İstanbul'da Fal - Falcılar

Aaa salağa bak.
Bazı fakcılar böyle ya acından zevk alır gibi konuşuyorlar .
Falı öylesine baktırmak lazım ya.
Geleceği kim bilebilir ki zaten
Ben böyle tiplerin hastalıklı olduğunu düşünüyorum ve herkese fal baktırılmaz gerçekten

Ben böyle tiplerin hastalıklı olduğunu düşünüyorum ve herkese fal baktırılmaz gerçekten
Nikonun nasıl bir mod emici olduğunu yazmak için üye oldum. Bundan 3 sene önce annem fal baktırmaya gitti. Babam şeker hastası,fakat sağlığı yerinde çok şükür. 2 kardeşiz ben ve abim var sadece. Anneme o kadar kötü şeyler söylemişki sırf bunları duyun gitmeyin diye yazıyorum. Seninkinin sizden ayrı 1 tane çocuğu daha var,bu adam çok kötü bir adam hayatında yaptıklarının bedelini ödeyecek ayağı kesilecek,sen tansiyon hastasısın beyin kanaması geçireceksin fakat atlatacaksın bir böbreğin alınacak,kızına görücü gelecek ama seninki asla istemiyor,evlenecek ve uzağa gidecek eskisi gibi olmayacaksınız görüşemeyeceksiniz. Oğlan yanlış işler yapacak,devletle sorunları olacak ve çok borcu olacak oğlana dikkat et. Bu tarz cümleleri kullandı annemin 4 ay siniri bozuk gezdi kadının psikolojisi altüst oldu. Allaha çok şükürki hiçbir dediği çıkmadı. Ben bu tiplerin karşısındaki insanın mutlu oluşundan rahatsız olup hastalıklı senaryolar kurarak bundan beslendiğini fark ettim. Annem hep güleryüzlü neşeli bir kadınken o faldan nasık etkilendiyse her fal konusu açıldığında kadın bi tuhaf oluyor arkadaşlar bu durum bizi çok etkiledi,rica ediyorum gitmeyin. Herkese böylemi bilemeyiz ama genel olarak kötülükten beslenen bir insan olduğu aşikar..

Çok üzüldüm geçmiş olsun anneniz şuan daha iyimi? Üstünden zaman geçmiş atlatmış olması lazım,yazık ya. O öyle inanın herkese olumsuz konuşup bundan besleniyor gerçekten hiç üzülmeyin

Çok şükür şuan daha iyi. Allahtan söyledikleri çıkmadı ama ben çok etkilendim yani insan hiçmi pozitif konuşmaz,hicmi olumlu düşünmez gerçekten öyle yazık.

Elmas denen falci biliyormus ama ulasamiyoruz :)) Saka maka gercekten gelecegin bilinmeyecegini dusunuyorum. sadece 1-2 sey tutuyor. Gerci bahsedilen Elmas her seyi herkese bilmis ilginc bir sekilde.
Ay bilemiyorum valla bence bilemiyorlar geçmiş an evet ama gelecek zor.
Sadece tahmin edebiliyorlar.

Evet .
Evlenmemiş bir kadına evlisin kocan aldatıyor ne ya
Çok iyi falcı olsan bekar olduğunu bilirdin.
Gerçekten ben olsam hadi ordan der kalkardım
Hem bir şey bilemeyip iddialı konuşmak nedir ya

Evet .

kalkıp giden arkadaşım olmuş :) evli değilim deyince de "o zaman evlenince aldatılacaksın" falan çok saçma. ki ben on sene önce çok iyi birine giderdim, cidden olumsuz şeyleri de söylerdi hastalık falan ve çıkardı ama bu şekilde değil. nikonun motivasyonu farklı çünkü

herkese böyle. ben de o yüzden yazdım lütfen gitmeyin diye. paranıza da, sinirlerinize de yazık

Sizin burçin diye bahsettiğiniz kadın uzun boylu açık kumral-sarışın açık benizli genç bir kadın mı? Kadıköyde oturuyor
Eğer aynı kişiden bahsediyorsak 2014 yılında halam ve kuzenlerim bir kız çağırmıştı eve kurşun dökecek diye,genç bir kadındı elinde kocaman su şişesiyle gelmişti dualar vermişti kuzenlerime suya okutmuştu sonra anahtar vermişti büyük kuzenim o olaydan 8 ay sonra tamda istediği birisini bulup evlendi bana da kurşun dökmüştü tarot gibi kartlarla fal bakıyordu ama tam tarot kartları gibi değil değişik bir desteydi bana söylediği iş ile ilgili meslek değiştiriceksin gel gitli ilişkiler yaşıycaksın vs demişti ama meslekle ilgili dediği şey çıkmıştı seneler sonra meslek değiştirdim fakat o kız sonra kayıplara karıstı tel nosunu değiştirdi biz bulamadık ev adresini de bilmiyorduk tek bildiğimiz kadıköyden geliyor oluşuydu. Acaba aynı kişimi?

Herkese böyle demekki. Yazık valla insanlar bu tiplere emek harcıyor birde annem ogün ne kadar beklemişti sıra var kaç saat oturdum demişti.insanlarda gidiyor birşey var diye

Evet .
Ozaman evlenince aldatılacaksın ne ya ahahah bide bunu diyormuş

Canım ben hiçyüzyüze gelmedim kadıköyde oturduğunu biliyorum ama sarışınmı esmermi kumralmı inan bir fikrim yok.. hiç görmedim yani ama kurşun döküyor onu biliyorum o dediğin tarz şeyler yapıyor doğru tipini bilmiorum yani görmedim telefonunda da resmi yok

O zaman aldatılacaksınmış.
Zaten evlenince çoğu kişi aldatılabilir bilmiş mi oluyor öyle birşey olursa yürüsün gitsin salak ya
Aman hepsi sallıyor inanmayın
Bende bu ara sardım bir sürü baktırdım sonuç giden paralar ve moral bozan yorumlar
Olumsuz konuşan bilmiş bilmiş kendilerine bilsinler valla
Ben biraz rahatlamak için baktırmıştım.
Zaten herkesin dediği o olmaz bu olucak vs kaç yaşıma geldim hala o olucak bu olucak aman kimse olmasın ya umrumda değil artık.
Sevdiğim bir kaç kişi var onlara danışırım birşey olursa hayatımda artık.
Onlara da arkadasıma fikir sormak gibi birşey sadece gerisi unrumda değil .
Zaten birşey ya olur ya olmaz.
Olmayacak dedi diye bilmiş mi oluyor
Biliyorsa benim hayatımı çıkarsın ortaya görelim .
Ben herseyı anlattıktan sonra yorumu herkes yapar

O zaman Burcin'den dua almak daha faydali fal baktirmaktansa eger ayni kisiyse bu kisi.

Canım aynı kisi muhtemelen buda açık kumral sarısın uzun boylu genc kadınmıs ve kadıköyde oturuyormuş evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…