- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.077
- 83
- 34
Hangi burçin fnd110 un dediiği mi ?Burçine bende baktırdım beklemedeyim
evetHangi burçin fnd110 un dediiği mi ?
evetHangi burçin fnd110 un dediiği mi ?
Ne kadara bakıyor yeri nerde ?
Sana o kadar katılıyorum ki. Banada aldatılıcaksın terk edileceksin kötü günler ama geçer dedi. Ben kompleksli ve hasta olduğunu düsünüyorumşöyle bir göz attım ve yazma ihtiyacı hissettim. niko'ya lütfen gitmeyin. ben dahil giden kaç kişi varsa illa ölüm, hastalık, aldatılma söylüyor. sevgilisi olmayan arkadaşımın elindeki yüzüğü evlilik diye yorumlayıp kocan seni aldatıyor, sen bunu öğrenince asla mutlu olamayacaksın çok hastalanacaksın dedi, evli değilim sevgilim bile yok cevabı alınca da "evlenince aldatılacaksın o zaman" dedi. benim ailemin kısa sürede öleceğini söyledi. saçmalama dediğim zamanda da "yaw ne olacak üzülme geçer" dedi. başka arkadaşımın kardeşi için felç olacak dedi, bir başkasının kendisinin çok yaşamayacağını söyledi. yani gerçekten olumsuz falcı çok gördüm ama böylesini görmedim. gitmeyin, kendi enerjinizi de, modunuzu da düşürmeyin. enerjisinin ağır olması falan ayrı konular ama bu direkt negatif ve resmen depresyona sokma amaçlı konuşuyor. insanları mutsuz etmekten zevk alır gibi hali var.
Evet gördüm canım aynı kişiler muhtemelen ve bakmıyor heralde artık elmasElmasın evi kentsel dönüşüme girmiş o da bahşeşehir tarafına gitmiş arayanlara gelmeyin diyormuş. Dün birisi öyle yazmıştı gördünnmü onu ?
Burçin dediğin fal da bakıyor mu canım ? Yeri nerede gitmek mi gerekiyor ?
Sana o kadar katılıyorum ki. Banada aldatılıcaksın terk edileceksin kötü günler ama geçer dedi. Ben kompleksli ve hasta olduğunu düsünüyorum
Ben telde baktırdım bana kargo yaptı duaları calısmaları wpden yolladı ama yeri kadıköyde heralde bilemedimBurcin nerde bakiyor telefondan olur mu
Ne kadara bakıyor peki ?Evet gördüm canım aynı kişiler muhtemelen ve bakmıyor heralde artık elmas
Fal bakıyor evet bu arada yerini bilmiyorum kadıköyde sanırım ben telden baktırıyorum bu arada hiç yüzyüze gelmedim
Pes vallahi resmen kötülükten besleniyor böylelikle hicbir dedigininde cıkmadıgını gorduk. Bence cok kıskanc ve kompleksli benimde arkadasımın ablası gitmişti yıllar evvel ona da böbeeğin alınacak hazırlıklı ol demişti kız ağlayrak eve gelmişti. Pozitif ve güleryüzlü olan falcılara her zaman okeyim,tamam pembecilik biryere kadar okeyde bu artık başka bir boyut yaniben aldatılma demesine de tamamım ama herkese o ölecek, bu sakat kalacak, hiçbir istediğin olmayacak falan denmez. birisi de yurtdışına gitme ihtimali vardı onu sormuş. işin olmayacak ve asla gidemeyecek, depresyona gireceksin demiş. gitti, bir senedir gayet mutlu yaşıyor.
bana da yurtdışına gitmek istiyorsun, şimdiye kadar hiç yurtdışına çıkmamışsın bundan sonra da çıkamayacaksın dedi. önceden defalarca çıktım, faldan sonra da iki kere daha çıktım
negatiften bu kadar besleneni ilk kez görüyorum. çevremdekilere de gitmemelerini söylüyorum, buradakiler de çok tercih etmesin bence.
En son 100 tlye fal baktırdımNe kadara bakıyor peki ?
Inanilmaz kadin herkese istisnasiz bilmis ustelik 7 sene sonrasini. Peki teyzeniz yurtdısı bağlantılı calısiyor mu, o kismi bildi mi? Keske ulasabilsek bu kadina.Arkadaşlar yorumlarınızın hepsini okudum sırf elmas için üye oldum. Bundan 10 sene önce elmas diye bir kadına teyzem fal baktırmıştı gop yıldıztabya da kadın kahve içirip aynı zamanda suya bakıyormuş. iş ve evlilik için konuşmuş,sen bu adamdan boşanıyorsun 2. Evliliğini yapıcaksın bu adamın ailesiyle sorunları var ve yurtdısı bağlantılı calısıcaksın demiş. İlk başta teyzem inanmamış ne boşanması vs diye 3 sene önce boşandı kadıneğer aynı elmastan bahsediyorsak 2 sene önce teyzem aradığında numarası değişmişti... galiba evi kentsel dönüşüme gitmiş hiçbirşekilde ulaşamıyoruz arkadaşlar. Dayanamadım sırf bu yorum için üye oldum,bu kadını kimse bulamıyor nedense. Kadın ne dediyse yaşadı ama imkansız gibi bulmak kayıplara karıştı. Ayrıca o zamanlar çok genç değilmiş ve lohusayken karıştığını teyzemde duymuş...
Merhaba,Suan gayet iyiler canım bir sorunları yok birde korunma vermiş sanırım ona sular anahtarlar falan vermiş bunu iç bunu oku bunu denize at vs gibi artık detayını bilemiyorum...
yani üstünde varsa çözer bence inşallah yoktur ben sana özelden atiyim nosunu.
Güvenilir çünkü babaanesinden el almış babaneside medyum ketonun ortağı gibi birseymis tam bilemiyorum bu konularda uzman. Özelden detaylı anlatıyorum şimdi
Yazdım canımMerhaba,
Burcin'in bakim fiyati nedir?
Bana da yazarmisiniz numarasiniYazdım canım
Yazdım cnmBana da yazarmisiniz numarasini
Aaa salağa bak.şöyle bir göz attım ve yazma ihtiyacı hissettim. niko'ya lütfen gitmeyin. ben dahil giden kaç kişi varsa illa ölüm, hastalık, aldatılma söylüyor. sevgilisi olmayan arkadaşımın elindeki yüzüğü evlilik diye yorumlayıp kocan seni aldatıyor, sen bunu öğrenince asla mutlu olamayacaksın çok hastalanacaksın dedi, evli değilim sevgilim bile yok cevabı alınca da "evlenince aldatılacaksın o zaman" dedi. benim ailemin kısa sürede öleceğini söyledi. saçmalama dediğim zamanda da "yaw ne olacak üzülme geçer" dedi. başka arkadaşımın kardeşi için felç olacak dedi, bir başkasının kendisinin çok yaşamayacağını söyledi. yani gerçekten olumsuz falcı çok gördüm ama böylesini görmedim. gitmeyin, kendi enerjinizi de, modunuzu da düşürmeyin. enerjisinin ağır olması falan ayrı konular ama bu direkt negatif ve resmen depresyona sokma amaçlı konuşuyor. insanları mutsuz etmekten zevk alır gibi hali var.
Elmas denen falci biliyormus ama ulasamiyoruz :)) Saka maka gercekten gelecegin bilinmeyecegini dusunuyorum. sadece 1-2 sey tutuyor. Gerci bahsedilen Elmas her seyi herkese bilmis ilginc bir sekilde.Aaa salağa bak.
Bazı fakcılar böyle ya acından zevk alır gibi konuşuyorlar .
Falı öylesine baktırmak lazım ya.
Geleceği kim bilebilir ki zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?