkçası bu konuda bir iki ay önce bir duyum aldım diye hatırlıyorum ama teyit etmem lazım beni 4 5 yil once sultangazide hicran diye birine götüren bir mesaj arkadasim vardi en son bir iki ay önce denk geldiğimizde falci yokmj dedim esprisine sanirim o hicran yokmus qrtik o arkadasim ona söylediği her seyi yaşamış ama bana söyledikleri olmadi ben onu istemem zaten dedim bana kayinvalidemin bir arkadaşı elmas abla var dedi gaziosmanpasa da ama herkese bakmiyor ben bir sorayım sana donerim dedi bur daha denk gelmedik ben de unuttum açıkçası sormayı ama o elmas bu elmasmi onu bilmiyorum

Yarin ona da bir soracağım umarim odur yani adresi degismis olabilir ve biz oldu ki bir elmas buldum kadini nasil teyit edecegiz

Bence o dur

Kac cocugu var acaba hangi cocugunda 3 harflilere karıstı ben gıttıgımde 50 60 yaslarında vardi kızında vardı hatta erkek torunu da torunu ergenlik yasındaydı kucuk degıldı suan daha da buyuktur
Evet F fnd110 senin annenin bahsettiği falcı olup olmadığını teyit etmemiz için annene sor bi bakalım o zaman ilk çocuğu muymuş o lohusalığı değil miymiş. Çünkü 94 te ilk lohusalığı ise 2012 de büyük torunu olamaz . Ama belki ikinci üçüncü çocuğuysa o zaman 2012 de büyük bir torunu olmuş olabilir .

Sorucam yarın insallah. Ama bence mantıken ılk dogumu değil cünkü hemen lohusayken bakım yapmıs bunlara yani 40 günlük lohusa döneminde birden karısıp fal bakmayacağına göre eveliyatı vardır bunun

Sorucam yarın insallah. Ama bence mantıken ılk dogumu değil cünkü hemen lohusayken bakım yapmıs bunlara yani 40 günlük lohusa döneminde birden karısıp fal bakmayacağına göre eveliyatı vardır bunun
O zaman o gittikleri tarihte çok genç olmaması lazım. 2012 de ergen torunu var diyor arkadaş. Yani ortalama 82 doğumlu falan çocuğu olması lazım yani. 94 te 30 31 yaşlarında birisi olmalı en genç olarak. Tabi daha büyük olması da muhtemel ama en iyi ihtimalle diyorum.

Ay yaş problemi çözdüm iki dakkada yav fal nelere kadirsin

Hakkaten yav evet ozamanlar demişti zaten 30-35 vardır demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…