Ben böyle tiplerin hastalıklı olduğunu düşünüyorum ve herkese fal baktırılmaz gerçektenAaa salağa bak.
Bazı fakcılar böyle ya acından zevk alır gibi konuşuyorlar .
Falı öylesine baktırmak lazım ya.
Geleceği kim bilebilir ki zaten
Nikonun nasıl bir mod emici olduğunu yazmak için üye oldum. Bundan 3 sene önce annem fal baktırmaya gitti. Babam şeker hastası,fakat sağlığı yerinde çok şükür. 2 kardeşiz ben ve abim var sadece. Anneme o kadar kötü şeyler söylemişki sırf bunları duyun gitmeyin diye yazıyorum. Seninkinin sizden ayrı 1 tane çocuğu daha var,bu adam çok kötü bir adam hayatında yaptıklarının bedelini ödeyecek ayağı kesilecek,sen tansiyon hastasısın beyin kanaması geçireceksin fakat atlatacaksın bir böbreğin alınacak,kızına görücü gelecek ama seninki asla istemiyor,evlenecek ve uzağa gidecek eskisi gibi olmayacaksınız görüşemeyeceksiniz. Oğlan yanlış işler yapacak,devletle sorunları olacak ve çok borcu olacak oğlana dikkat et. Bu tarz cümleleri kullandı annemin 4 ay siniri bozuk gezdi kadının psikolojisi altüst oldu. Allaha çok şükürki hiçbir dediği çıkmadı. Ben bu tiplerin karşısındaki insanın mutlu oluşundan rahatsız olup hastalıklı senaryolar kurarak bundan beslendiğini fark ettim. Annem hep güleryüzlü neşeli bir kadınken o faldan nasık etkilendiyse her fal konusu açıldığında kadın bi tuhaf oluyor arkadaşlar bu durum bizi çok etkiledi,rica ediyorum gitmeyin. Herkese böylemi bilemeyiz ama genel olarak kötülükten beslenen bir insan olduğu aşikar..Ben böyle tiplerin hastalıklı olduğunu düşünüyorum ve herkese fal baktırılmaz gerçekten
Çok üzüldüm geçmiş olsun anneniz şuan daha iyimi? Üstünden zaman geçmiş atlatmış olması lazım,yazık ya. O öyle inanın herkese olumsuz konuşup bundan besleniyor gerçekten hiç üzülmeyinNikonun nasıl bir mod emici olduğunu yazmak için üye oldum. Bundan 3 sene önce annem fal baktırmaya gitti. Babam şeker hastası,fakat sağlığı yerinde çok şükür. 2 kardeşiz ben ve abim var sadece. Anneme o kadar kötü şeyler söylemişki sırf bunları duyun gitmeyin diye yazıyorum. Seninkinin sizden ayrı 1 tane çocuğu daha var,bu adam çok kötü bir adam hayatında yaptıklarının bedelini ödeyecek ayağı kesilecek,sen tansiyon hastasısın beyin kanaması geçireceksin fakat atlatacaksın bir böbreğin alınacak,kızına görücü gelecek ama seninki asla istemiyor,evlenecek ve uzağa gidecek eskisi gibi olmayacaksınız görüşemeyeceksiniz. Oğlan yanlış işler yapacak,devletle sorunları olacak ve çok borcu olacak oğlana dikkat et. Bu tarz cümleleri kullandı annemin 4 ay siniri bozuk gezdi kadının psikolojisi altüst oldu. Allaha çok şükürki hiçbir dediği çıkmadı. Ben bu tiplerin karşısındaki insanın mutlu oluşundan rahatsız olup hastalıklı senaryolar kurarak bundan beslendiğini fark ettim. Annem hep güleryüzlü neşeli bir kadınken o faldan nasık etkilendiyse her fal konusu açıldığında kadın bi tuhaf oluyor arkadaşlar bu durum bizi çok etkiledi,rica ediyorum gitmeyin. Herkese böylemi bilemeyiz ama genel olarak kötülükten beslenen bir insan olduğu aşikar...
Çok şükür şuan daha iyi. Allahtan söyledikleri çıkmadı ama ben çok etkilendim yani insan hiçmi pozitif konuşmaz,hicmi olumlu düşünmez gerçekten öyle yazık.Çok üzüldüm geçmiş olsun anneniz şuan daha iyimi? Üstünden zaman geçmiş atlatmış olması lazım,yazık ya. O öyle inanın herkese olumsuz konuşup bundan besleniyor gerçekten hiç üzülmeyin
Ay bilemiyorum valla bence bilemiyorlar geçmiş an evet ama gelecek zor.Elmas denen falci biliyormus ama ulasamiyoruz :)) Saka maka gercekten gelecegin bilinmeyecegini dusunuyorum. sadece 1-2 sey tutuyor. Gerci bahsedilen Elmas her seyi herkese bilmis ilginc bir sekilde.
Evet .Ben böyle tiplerin hastalıklı olduğunu düşünüyorum ve herkese fal baktırılmaz gerçekten
Evet .
Evlenmemiş bir kadına evlisin kocan aldatıyor ne ya
Çok iyi falcı olsan bekar olduğunu bilirdin.
Gerçekten ben olsam hadi ordan der kalkardım
Hem bir şey bilemeyip iddialı konuşmak nedir ya
Nikonun nasıl bir mod emici olduğunu yazmak için üye oldum. Bundan 3 sene önce annem fal baktırmaya gitti. Babam şeker hastası,fakat sağlığı yerinde çok şükür. 2 kardeşiz ben ve abim var sadece. Anneme o kadar kötü şeyler söylemişki sırf bunları duyun gitmeyin diye yazıyorum. Seninkinin sizden ayrı 1 tane çocuğu daha var,bu adam çok kötü bir adam hayatında yaptıklarının bedelini ödeyecek ayağı kesilecek,sen tansiyon hastasısın beyin kanaması geçireceksin fakat atlatacaksın bir böbreğin alınacak,kızına görücü gelecek ama seninki asla istemiyor,evlenecek ve uzağa gidecek eskisi gibi olmayacaksınız görüşemeyeceksiniz. Oğlan yanlış işler yapacak,devletle sorunları olacak ve çok borcu olacak oğlana dikkat et. Bu tarz cümleleri kullandı annemin 4 ay siniri bozuk gezdi kadının psikolojisi altüst oldu. Allaha çok şükürki hiçbir dediği çıkmadı. Ben bu tiplerin karşısındaki insanın mutlu oluşundan rahatsız olup hastalıklı senaryolar kurarak bundan beslendiğini fark ettim. Annem hep güleryüzlü neşeli bir kadınken o faldan nasık etkilendiyse her fal konusu açıldığında kadın bi tuhaf oluyor arkadaşlar bu durum bizi çok etkiledi,rica ediyorum gitmeyin. Herkese böylemi bilemeyiz ama genel olarak kötülükten beslenen bir insan olduğu aşikar..
Sizin burçin diye bahsettiğiniz kadın uzun boylu açık kumral-sarışın açık benizli genç bir kadın mı? Kadıköyde oturuyorCanım burcin büyü yapmıyor eğer varsa çözüyor,arkadasımın ablasının evliliğinde sorunlar vardı (klasik kaynana) onun üstündekini çözdü. Bana sen bu adamı istiyosan calısma vericem dua vericem ayet vericem okuycaksın günü gününe dedi ismime göre anne ismime göre hesaplayıp verdi,birsürü esmalar dualar ayetler. Birde kese içinde otlar ve doğaltaslardan olusan birsey verdi bunu okuycaksın kısmetin acılır dedi okudum evet açıldı coook cok iyi geldi ama bana asıl dönmesi gereken kisi döndü ve dediki buna güvenme bunla pek sonun yok oku döner ama bu adamda baska seyler var dedi,ben bile bile okudum evet döndü ama dedigi gibide oldu.. onun dısında ablama iş için ve aşk icin biseyler verdi yine onda da ayetler isimler dualar kız kısa sürede terfi etti kısmeti açıldı cidden de. Hani büyü olrk değilde böyle seyler yapıyor. Hatta bana okunmayan seyin faydası yok demişti.
Herkese böyle demekki. Yazık valla insanlar bu tiplere emek harcıyor birde annem ogün ne kadar beklemişti sıra var kaç saat oturdum demişti.insanlarda gidiyor birşey var diyekalkıp giden arkadaşım olmuş :) evli değilim deyince de "o zaman evlenince aldatılacaksın" falan çok saçma. ki ben on sene önce çok iyi birine giderdim, cidden olumsuz şeyleri de söylerdi hastalık falan ve çıkardı ama bu şekilde değil. nikonun motivasyonu farklı çünkü
herkese böyle. ben de o yüzden yazdım lütfen gitmeyin diye. paranıza da, sinirlerinize de yazık
Ozaman evlenince aldatılacaksın ne ya ahahah bide bunu diyormuşEvet .
Evlenmemiş bir kadına evlisin kocan aldatıyor ne ya
Çok iyi falcı olsan bekar olduğunu bilirdin.
Gerçekten ben olsam hadi ordan der kalkardım
Hem bir şey bilemeyip iddialı konuşmak nedir ya
Canım ben hiçyüzyüze gelmedim kadıköyde oturduğunu biliyorum ama sarışınmı esmermi kumralmı inan bir fikrim yok.. hiç görmedim yani ama kurşun döküyor onu biliyorum o dediğin tarz şeyler yapıyor doğru tipini bilmiorum yani görmedim telefonunda da resmi yokSizin burçin diye bahsettiğiniz kadın uzun boylu açık kumral-sarışın açık benizli genç bir kadın mı? Kadıköyde oturuyor
Eğer aynı kişiden bahsediyorsak 2014 yılında halam ve kuzenlerim bir kız çağırmıştı eve kurşun dökecek diye,genç bir kadındı elinde kocaman su şişesiyle gelmişti dualar vermişti kuzenlerime suya okutmuştu sonra anahtar vermişti büyük kuzenim o olaydan 8 ay sonra tamda istediği birisini bulup evlendi bana da kurşun dökmüştü tarot gibi kartlarla fal bakıyordu ama tam tarot kartları gibi değil değişik bir desteydi bana söylediği iş ile ilgili meslek değiştiriceksin gel gitli ilişkiler yaşıycaksın vs demişti ama meslekle ilgili dediği şey çıkmıştı seneler sonra meslek değiştirdim fakat o kız sonra kayıplara karıstı tel nosunu değiştirdi biz bulamadık ev adresini de bilmiyorduk tek bildiğimiz kadıköyden geliyor oluşuydu. Acaba aynı kişimi?
O zaman aldatılacaksınmış.kalkıp giden arkadaşım olmuş :) evli değilim deyince de "o zaman evlenince aldatılacaksın" falan çok saçma. ki ben on sene önce çok iyi birine giderdim, cidden olumsuz şeyleri de söylerdi hastalık falan ve çıkardı ama bu şekilde değil. nikonun motivasyonu farklı çünkü
herkese böyle. ben de o yüzden yazdım lütfen gitmeyin diye. paranıza da, sinirlerinize de yazık
O zaman Burcin'den dua almak daha faydali fal baktirmaktansa eger ayni kisiyse bu kisi.Sizin burçin diye bahsettiğiniz kadın uzun boylu açık kumral-sarışın açık benizli genç bir kadın mı? Kadıköyde oturuyor
Eğer aynı kişiden bahsediyorsak 2014 yılında halam ve kuzenlerim bir kız çağırmıştı eve kurşun dökecek diye,genç bir kadındı elinde kocaman su şişesiyle gelmişti dualar vermişti kuzenlerime suya okutmuştu sonra anahtar vermişti büyük kuzenim o olaydan 8 ay sonra tamda istediği birisini bulup evlendi bana da kurşun dökmüştü tarot gibi kartlarla fal bakıyordu ama tam tarot kartları gibi değil değişik bir desteydi bana söylediği iş ile ilgili meslek değiştiriceksin gel gitli ilişkiler yaşıycaksın vs demişti ama meslekle ilgili dediği şey çıkmıştı seneler sonra meslek değiştirdim fakat o kız sonra kayıplara karıstı tel nosunu değiştirdi biz bulamadık ev adresini de bilmiyorduk tek bildiğimiz kadıköyden geliyor oluşuydu. Acaba aynı kişimi?
Ben arkadaşımın ablasını arıyorum o birisinden duymuştu kurşun döküyor diye esmermi sarımı sorucam şimdiO zaman Burcin'den dua almak daha faydali fal baktirmaktansa eger ayni kisiyse bu kisi.
Canım aynı kisi muhtemelen buda açık kumral sarısın uzun boylu genc kadınmıs ve kadıköyde oturuyormuş evetSizin burçin diye bahsettiğiniz kadın uzun boylu açık kumral-sarışın açık benizli genç bir kadın mı? Kadıköyde oturuyor
Aynı kisiler muhtemelen öğrendimO zaman Burcin'den dua almak daha faydali fal baktirmaktansa eger ayni kisiyse bu kisi.
Bana nosunu yazarmısınCanım aynı kisi muhtemelen buda açık kumral sarısın uzun boylu genc kadınmıs ve kadıköyde oturuyormuş evet
Yazdım canımBana nosunu yazarmısın
Canım burçinin numarasını bana da yazar mısın ?Yazdım canım
Yaziyim canımCanım burçinin numarasını bana da yazar mısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?