İstanbul'da Fal - Falcılar

Berna falın dışında birşey sormak istiyorum,seni isminin baş harfi b olan esmer ve koç burcu bir erkekle yanyana görme ihtimalim varmı? Sanki tanıyor gibiyim..

Kızlar Beril yavuz çıkıyor mu ya?
Bana olumlu bir fal yollamış keşke çıksa tabi de nerdeee yani

TÜM FALLAR

İstanbull Cafe Emre (İkisi de peş peşe yazacak, en geç 15 Şubat)

Siner-ji Eray (11-18 Nisan öncekiyle iletişim, 2 hafta içinde diğeriyle iletişim, 9. 12. ayda koç boğa burcu yeni biri)

Kapriss Roza (16 Şubat netleşme, 8 Mart aşk, önceki baskın)

Kapriss Tasula (5-15 Şubat diğeri, önceki olmayacak, Mart’tan sonra çok iyi)

Fal Alem Zeyder (Ocak sonu Şubat başı diğeriyle barışma, öncekiyle Şubatta sadece iletişim)

Birsel (Şubat Mart iletişimler, belki 3. kişi)

Nihal (19-29 Ocak diğeri, 14 Şubat’a kadar önceki, 3. ay aşk belki 3. kişi)

Adalet (Ocak’ta 6’lı vadede P’li günde diğeri, Ayın 21’inde 22’li vadede önceki)

Binnaz Zişan Işık (Ocak diğeri, önceki olmayacak)

Zeynep (Vadesi çıkmayınca Mart ayına öteledi diğeri için, önceki için geç arayacak dedi)

Laf Cafe Çiğdem (Ocak diğeri, sonra bileklik ya da kolye hediye gelecek)

Geysu (Ocak Şubat, İkisi de peş peşe gelecek)

Mandal Cafe Toprak (Ocak Şubat)

BYV Falcı Aylin (5’li vadede diğeri, önceki olmayacak)

BYV FAMA (Şubat diğeri, Mart önceki, Temmuz 3. kişi)

Tellwe Ronan (3’lü vade diğeri, Ocak önceki)

Nazan (3-13 Şubat diğeri, Şubat sonuna kadar önceki, Nisan’a kadar aşk)

Ayşe (Ocak sonu diğeri)

Esma (2’li vadede diğeri, 1’li vadede önceki, 3’lü vadede mutluluk, 3. kişi de gelecek)

Yeliz (Şubat Mart’ta önceki, Şubat’tan sonra diğeri, Haziran’da 3. kişi)

Burçin (Mart sonu, Nisan başı karşılaşma ve konuşma öncekiyle, En geç Mart’ın ortasında diğeri yoklama yapacak ama sonrası kopukluk)

Zeyder (Şubat, Mart, Nisan, Mayıs haberleşme ve iletişim öncekiyle, Şubat’ta diğeriyle barışma, yazın yeni bir aşk ve yazın öncekinden adım)

Nursel (Şubat diğeri, karşılaşma öncekiyle)

Nakta (15 Mart’a kadar önceki olmazsa umudu kes)

Laf Cafe Kuzey (Öncekiyle 25 Şubat’a kadar iletişim, sonrası yüz yüze görüşme, beyaz arabada buluşma ve sevgililik, diğeri 15 Şubat’a kadar adım atacak)

Sütlü Kahve Neslihan (Önceki başkasıyla evlenecek ama 8 Şubat’a kadar ümitsiz mesaj atacak, diğeri 8 Mart’a kadar dönecek, oğlak burcu, yönetici, maddiyatı iyi, A L M harfleri olan 3. kişi Nisan’da tanışma ve bu kişiyle 2023 Haziran’da evlilik)

Mi Cafe Hande (Temmuz Ağustos önceki öncekinde kız yok, Mart’ın 3. haftası diğeri, 2024’te öncekiyle evlilik)

Asmin Can (İkisinde de kız var, Mart’ın 3. haftası önceki, Nisan’da diğeri)

Symbol Taksim Batu (16 Şubat diğeri, önceki en fazla Mart, ikilemde kalacaksın)

Telefonla bakan Leyla (Öncekinde kız var, öncekiyle 2 hafta ile 2 ay içinde görüşme ve karşılaşma, öncekiyle ortak arkadaştan haber, 1 ay içinde diğeri, 3 4 yaş büyük biriyle m, u, h, t, b, c harfli yeni biriyle tanışma)

Telefonla bakan Nuray (Harfleri bildi, öncekiyle evlilik adımı Haziran Temmuz’da, öncekinden Mart-Haziran arası adım, 22 Şubat’a kadar diğerinden adım, ikisi de ciddi düşünüyor)

Telefonla bakan Darıca Çiğdem (7’li vakitte ikisinden de peş peşe arama, arada kalma durumu olacak, öncekiyle 2 sene sonra evlilik)

Telefonla bakan Nuray ve Darıca Çiğdem’e baktırdım. Nuray’ı beğendim, verdiği harfler doğruydu.
Baktıranlar yorum yazabilir mi? P pinooshhh__ Sana çıkmış canım ikisi, ne demişlerdi yazar mısın? Şu zamanda arayacak dediler ve arama mı oldu canım?

Canım sen en son bunları yazmıştın sanki ama başka da mı baktırdın güncellenmiş listen mi ?

Berna falın dışında birşey sormak istiyorum,seni isminin baş harfi b olan esmer ve koç burcu bir erkekle yanyana görme ihtimalim varmı? Sanki tanıyor gibiyim..

Senden kimse kaçamıyor

Tarihleriyle yazdım 14 Şubat yaklaştıkça ve arkadaşa çıkan falcılara baktırdım, onları da ekledim canım.
Canım ne kadar hızlısın bu kadar farklı kişiye fal baktırınca enerji doğru çalışmaz diye biliyorum ben . Dhaa uzun aralıklarla baktırmaya çalışsan daha iyi değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…