- 9 Ocak 2013
- 381
- 342
- 303
- 27
kader falı baktırdım ben 140tlFiyatı nedir numarası var mı hangi fala bakıyor
Bana verdiği tarihlerde muhakkak bir şeyler oldu.kader falı baktırdım ben 140tl
tarot baktı. çok kısa bakıyor ama daha önce 15dk fal gönderip hiçbir şey bilemeyen falcılar da olduğu için
anlık tespitlerinden tutan olunca şaşırdım
vade olarak
aşk konusunda 16 mart ve nisan ortası
kariyer olarak haziran temmuz ve mayıs dedi onu tam anlamadım
nurayı daha çok beğenmiştin diye hatırladım çiğdeme göre ama çiğdeme 2.kez baktırmışsınTeşekkür ederim öncelikle, umarım güzel sonuçlanır ve bu kadar emeğe değer…
evet kesinlikle ben de G geceninkralicesiSenin yorumlarını heyecanla okuyorum bir yandan da bu kadar çok bakım yaptırman boşluk duygun beni üzüyor
Nuray sesli bakmıyordu sanırım, o yüzden Çiğdem’e gittim açıkçasınurayı daha çok beğenmiştin diye hatırladım çiğdeme göre ama çiğdeme 2.kez baktırmışsın
anda vs daha mı çok beğenmiştin çiğdemi
Rica ederim, inşallah dileklerin gerçekleşirevet kesinlikle ben de G geceninkralicesi
ve hatta çoğu zaman ışık oluyor bana
rozayı da sende gördüm ve anda beğebndim gerçekten
teşekkürlerrr <3
Amin cümlemizeeeRica ederim, inşallah dileklerin gerçekleşir
Nasıl beğendiniz mi peki ?Evet aynı kisiler burdan bi arkadas mesaj attı ulastım ben
Kizlar ben rozanin dedigi tarihte nisanlandim ve verdigi harflerde dogruydukapriss rozayı beğeniyo muusnuz kızlar
bana anlık tespitleri doğruydu birçoğu gelecek için de olumlu güzel vadeler verdi
baktırıp çıkan çıkmayan var mı
roza ne kadara bakıyor ve no alabilir miyimKizlar ben rozanin dedigi tarihte nisanlandim ve verdigi harflerde dogruydu
Numarası varmı peki canımevet kesinlikle ben de G geceninkralicesi
ve hatta çoğu zaman ışık oluyor bana
rozayı da sende gördüm ve anda beğebndim gerçekten
teşekkürlerrr <3
direkt kapriss kafeyi arayabilirsinNumarası varmı peki canım
Ben fal baktırmadım kısmetle ilgili şeyler yaptırdım çok tatlı bir kadınNasıl beğendiniz mi peki ?
İşlem mi yaptırdın cnm ben fal baktırmak istiyorum ya bu hafta düşünüyorum. Yüzyüze mi yaptınBen fal baktırmadım kısmetle ilgili şeyler yaptırdım çok tatlı bir kadın
Evet kısmetle ilgiili seylerde yaptırdım yok canım yüzyüze gelmedik bu sefer wpden yolladı bana geri kalanı kargoya vericekİşlem mi yaptırdın cnm ben fal baktırmak istiyorum ya bu hafta düşünüyorum. Yüzyüze mi yaptın
Teşekkürler ben yüzyüze görüşmek istiyorum aslında o imkanı var mı acaba kendisinin online da pek moda giremiyorumEvet kısmetle ilgiili seylerde yaptırdım yok canım yüzyüze gelmedik bu sefer wpden yolladı bana geri kalanı kargoya vericek
Hiçbir fikrim yok açıkçası belki vardır açıkçası benim işime geldi hazıra konmak ama tabi sen sor yineTeşekkürler ben yüzyüze görüşmek istiyorum aslında o imkanı var mı acaba kendisinin online da pek moda giremiyorum
Roza yüz yüze mı baktırdın kendisi yüz yüze mi bakım yapıyor cafeyı aramakla uğraşmak istemiyorum kendı numarası varsa arayacağımHiçbir fikrim yok açıkçası belki vardır açıkçası benim işime geldi hazıra konmak ama tabi sen sor yine
Yok ben rozayla hic iletisime gecmedim bizim bahsettigimiz burcin diye bir kadınRoza yüz yüze mı baktırdın kendisi yüz yüze mi bakım yapıyor cafeyı aramakla uğraşmak istemiyorum kendı numarası varsa arayacağım
Tamam cnımYok ben rozayla hic iletisime gecmedim bizim bahsettigimiz burcin diye bir kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?