İstanbul'da Fal - Falcılar

Herkese iyi akşamlar
Bayadır okuyorum yorumları ama baktırmadığım için inanın yorum da yazamıyorum :)) ama bu kapriss rosa yı çok merak ettim telefonda mı bakıyor acaba numarasını nasıl bulabilirim?

Roza yüz yüze mı baktırdın kendisi yüz yüze mi bakım yapıyor cafeyı aramakla uğraşmak istemiyorum kendı numarası varsa arayacağım
canım ben rozaya gitmistim seneler once kapris kafe diye bir yerdeydı yanlıs hatırlamıyorsam, imam diye bir adam vardı bir de, imam sonradan ölmüs ama o cok iyi ve uzun bakıyordu. rozaya en son teyzemle gitmistim, herhalde 2016 ya da 2017 yılıydı, cok kısa bakmıstı ve teyzeme de bana da cok benzer fal bakmıstı, iste kasımdan sonra 11 kilo vericeksin demis ona da bana da söyledigi seyler tutsaydı hatırlardım ama hatırlamıyorum pek. biraz boyle umursamayarak bakıyordu sanki diye hatırlıyorum, sürekli telefonla oynuyor falan

Roza tasulanın kızı değilmi ya benmi yanlıs hatırlıyorum

ayy inanmıyorummm. tekrar mı gitsem acaba su an heyecanlandım bana baktıgında ben begenmemistim cunku pek ama seneler oldu
aslında ben forumda arattığımda beğenen kadar beğenmeyen de olmuş
çıkmadı diyen ya da hiçbir şey bilemedi diyen de olmuş
yani birkaç kişide çıktı diye çok bel bağlamamak lazım sanırım bir falcının yorumuna

evet ben gittigimde de bir arkadsımın tavsiyesiyle gitmistim. ona cıkmıstı mesela, ama bana ne dedigini tam hatırlamıyorum bile, kilo falan alakasız seyler soylemisti bir tek o aklımda kalmıs sacma oldugu icin ve teyzeme de aynı seyı soyledigi icin. herhalde birlikte geldigimizi görmedi

Rozaya bende eskiden gittim ama cok kısacık baktı bana ve hic hatırlamıyorum 5-6 dakika anca sürmüştür

Merhaba kızlar, Darıca Çiğdem dediğiniz kadın yaşlı biri mi? İsmini hatırlamıyorum ama seneler önce sadece iskambil bakan Darıcada bir kadın vardı popüler, o mu acaba diye düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…