- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
Kendimi frenlemek için fallara sığındım açıkçası…Canım ne kadar hızlısın bu kadar farklı kişiye fal baktırınca enerji doğru çalışmaz diye biliyorum ben . Dhaa uzun aralıklarla baktırmaya çalışsan daha iyi değil mi
Anlıuorum insanın psikolojisi bozuk olunca fallara sarıyor. Kollektife bakan kanalları denesen ? Çok hoş kanallar var nerdeyse her gün yayın yapıyorlar . Direk sana olmadığı için enerjini de çok etkilemez .Kendimi frenlemek için fallara sığındım açıkçası…
Sizin beğendiğiniz kanal varsa önerir misiniz?Anlıuorum insanın psikolojisi bozuk olunca fallara sarıyor. Kollektife bakan kanalları denesen ? Çok hoş kanallar var nerdeyse her gün yayın yapıyorlar . Direk sana olmadığı için enerjini de çok etkilemez .
Ben cans tarota bakıyorum. Burdan bir arkadaş önermişti onu. Güzel bir kanal falı bakan kadın çok tatlı uzun uzun bakıyor kafan dağılır. Bir de benim takip ettiğim Kupa ikilisi var o biraz sert dilli ama onu da beğeniyorumSizin beğendiğiniz kanal varsa önerir misiniz?
Kusura bakma yazamam çünkü ozeldi yani o tarz şeylerBaktıranlar yorum yazabilir mi? P pinooshhh__ Sana çıkmış canım ikisi, ne demişlerdi yazar mısın? Şu zamanda arayacak dediler ve arama mı oldu canım?
Telefonda mı baktıracaksın canım haberini bekliyorumKızlar arkadaşımın tavsiyesiyle Ankara’da bir tane falcıya fal baktıracağım, arkadaşıma söyledikleri çıkmış. Baktırdıktan sonra yazarım.
Kim canımKızlar arkadaşımın tavsiyesiyle Ankara’da bir tane falcıya fal baktıracağım, arkadaşıma söyledikleri çıkmış. Baktırdıktan sonra yazarım.
Telefonda mı baktıracaksın canım haberini bekliyorum
Nuran diye birisi. Telefonla baktırdım, birkaç ay sonrasına vade verdi bakalım.Kim canım
Hadi bakalım çıkar inşallah.Nuran diye birisi. Telefonla baktırdım, birkaç ay sonrasına vade verdi bakalım.
canım çiğdem yüz yüze bakıyor evinde arayıp randevu al ama dolu oluyor çünkükızlar darıca çiğdem yüz yüze de bakıyor mu yoksa sadece teelfonda mı
Darıca çiğdem diye bir falcıdan bahsetmişler epey kalabalıkmış ona da baktırdın mı hiç canım ?Nuran diye birisi. Telefonla baktırdım, birkaç ay sonrasına vade verdi bakalım.
Sizin bana benim yazdıklarım haric zeynep, bakirkoy suna, mi cafe hande, rita haric tavsiye edebileceğiniz birileri var miDarıca çiğdem diye bir falcıdan bahsetmişler epey kalabalıkmış ona da baktırdın mı hiç canım ?
Baktırdım.Darıca çiğdem diye bir falcıdan bahsetmişler epey kalabalıkmış ona da baktırdın mı hiç canım ?
Nasıldı ?Baktırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?