- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
Adalet’in numarasına ulaşan bana da atabilir mi?
Bende nesliaha baktırmaştım, falı gerçekten çok iyi, sevgilimle arayı düzeltmem için işlem yapabileceğini söyledi. Yaptıran varmı acaba, gerçekten faydası oluyormu yoksa para tuzağıı. Bilen varmı?anda mi cafe hande ve sütlü cafe neslihanı ben de çok beğeniyorum
Bana daAdalet’in numarasına ulaşan bana da atabilir mi?
Arkadaşlar yorumlarınızın hepsini okudum sırf elmas için üye oldum. Bundan 10 sene önce elmas diye bir kadına teyzem fal baktırmıştı gop yıldıztabya da kadın kahve içirip aynı zamanda suya bakıyormuş. iş ve evlilik için konuşmuş,sen bu adamdan boşanıyorsun 2. Evliliğini yapıcaksın bu adamın ailesiyle sorunları var ve yurtdısı bağlantılı calısıcaksın demiş. İlk başta teyzem inanmamış ne boşanması vs diye 3 sene önce boşandı kadıneğer aynı elmastan bahsediyorsak 2 sene önce teyzem aradığında numarası değişmişti... galiba evi kentsel dönüşüme gitmiş hiçbirşekilde ulaşamıyoruz arkadaşlar. Dayanamadım sırf bu yorum için üye oldum,bu kadını kimse bulamıyor nedense. Kadın ne dediyse yaşadı ama imkansız gibi bulmak kayıplara karıştı. Ayrıca o zamanlar çok genç değilmiş ve lohusayken karıştığını teyzemde duymuş...
Bencede gelmeliBulan beri gelsin
Eğer aynı kisiden bahsediyorsak esmer bir kadın yeliz bana bununla yüzük görüyorum barısıyorsunuz ve hemen evleniyorsunuz,kaynanan sorunlu bir kadın demişti. Adam faldan 6 ay sonra evlendi...Kköydekine ben gittim allah korusun birdaha asla gitmem şımarık ve ukala bir kadın. Ablamla gittim ilk sefer ablama felaket bir sallamasyon olamaz böyle birşey. Ayıp olmasın diye 5 dk durdum çıktım dedi. Ama bana güzel baktı o gün gerçekten bildi,arkadaşım gitti ona da salladı. Neyse enerji tuttu diye aradım ben telden,soru sordum özel hayatıyla ilgili. Kızlar siz sormazmısınız falcıya düşündüğünüz erkek için,hayatında biri varmı? Ne yapıyor diye sormazmısınız? Kadın bana dedi ki adamın özel hayatı seni ilgilendirmez. Hadi canım öylemi,bende adamın özel hayatı için değilde finansal işleri için sana baktırıyorumayrıca full salladı bu sefer. Dövmediği kaldı. Yelizden sonra baktırığım bi kız vardı burçin diye ona yazdım dedim böyle böyle ben sana bişeyler vericem dualar ayetler bunu bu saatte okuycaksın ama bu adam döner gelir cok bisey bekleme bundan dürüst olucam sana dedi,adam döndü geldi eski nisanlısıyla görüştü şuan. İki arada bi derede kaldım. Şimdi ben elmasla birsen aynı kisimi annemlerin zamanında gittiği kisimi onun derdindeyim bi bulamadık kadını,cok ugrastık ama kesin sonuca varamadık hala
Burcin diye bahsettiğiniz kadın medyummu? Dua vs birseyler vericem dediği neydi tam olarak ve size iyi geldimi? Kısmetim kapalı demek istemiyorum ama birseyler sanki yolunda gitmiyor gibi islem falan istemiyorum kesinlikle sadece ne yaptığını mrk ettim. Bana da böyle birisi lazım numarasını atabilirmisiniz?Kköydekine ben gittim allah korusun birdaha asla gitmem şımarık ve ukala bir kadın. Ablamla gittim ilk sefer ablama felaket bir sallamasyon olamaz böyle birşey. Ayıp olmasın diye 5 dk durdum çıktım dedi. Ama bana güzel baktı o gün gerçekten bildi,arkadaşım gitti ona da salladı. Neyse enerji tuttu diye aradım ben telden,soru sordum özel hayatıyla ilgili. Kızlar siz sormazmısınız falcıya düşündüğünüz erkek için,hayatında biri varmı? Ne yapıyor diye sormazmısınız? Kadın bana dedi ki adamın özel hayatı seni ilgilendirmez. Hadi canım öylemi,bende adamın özel hayatı için değilde finansal işleri için sana baktırıyorumayrıca full salladı bu sefer. Dövmediği kaldı. Yelizden sonra baktırığım bi kız vardı burçin diye ona yazdım dedim böyle böyle ben sana bişeyler vericem dualar ayetler bunu bu saatte okuycaksın ama bu adam döner gelir cok bisey bekleme bundan dürüst olucam sana dedi,adam döndü geldi eski nisanlısıyla görüştü şuan. İki arada bi derede kaldım. Şimdi ben elmasla birsen aynı kisimi annemlerin zamanında gittiği kisimi onun derdindeyim bi bulamadık kadını,cok ugrastık ama kesin sonuca varamadık hala
Oha şaka gibi resmen kadın kayıplara karıştı,bu kadını bulalım nolurArkadaşlar yorumlarınızın hepsini okudum sırf elmas için üye oldum. Bundan 10 sene önce elmas diye bir kadına teyzem fal baktırmıştı gop yıldıztabya da kadın kahve içirip aynı zamanda suya bakıyormuş. iş ve evlilik için konuşmuş,sen bu adamdan boşanıyorsun 2. Evliliğini yapıcaksın bu adamın ailesiyle sorunları var ve yurtdısı bağlantılı calısıcaksın demiş. İlk başta teyzem inanmamış ne boşanması vs diye 3 sene önce boşandı kadıneğer aynı elmastan bahsediyorsak 2 sene önce teyzem aradığında numarası değişmişti... galiba evi kentsel dönüşüme gitmiş hiçbirşekilde ulaşamıyoruz arkadaşlar. Dayanamadım sırf bu yorum için üye oldum,bu kadını kimse bulamıyor nedense. Kadın ne dediyse yaşadı ama imkansız gibi bulmak kayıplara karıştı. Ayrıca o zamanlar çok genç değilmiş ve lohusayken karıştığını teyzemde duymuş...
Evet esmer bir kadın. Ayy sorma beni terslemiştir adamın özel hayatından sanane diye. Özel hayatını merak ediyorum ki sana baktırıyorum baska ne icin baktırıcam,bugün ne yedi saat kaçta kalktı diyemi sorucam allahım yaEğer aynı kisiden bahsediyorsak esmer bir kadın yeliz bana bununla yüzük görüyorum barısıyorsunuz ve hemen evleniyorsunuz,kaynanan sorunlu bir kadın demişti. Adam faldan 6 ay sonra evlendi...
Gitmek lazim diyorlar geneldeGitmek mi lazım telefonda da iyi midir ?
Canım burcin büyü yapmıyor eğer varsa çözüyor,arkadasımın ablasının evliliğinde sorunlar vardı (klasik kaynana) onun üstündekini çözdü. Bana sen bu adamı istiyosan calısma vericem dua vericem ayet vericem okuycaksın günü gününe dedi ismime göre anne ismime göre hesaplayıp verdi,birsürü esmalar dualar ayetler. Birde kese içinde otlar ve doğaltaslardan olusan birsey verdi bunu okuycaksın kısmetin acılır dedi okudum evet açıldı coook cok iyi geldi ama bana asıl dönmesi gereken kisi döndü ve dediki buna güvenme bunla pek sonun yok oku döner ama bu adamda baska seyler var dedi,ben bile bile okudum evet döndü ama dedigi gibide oldu.. onun dısında ablama iş için ve aşk icin biseyler verdi yine onda da ayetler isimler dualar kız kısa sürede terfi etti kısmeti açıldı cidden de. Hani büyü olrk değilde böyle seyler yapıyor. Hatta bana okunmayan seyin faydası yok demişti.Burcin diye bahsettiğiniz kadın medyummu? Dua vs birseyler vericem dediği neydi tam olarak ve size iyi geldimi? Kısmetim kapalı demek istemiyorum ama birseyler sanki yolunda gitmiyor gibi islem falan istemiyorum kesinlikle sadece ne yaptığını mrk ettim. Bana da böyle birisi lazım numarasını atabilirmisiniz?
Peki suan arkadasınızın ablasının evliliği nasıl? Yani ona ne vermiş? Birde bu kadın güvenilirmi yani medyum mu tam olarak? Yok ben zaten büyü falan o islere bulasmam asla. Ama üstümde varsa çözer dimi doğru anladım?Canım burcin büyü yapmıyor eğer varsa çözüyor,arkadasımın ablasının evliliğinde sorunlar vardı (klasik kaynana) onun üstündekini çözdü. Bana sen bu adamı istiyosan calısma vericem dua vericem ayet vericem okuycaksın günü gününe dedi ismime göre anne ismime göre hesaplayıp verdi,birsürü esmalar dualar ayetler. Birde kese içinde otlar ve doğaltaslardan olusan birsey verdi bunu okuycaksın kısmetin acılır dedi okudum evet açıldı coook cok iyi geldi ama bana asıl dönmesi gereken kisi döndü ve dediki buna güvenme bunla pek sonun yok oku döner ama bu adamda baska seyler var dedi,ben bile bile okudum evet döndü ama dedigi gibide oldu.. onun dısında ablama iş için ve aşk icin biseyler verdi yine onda da ayetler isimler dualar kız kısa sürede terfi etti kısmeti açıldı cidden de. Hani büyü olrk değilde böyle seyler yapıyor. Hatta bana okunmayan seyin faydası yok demişti.
Suan gayet iyiler canım bir sorunları yok birde korunma vermiş sanırım ona sular anahtarlar falan vermiş bunu iç bunu oku bunu denize at vs gibi artık detayını bilemiyorum...Peki suan arkadasınızın ablasının evliliği nasıl? Yani ona ne vermiş? Birde bu kadın güvenilirmi yani medyum mu tam olarak? Yok ben zaten büyü falan o islere bulasmam asla. Ama üstümde varsa çözer dimi doğru anladım?
Elmasın evi kentsel dönüşüme girmiş o da bahşeşehir tarafına gitmiş arayanlara gelmeyin diyormuş. Dün birisi öyle yazmıştı gördünnmü onu ?Canım burcin büyü yapmıyor eğer varsa çözüyor,arkadasımın ablasının evliliğinde sorunlar vardı (klasik kaynana) onun üstündekini çözdü. Bana sen bu adamı istiyosan calısma vericem dua vericem ayet vericem okuycaksın günü gününe dedi ismime göre anne ismime göre hesaplayıp verdi,birsürü esmalar dualar ayetler. Birde kese içinde otlar ve doğaltaslardan olusan birsey verdi bunu okuycaksın kısmetin acılır dedi okudum evet açıldı coook cok iyi geldi ama bana asıl dönmesi gereken kisi döndü ve dediki buna güvenme bunla pek sonun yok oku döner ama bu adamda baska seyler var dedi,ben bile bile okudum evet döndü ama dedigi gibide oldu.. onun dısında ablama iş için ve aşk icin biseyler verdi yine onda da ayetler isimler dualar kız kısa sürede terfi etti kısmeti açıldı cidden de. Hani büyü olrk değilde böyle seyler yapıyor. Hatta bana okunmayan seyin faydası yok demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?