- 9 Nisan 2021
- 1.794
- 1.820
- 83
Bende aynı konuda muzdaribimHerkese iyi akşamlar
Bayadır okuyorum yorumları ama baktırmadığım için inanın yorum da yazamıyorum :)) ama bu kapriss rosa yı çok merak ettim telefonda mı bakıyor acaba numarasını nasıl bulabilirim?
Tamam canımCanım banada burçinin numarasını atar mısın ?
canım ben rozaya gitmistim seneler once kapris kafe diye bir yerdeydı yanlıs hatırlamıyorsam, imam diye bir adam vardı bir de, imam sonradan ölmüs ama o cok iyi ve uzun bakıyordu. rozaya en son teyzemle gitmistim, herhalde 2016 ya da 2017 yılıydı, cok kısa bakmıstı ve teyzeme de bana da cok benzer fal bakmıstı, iste kasımdan sonra 11 kilo vericeksin demis ona da bana daRoza yüz yüze mı baktırdın kendisi yüz yüze mi bakım yapıyor cafeyı aramakla uğraşmak istemiyorum kendı numarası varsa arayacağım
ayy inanmıyorummm. tekrar mı gitsem acaba su an heyecanlandımKizlar ben rozanin dedigi tarihte nisanlandim ve verdigi harflerde dogruydu
evet oRoza tasulanın kızı değilmi ya benmi yanlıs hatırlıyorum
aslında ben forumda arattığımda beğenen kadar beğenmeyen de olmuşayy inanmıyorummm. tekrar mı gitsem acaba su an heyecanlandımbana baktıgında ben begenmemistim cunku pek ama seneler oldu
evet ben gittigimde de bir arkadsımın tavsiyesiyle gitmistim. ona cıkmıstı mesela, ama bana ne dedigini tam hatırlamıyorum bile, kilo falan alakasız seyler soylemisti bir tek o aklımda kalmıs sacma oldugu icin ve teyzeme de aynı seyı soyledigi icin. herhalde birlikte geldigimizi görmediaslında ben forumda arattığımda beğenen kadar beğenmeyen de olmuş
çıkmadı diyen ya da hiçbir şey bilemedi diyen de olmuş
yani birkaç kişide çıktı diye çok bel bağlamamak lazım sanırım bir falcının yorumuna
Bana da yazar mısınızYaziyim canım
Yazdım canımBana da yazar mısınız
Vadesi var mı canım ? Darıcada bi falcıyı baya övmüşlerdi çiğdem mi acaba oBana darıca çiğdemle roza aynı durum için zıt şeyler söyledi
Hadi bakalım hangisi doğru acaba
evet o,Vadesi var mı canım ? Darıcada bi falcıyı baya övmüşlerdi çiğdem mi acaba o
Herkese 7 diyor, bana iki falında da aynı şeyleri söyledi.evet o,
ilk başta 7li bir vade verir gibi oldu ama sonra onun üstünde durmadı
başka da vade vermedi hiç şu zamanda bu olcak gibisinden
olumlu olcak ya da olumsuz olacak gibi şeyler söyledi
bana da 7li vade verdiHerkese 7 diyor, bana iki falında da aynı şeyleri söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?