İstanbul'da Fal - Falcılar

şöyle bir göz attım ve yazma ihtiyacı hissettim. niko'ya lütfen gitmeyin. ben dahil giden kaç kişi varsa illa ölüm, hastalık, aldatılma söylüyor. sevgilisi olmayan arkadaşımın elindeki yüzüğü evlilik diye yorumlayıp kocan seni aldatıyor, sen bunu öğrenince asla mutlu olamayacaksın çok hastalanacaksın dedi, evli değilim sevgilim bile yok cevabı alınca da "evlenince aldatılacaksın o zaman" dedi. benim ailemin kısa sürede öleceğini söyledi. saçmalama dediğim zamanda da "yaw ne olacak üzülme geçer" dedi. başka arkadaşımın kardeşi için felç olacak dedi, bir başkasının kendisinin çok yaşamayacağını söyledi. yani gerçekten olumsuz falcı çok gördüm ama böylesini görmedim. gitmeyin, kendi enerjinizi de, modunuzu da düşürmeyin. enerjisinin ağır olması falan ayrı konular ama bu direkt negatif ve resmen depresyona sokma amaçlı konuşuyor. insanları mutsuz etmekten zevk alır gibi hali var.

Son düzenleme:
Sana o kadar katılıyorum ki. Banada aldatılıcaksın terk edileceksin kötü günler ama geçer dedi. Ben kompleksli ve hasta olduğunu düsünüyorum

Evet gördüm canım aynı kişiler muhtemelen ve bakmıyor heralde artık elmas
Fal bakıyor evet bu arada yerini bilmiyorum kadıköyde sanırım ben telden baktırıyorum bu arada hiç yüzyüze gelmedim

Sana o kadar katılıyorum ki. Banada aldatılıcaksın terk edileceksin kötü günler ama geçer dedi. Ben kompleksli ve hasta olduğunu düsünüyorum

ben aldatılma demesine de tamamım ama herkese o ölecek, bu sakat kalacak, hiçbir istediğin olmayacak falan denmez. birisi de yurtdışına gitme ihtimali vardı onu sormuş. işin olmayacak ve asla gidemeyecek, depresyona gireceksin demiş. gitti, bir senedir gayet mutlu yaşıyor.
bana da yurtdışına gitmek istiyorsun, şimdiye kadar hiç yurtdışına çıkmamışsın bundan sonra da çıkamayacaksın dedi. önceden defalarca çıktım, faldan sonra da iki kere daha çıktım
negatiften bu kadar besleneni ilk kez görüyorum. çevremdekilere de gitmemelerini söylüyorum, buradakiler de çok tercih etmesin bence.

Pes vallahi resmen kötülükten besleniyor böylelikle hicbir dedigininde cıkmadıgını gorduk. Bence cok kıskanc ve kompleksli benimde arkadasımın ablası gitmişti yıllar evvel ona da böbeeğin alınacak hazırlıklı ol demişti kız ağlayrak eve gelmişti. Pozitif ve güleryüzlü olan falcılara her zaman okeyim,tamam pembecilik biryere kadar okeyde bu artık başka bir boyut yani

Inanilmaz kadin herkese istisnasiz bilmis ustelik 7 sene sonrasini. Peki teyzeniz yurtdısı bağlantılı calısiyor mu, o kismi bildi mi? Keske ulasabilsek bu kadina.

Merhaba,

Burcin'in bakim fiyati nedir?

Aaa salağa bak.
Bazı fakcılar böyle ya acından zevk alır gibi konuşuyorlar .
Falı öylesine baktırmak lazım ya.
Geleceği kim bilebilir ki zaten

Aaa salağa bak.
Bazı fakcılar böyle ya acından zevk alır gibi konuşuyorlar .
Falı öylesine baktırmak lazım ya.
Geleceği kim bilebilir ki zaten
Elmas denen falci biliyormus ama ulasamiyoruz :)) Saka maka gercekten gelecegin bilinmeyecegini dusunuyorum. sadece 1-2 sey tutuyor. Gerci bahsedilen Elmas her seyi herkese bilmis ilginc bir sekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…