- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.077
- 83
- 34
Bakırköy enfal var işte arkadaşımın beğendiği. Benim öyle woww diyebileceğim bir falcı yok maalesef bir de uzuuun süredir baktırmıyorum.Sizin bana benim yazdıklarım haric zeynep, bakirkoy suna, mi cafe hande, rita haric tavsiye edebileceğiniz birileri var mi
Enfale yillar once gittim maalesef onunda dedigi gibi olmadiBakırköy enfal var işte arkadaşımın beğendiği. Benim öyle woww diyebileceğim bir falcı yok maalesef bir de uzuuun süredir baktırmıyorum.
Bende gitmiş 5 6 sene önce ama hatırlamıyorum falını aklımda kalmamış hiç . Arkadaşımsa hala söylediklerini yaşadığını söylerEnfale yillar once gittim maalesef onunda dedigi gibi olmadi
Bir daha gidilmesi deger mi dersin? DenemelimiyizBende gitmiş 5 6 sene önce ama hatırlamıyorum falını aklımda kalmamış hiç . Arkadaşımsa hala söylediklerini yaşadığını söyler
Yani ben gitmem herhalde . Zaten bir gittiğime ikinciye gitmeyi ve sık falcıya gitmeyi tercih etmiyorum. Bir tane esaslı falcı arıyorum benBir daha gidilmesi deger mi dersin? Denemelimiyiz
Ben deYani ben gitmem herhalde . Zaten bir gittiğime ikinciye gitmeyi ve sık falcıya gitmeyi tercih etmiyorum. Bir tane esaslı falcı arıyorum ben
Motor ayşeye giderdik ama ölmüş maalesefBen delutfen bulursan soyle
Haha ona da gittim ne komikti o koye gitmek için neler yaşadım yillar onceMotor ayşeye giderdik ama ölmüş maalesef
Hahah ciddi misin ama o ölmüş o diye çocuğu mu bakıyomuş ne diye biliyorum ne zaman gittinHaha ona da gittim ne komikti o koye gitmek için neler yaşadım yillar once
Evet canımG geceninkralicesi msj kutun mu dolu canım
Merhabalar Ayşe'nin telefonunu alabilir miyimTeşekkür ederim es geçmeyip yanıtladığın için. Evet çok kısa baktı, cümleleride düzdü netti. Ama o kadar olumsuzduki merak ettim acaba herkese mi öyle bakıyor diye? Benim için ikinci zeynepti(
Merhabalar Ayşe'nin telefonunu alabilir miyim
berna kim nerde bakiyor?Ben Berna'yı denedim bir o kalmıştı zatenGenel olarak karakter analizi iyiydi ilk defa konuşmuş olmamıza rağmen benimle ilgili söyledikleri de doğruydu denemek isteyen olursa .
berna kim nerde bakiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?